Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на български породи кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 23:03:15 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 75
  Print  
Author Topic: ТИТО-развъдник за КК  (Read 523976 times)
0 Members and 96 Guests are viewing this topic.
ТИТО
Hero Member

« Reply #945 on: December 21, 2011, 20:17:03 PM »

Малките на Мура-ТИТО.

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
Pagan_fire
Hero Member

« Reply #946 on: December 21, 2011, 20:19:44 PM »

cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си"
   Леонардо да Винчи
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #947 on: December 21, 2011, 20:44:26 PM »

Росене, браво за кафявите и пази кучката.   clap 

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #948 on: December 21, 2011, 21:03:35 PM »

И от към майка и от към баща са... clap cheers

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
kennel Kyurenitsa
Hero Member

« Reply #949 on: January 04, 2012, 14:43:07 PM »

И една специално за брата на пит  Wink

И после аз съм бил виновен за породата  hmm Тая мътилка да земеш да и вържеш една тенекия и бегай при Аборигена да те вреди с кутре, че си много зле.  Всъщност да не си решил с мътилката  да подобряваш-развиваш породата  santa
[/quote]
Давай личното,щот още тогава ти казах,като разпитваше,че не си дори и близо.........
Какво признание искаш,кучето е при мен-факт!Как и защо си е мой проблем и да за това куче може да се пускат и сълзи......... И уговорките с Росен са си наши и не те засягат Wink Ти кажи за това дет питах недей да овърташ Wink[/quote]

и какъв ти беше въпроса
« Last Edit: January 04, 2012, 14:46:06 PM by kennel Kyurenitsa » Logged

http://www.facebook.com/pages/Karakachan-dog-Kennel-Kyurenitsa/119244154787012?ref=sgm

НАШИТЕ КУЧЕТА НЕУТРАЛИЗИРАТ АТАКИ НА ХИЩНИЦИТЕ !
kennel Kyurenitsa
Hero Member

« Reply #950 on: January 04, 2012, 14:57:33 PM »

кое ти е по ценно

това с многото пари и по-добре изглеждащо
или горното мътилката за 200лв

http://www.facebook.com/pages/Karakachan-dog-Kennel-Kyurenitsa/119244154787012?ref=sgm

ТИТО
Hero Member

« Reply #951 on: January 04, 2012, 15:17:12 PM »

ДА ,,точно така да..Във МАКК за разлика от много други имитиращи нам асоциации и организации ние  се опитваме да запазим разновидността на каракачанското куче,както във разновидността на цветовата гама така и подтиповете.
 При ТИТО4-ТИТО не виждам абсолютно нищо което да ме притесни за негова типичност или породност и  т.н. И това го заявявам съвсем отговорно в качеството ми на отговорник по развъдната дейност към регионален клуб гр.София.. Ако греша нека ме поправят колегите от комисията по развъдна дейност на която и аз съм член..

И кратко пояснение като отговорник по р-на дейност:......Това ,че кучето има сиво-кремав цвят и по-тъмно оцветяване по главата не го прави нито брак,нито мелез,нито нетипично,нито има маска и т.н. Нетипично може да се нарече само ако се сравни с многото шарени черно бели като масова тенденция в днешно време   каракачански кучета..Но на фона на гамата от различия в породата каракачанско куче може да прозвучи само несериозно връщайки се във фактологията назад и т.н.

И кратко пояснение като собственик на р-к ТИТО:...Аз се радвам много ,че съомяваме да запазим именно подобен тип по окраска каракачански кучета..Това е гордост за развъдника..

Не един път е обсъждан ТИТО4-ТИТО..Важни за мен като производител на ТИТО4 са мнения на екпсерти поразвъдната дейност на МАКК.И държа да чуя подобни..Благодаря,,,
поздрави,, notworthy
« Last Edit: January 04, 2012, 15:22:15 PM by ТИТО » Logged

kennel Kyurenitsa
Hero Member

« Reply #952 on: January 04, 2012, 15:23:02 PM »

до тук равносметката в целия спор каква е ?
лъжите са на твоята сметка

1. два пъти пишеш че си ми подарил Сара - взех я с пари и размяна от друг човек
2.не съм просил от "Семпервива" и от Миро с тези хора имам колегиални добри отношения и всичко от тях съм си платил
и не аз съм говорил врели некипели за кучетата им а точно ТИ
и след като от сидер  купих предишния Мърчо, ти сам предложи да ми продадеш куче
- сивата мишка от Меца и Мангал нооо пари не успя да изкрънкаш въпреки приказките ти , че дамъзлък се купува - дадохти агне. Wink
3. намесваш и Кристина за някакви си смешки че ми умряли две кучета случва се не съм го искал
и не си ме отрязвал ти за да не идвам просто не съм имал време да губя, а и  отдавна преди четири години съм разбрал , че там няма кво да вида за сега.
до лятото ти ме търсеше постоянно  не аз теб, за да ти помагам .
......как беше приказката голям камък хвърли голяма дума не казвай.
и които последен се смее се смее най - добре.

още чакам па опишеш и признаеш случая със сивата кучка.
но тогава се скри , а и аз не съм разбрал  по- късно да си го направил.
« Last Edit: January 04, 2012, 15:27:55 PM by kennel Kyurenitsa » Logged

ТИТО
Hero Member

« Reply #953 on: January 04, 2012, 15:40:58 PM »

До тук равносметката е следната..
Ефтин опит  е да прехвърляш темата от твоята в моята страница..

-С цялото загубено за теб просветление и дадено от мен към теб си ми длъжник -но аз ти го опрощавам за да дерзаеш повече.
-Прехвъляш твои интриги на мой гръб с колеги или който и да било. Както лъжеше мен за кучета така си лъгал и тях убеден съм.Иначе си мазен да се помолиш на този и онзи...Бях добър докато ти давах -след това вече не..XXXXXXX -интересчия си ти.
-Не си се научил  да приемаш истината и критиката .
-Искаш доста а не искаш да даваш нищо. С просията за кучета и милите очички не те знам само аз.
-Лъжеш като дърт циганин с ефтини номера. И това се доказа току що от трети човек..Жалко е ,че си мислиш че има замисъл..Не съм като теб .
- За Кристина .не я намесвам дадох ти я като пример..Не бях само аз .Бяха много и всички доколкото си спомняш умряха от смях.
-Търсих те докато разбрах какъв си XXXXXXX и че освен да бърбориш работа не вършиш.Иначе на обещания си голям. Вече и други го знаят.

ДА продължавам ли за равносметките.. Ти не струваш само времето което ти отделям..

Казах ти вече всичко...ти за мен си XXXXXXX и това си е..

Не хаби повече нерви...Пий една студена вода и карай напред.. notworthy notworthy

admin:Имате предупреждение за нарушаване на добрият тон във форума! Може да се води спор и без употреба на вулгаризми.
« Last Edit: January 14, 2012, 12:44:25 PM by KaraKitan » Logged

kennel Kyurenitsa
Hero Member

« Reply #954 on: January 04, 2012, 16:04:46 PM »

До тук равносметката е следната..
Ефтин опит  е да прехвърляш темата от твоята в моята страница..

-С цялото загубено за теб просветление и дадено от мен към теб си ми длъжник -но аз ти го опрощавам за да дерзаеш повече.
-Прехвъляш твои интриги на мой гръб с колеги или който и да било. Както лъжеше мен за кучета така си лъгал и тях убеден съм.Иначе си мазен да се помолиш на този и онзи...Бях добър докато ти давах -след това вече не..Мазен пор -интересчия си ти.
-Не си се научил  да приемаш истината и критиката .
-Искаш доста а не искаш да даваш нищо. С просията за кучета и милите очички не те знам само аз.
-Лъжеш като дърт циганин с ефтини номера. И това се доказа току що от трети човек..Жалко е ,че си мислиш че има замисъл..Не съм като теб .
- За Кристина .не я намесвам дадох ти я като пример..Не бях само аз .Бяха много и всички доколкото си спомняш умряха от смях.
-Търсих те докато разбрах какъв си плюнчо и че освен да бърбориш работа не вършиш.Иначе на обещания си голям. Вече и други го знаят.

ДА продължавам ли за равносметките.. Ти не струваш само времето което ти отделям..

Казах ти вече всичко...ти за мен си женчьо и това си е..

Не хаби повече нерви...Пий една студена вода и карай напред.. notworthy notworthy

...............ей XXXXXXX спри да пишеш глупости и обиди да не плачеш...... Wink

admin:Имате предупреждение за нарушаване на добрият тон във форума! Може да се води спор и без употреба на вулгаризми.
« Last Edit: January 14, 2012, 12:45:12 PM by KaraKitan » Logged

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #955 on: January 04, 2012, 16:06:53 PM »

кое ти е по ценно

това с многото пари и по-добре изглеждащо
или горното мътилката за 200лв

И двете са ми ценни! И ти казах за парите си доста далеко от истината lol

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #956 on: January 04, 2012, 16:09:09 PM »

И искам да отидеш до Манолско Конаре и да кажеш на Петьо,че неговия Тито и кучката са му мътилки lol Ама да му го докажеш с факти Wink
« Last Edit: January 04, 2012, 16:09:57 PM by todor_govedarci » Logged

kennel Kyurenitsa
Hero Member

« Reply #957 on: January 04, 2012, 16:27:20 PM »

И искам да отидеш до Манолско Конаре и да кажеш на Петьо,че неговия Тито и кучката са му мътилки lol Ама да му го докажеш с факти Wink
кво да казвам и доказвам на Петьо кучката е добре назад но,
ти знаеш ли дали и тази кучка не я е посетил вълчака   Wink

ТИТО
Hero Member

« Reply #958 on: January 04, 2012, 16:50:39 PM »

Айде уточнихме се и го оставяме за следващата среща пред хора и свидетели..

За да видим кой говори право и криво поставяме както сме свикнали в МАКК -фактите на масата.

до тогава жив и здрав Иванчо..

п.с.
 А до доказване на акъл и плач -пред хора ,че след това да няма пак лъжи..

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #959 on: January 05, 2012, 08:15:12 AM »

кво да казвам и доказвам на Петьо кучката е добре назад но,
ти знаеш ли дали и тази кучка не я е посетил вълчака   Wink

Иване,найстина не те разбирам confused С всичката тая измишльотина какво целиш?Да изкараш твойте кучета по или какво? За Тито4 ето какво ми написа КараКитан преди време:
Кучето ти си е ОК. Тъмната маска ще изсветлява с времето. Тази маска се срещаше в костенските сиво шарени кучета. Срещал съм я и при кучета в Говедарци. Например имаше я при Тито на Туневите(известен още като обесения Тито). Главата на твоя е с типично изражение на каракачанец. Единствено имам забележка че ухото му е малко по-дълго от идеално желаното. НО и този белег го имаше при някои костенски кучета. Ще опитам да намеря стари снимки и ще покажа във форума.
Поздрави!
На него ли да вярвам(който се занимава от 20 години с кучетата) или на теб  lol
За Шабан думите ти ми показват само едно нещо:яд те е,но има защо Wink
Желая ти успешна година cheers И дано се видим някъде по изложбите да поговорим като белите хора notworthy

Pages: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 75
  Print  

Jump to: