Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: XII Национална изложба на Каракачански кучета, 22 април 2023г. с.Железница - фотогалерия, резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 23:47:23 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 75
  Print  
Author Topic: ТИТО-развъдник за КК  (Read 524227 times)
0 Members and 43 Guests are viewing this topic.
фара
Jr. Member
**

« Reply #825 on: September 10, 2011, 19:26:49 PM »

Не Тодоре -това е негов внук от синът му Янко-Пайо..Това куче което публикува ти на 11 месеца работеше с още едно на мечка вече...Кольо Люнчев е собственика и е в с.Соколовци..Всички които са ходили на изложба на Рожен го познават Кольо.
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #826 on: September 10, 2011, 19:28:15 PM »

Не Тодоре -това е негов внук от синът му Янко-Пайо..Това куче което публикува ти на 11 месеца работеше с още едно на мечка вече...Кольо Люнчев е собственика и е в с.Соколовци..Всички които са ходили на изложба на Рожен го познават Кольо.
blush еми обърках  blush сега си знам Wink

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
pitbul
Sr. Member

« Reply #827 on: September 11, 2011, 17:30:01 PM »

Тези мои снимки на Пайо/от Кавлаците/ са подарък за всички фенове на подобни изражения на каракачанското куче...Снимките ги направих през 2004год. -3 месеца преди да взема кучето при мен..След една година кучето умря от старост -беше около 16 год. Изключително куче..И дори стар и провиснал в холката си беше 74см височина.Едро и сериозно куче.До последно си водеше стадото с овце в Костенец.

Пайо/класика в жанра/ е син на Тито,който е син на Шабан на Калинката
Майката на Пайо е Фатма.От същата майка е роден и нашия Тито2 но баща му е Караман на Петър и Боре от с.Долна Баня.Караман е потомък на Янко-голия по баща и по майка е по Пирин-гърлатия.

Ето го и пред егрека.

поздрави,,,
браво Росене много хубава масивна мутра има този пес.поздрави cheers
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #828 on: September 11, 2011, 18:54:27 PM »

Wink

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
фара
Jr. Member
**

« Reply #829 on: September 11, 2011, 19:04:38 PM »

На по-горния пост е Валя от р-к ТИТО.Също имаше и брат неин при нас -Сирак 2.
Сирак на Вале йордов от Инхтиман дава двама сина .Единият е гуджук,по-рожав и по-хубав от другия който до последно -незнам дали е жив още дефакто.Много силен имбрединг защото родителите на Валя са брат и сестра и назад пак така...Чобанска му работа.... Ама ей на така изглеждаше кучицата..При брат и имаше много силна депресия...
   Валя даде хубаво поколение...

фара
Jr. Member
**

« Reply #830 on: September 11, 2011, 19:08:47 PM »

Сирак -дядо на Валя и Сирак 2

Nomad
Hero Member

« Reply #831 on: September 11, 2011, 19:18:00 PM »

Росене, ако имаш снимка на Сирак 2 ще ми е интересно да я пуснеш  Wink
фара
Jr. Member
**

« Reply #832 on: September 11, 2011, 19:22:21 PM »

Трудно ще стане...В другия комп са който е на ремонт...Обещавам като стане да пусна...
фара
Jr. Member
**

« Reply #833 on: September 11, 2011, 20:04:36 PM »

Както всичко така и нищо...Както добро -така и зло..Както хубаво така и лошо...Такъв е животът.
Исках да забравя че аз го намерих но не мога..Днес един приятел ми се обади да ми каже че иска да заплоди кучка на него и ме подсети..
Абе ---Хари вече не е между живите- отиде при легендите -истински каракачански кучета.ЗАгуба не само за мен,за развъдник ТИТО,МАКК и всички цените на автентичните каракачански кучета..Беше гордост и радост за мен да съм собственик на Хари...Ех ...Хари..

Преди 4 дни имаше много силен дъжд придружен с невиждани гръмотевици..Именно една такава му взе душата...

фара
Jr. Member
**

« Reply #834 on: September 11, 2011, 20:06:51 PM »

Знам че доста хора го снимаха и му имат хубави снимки.
 Публикувайте и заради мен хора ..НЯма да ви кажа какво ми е и как се чувствам за това куче-ама куче...Поствайте вие..
Имало е много хубави кучета но той беше различен.
 no
« Last Edit: September 11, 2011, 20:16:35 PM by фара » Logged
Nomad
Hero Member

« Reply #835 on: September 11, 2011, 20:22:49 PM »

Росене,да ви кажа да не се ядосвате е излишно.Вие да сте живи и здрави.
Не съм някакъв капацитет,но за мене Хари беше най-хубавото куче не само в р-к Тито,а и в цялата Асоциация.
Страхотно излъчване,невероятни движения,уникален глас.Такова животно няма да се роди и след сто години(дано съм лош
пророк).Продължавай напред и дано да извадиш достойни негови наследници.
mathinvalidnik
Newbie
*

« Reply #836 on: September 11, 2011, 20:28:16 PM »

Радвам се ,че успях да го видя на живо тази година в Железница.Не знам на каква възраст е бил тогава ,но беше много люто това животно.На мен ми хареса като характер и скелет,много добре сложено и стегнато куче.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #837 on: September 11, 2011, 20:30:11 PM »

ЕЕ много гадно Тито,жалко за кучето и на мен много ми харесваше no
То не знам доколко е уместно да се ползват за куче тези думи но... моите съболезнования rip
« Last Edit: September 11, 2011, 20:31:07 PM by DonKrasi » Logged

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
фара
Jr. Member
**

« Reply #838 on: September 11, 2011, 20:39:05 PM »

Аз и това куче имахме специален контакт...Когато го взех беше полуумряло разкъсано на няколко места и след тежко лечение от 6 месеца успях да го изправя на крака..Когато Митко Драганов го видя как го лекувам каза:..."От това куче няма да стане"...След 1 год. не повярва..ХАри до последно ми беше много благодарен .
 От както съм го взел -всяка Божия сутрин първо той ме посрещаше -все едно да ми даде отчет за всички кучета през ноща...Кой ког бил и т.н.Беше много умен..Скъса доста дънки по изложби но на дете никога не посегна .Когато се оагне някоя овца или да се отели кравичка-той играеше много и ми показваше че е станало нещо. Уникален характер.Специален.Дано да го е предал в поколенията...

п.с В такива случаи старите стокари казват:..."Абе да сме живи и здрави ние"...И аз го казвам ама отвътре е .... confused

« Last Edit: September 11, 2011, 20:46:44 PM by фара » Logged
vlado
Full Member

« Reply #839 on: September 12, 2011, 06:39:10 AM »

Жалко Росене ,много жалко- Хари беше уникален и се радвам че имам негова кръв.Дано Рижко го замести.
Pages: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 75
  Print  

Jump to: