|
BQLA ROZA
|
|
« Reply #871 on: October 13, 2011, 16:56:50 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #872 on: October 13, 2011, 16:58:53 PM » |
|
Ако питаш за кучето от последния пост-много пъти е обяснявано какъв е тоя "миндил","мътилка"и незнам си какво още............................
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #873 on: October 13, 2011, 16:59:41 PM » |
|
Ако питаш за кучето от последния пост-много пъти е обяснявано какъв е тоя "миндил","мътилка"и незнам си какво още............................
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #874 on: October 13, 2011, 17:01:59 PM » |
|
Ако питаш за кучето от последния пост-много пъти е обяснявано какъв е тоя "миндил","мътилка"и незнам си какво още............................ Ейййй ето малко материал да се порадваш братче или леля или стринка там каква се падаш на пит.........
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #875 on: October 13, 2011, 17:06:13 PM » |
|
Ако питаш за кучето от последния пост-много пъти е обяснявано какъв е тоя "миндил","мътилка"и незнам си какво още............................ Ейййй ето малко материал да се порадваш братче или леля или стринка там каква се падаш на пит......... Виж кво, Тито каза, че не харесвал едрите пък тоя май едричък върви Прецакал те е да знаеш
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #876 on: October 13, 2011, 17:07:28 PM » |
|
Ако питаш за кучето от последния пост-много пъти е обяснявано какъв е тоя "миндил","мътилка"и незнам си какво още............................ Ейййй ето малко материал да се порадваш братче или леля или стринка там каква се падаш на пит......... Виж кво, Тито каза, че не харесвал едрите пък тоя май едричък върви Прецакал те е да знаеш Нали прецакания съм аз?Какво ти пука?Помолих те един път,правя го втори- АКО НЯМА КАКВО СМИСЛЕНО ДА НАПИШЕШ,НЕДЕЙ ДА ИНТРИГАНТСТВАШ И СПАМИШ
|
|
« Last Edit: October 13, 2011, 17:08:44 PM by todor_govedarci »
|
|
|
|
|
bojkov
Newbie
|
|
« Reply #877 on: October 13, 2011, 17:08:07 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #878 on: October 13, 2011, 17:10:59 PM » |
|
Ако питаш за кучето от последния пост-много пъти е обяснявано какъв е тоя "миндил","мътилка"и незнам си какво още............................ Ейййй ето малко материал да се порадваш братче или леля или стринка там каква се падаш на пит......... Виж кво, Тито каза, че не харесвал едрите пък тоя май едричък върви Прецакал те е да знаеш Нали прецакания съм аз?Какво ти пука?Помолих те един път,правя го втори- АКО НЯМА КАКВО СМИСЛЕНО ДА НАПИШЕШ,НЕДЕЙ ДА ИНТРИГАНТСТВАШ И СПАМИШ Казвам си мнението Тва е обществен форум а като стане за отбрани люде ще спра
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #879 on: October 13, 2011, 17:12:24 PM » |
|
Ако питаш за кучето от последния пост-много пъти е обяснявано какъв е тоя "миндил","мътилка"и незнам си какво още............................ Ейййй ето малко материал да се порадваш братче или леля или стринка там каква се падаш на пит......... Виж кво, Тито каза, че не харесвал едрите пък тоя май едричък върви Прецакал те е да знаеш Нали прецакания съм аз?Какво ти пука?Помолих те един път,правя го втори- АКО НЯМА КАКВО СМИСЛЕНО ДА НАПИШЕШ,НЕДЕЙ ДА ИНТРИГАНТСТВАШ И СПАМИШ Казвам си мнението Тва е обществен форум а като стане за отбрани люде ще спра Тука си прав,ама май повече спамиш и интригантстваш,отколкото да изказваш мнение
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #880 on: October 13, 2011, 18:08:08 PM » |
|
Айде пак старата песен......едно и също.......
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
BQLA ROZA
|
|
« Reply #881 on: October 13, 2011, 18:12:46 PM » |
|
Ама ,зашо Тито 4???
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #882 on: October 13, 2011, 18:15:55 PM » |
|
Ама ,зашо Тито 4??? Има ли значение как се казва? Ако беше Балкан 8? 4 е защото преди него има 3 кучета в р-к Тито с това име.......... А и Тито 3 му е дядо,така добре ли е?
|
|
|
|
|
|
|
BQLA ROZA
|
|
« Reply #883 on: October 13, 2011, 19:46:57 PM » |
|
Благодаря за изчерпателният отговор!Не!Не е добре!Съжалявам! Поздрави!
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #884 on: October 13, 2011, 20:05:26 PM » |
|
Благодаря за изчерпателният отговор!Не!Не е добре!Съжалявам! Поздрави!
Сега пък кое не е добре? Все някой нещо не е доволен.....
|
|
|
|
|
|
|
|