фара
Jr. Member
|
|
« Reply #825 on: September 10, 2011, 19:26:49 PM » |
|
Не Тодоре -това е негов внук от синът му Янко-Пайо..Това куче което публикува ти на 11 месеца работеше с още едно на мечка вече...Кольо Люнчев е собственика и е в с.Соколовци..Всички които са ходили на изложба на Рожен го познават Кольо.
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #826 on: September 10, 2011, 19:28:15 PM » |
|
Не Тодоре -това е негов внук от синът му Янко-Пайо..Това куче което публикува ти на 11 месеца работеше с още едно на мечка вече...Кольо Люнчев е собственика и е в с.Соколовци..Всички които са ходили на изложба на Рожен го познават Кольо.
еми обърках сега си знам
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
pitbul
|
|
« Reply #827 on: September 11, 2011, 17:30:01 PM » |
|
Тези мои снимки на Пайо/от Кавлаците/ са подарък за всички фенове на подобни изражения на каракачанското куче...Снимките ги направих през 2004год. -3 месеца преди да взема кучето при мен..След една година кучето умря от старост -беше около 16 год. Изключително куче..И дори стар и провиснал в холката си беше 74см височина.Едро и сериозно куче.До последно си водеше стадото с овце в Костенец. Пайо/класика в жанра/ е син на Тито,който е син на Шабан на Калинката Майката на Пайо е Фатма.От същата майка е роден и нашия Тито2 но баща му е Караман на Петър и Боре от с.Долна Баня.Караман е потомък на Янко-голия по баща и по майка е по Пирин-гърлатия. Ето го и пред егрека. поздрави,,, браво Росене много хубава масивна мутра има този пес.поздрави
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #828 on: September 11, 2011, 18:54:27 PM » |
|
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #829 on: September 11, 2011, 19:04:38 PM » |
|
На по-горния пост е Валя от р-к ТИТО.Също имаше и брат неин при нас -Сирак 2. Сирак на Вале йордов от Инхтиман дава двама сина .Единият е гуджук,по-рожав и по-хубав от другия който до последно -незнам дали е жив още дефакто.Много силен имбрединг защото родителите на Валя са брат и сестра и назад пак така...Чобанска му работа.... Ама ей на така изглеждаше кучицата..При брат и имаше много силна депресия... Валя даде хубаво поколение...
|
|
|
|
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #830 on: September 11, 2011, 19:08:47 PM » |
|
Сирак -дядо на Валя и Сирак 2
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
|
« Reply #831 on: September 11, 2011, 19:18:00 PM » |
|
Росене, ако имаш снимка на Сирак 2 ще ми е интересно да я пуснеш
|
|
|
|
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #832 on: September 11, 2011, 19:22:21 PM » |
|
Трудно ще стане...В другия комп са който е на ремонт...Обещавам като стане да пусна...
|
|
|
|
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #833 on: September 11, 2011, 20:04:36 PM » |
|
Както всичко така и нищо...Както добро -така и зло..Както хубаво така и лошо...Такъв е животът. Исках да забравя че аз го намерих но не мога..Днес един приятел ми се обади да ми каже че иска да заплоди кучка на него и ме подсети.. Абе ---Хари вече не е между живите- отиде при легендите -истински каракачански кучета.ЗАгуба не само за мен,за развъдник ТИТО,МАКК и всички цените на автентичните каракачански кучета..Беше гордост и радост за мен да съм собственик на Хари...Ех ...Хари..
Преди 4 дни имаше много силен дъжд придружен с невиждани гръмотевици..Именно една такава му взе душата...
|
|
|
|
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #834 on: September 11, 2011, 20:06:51 PM » |
|
Знам че доста хора го снимаха и му имат хубави снимки. Публикувайте и заради мен хора ..НЯма да ви кажа какво ми е и как се чувствам за това куче-ама куче...Поствайте вие.. Имало е много хубави кучета но той беше различен.
|
|
« Last Edit: September 11, 2011, 20:16:35 PM by фара »
|
|
|
|
|
Nomad
|
|
« Reply #835 on: September 11, 2011, 20:22:49 PM » |
|
Росене,да ви кажа да не се ядосвате е излишно.Вие да сте живи и здрави. Не съм някакъв капацитет,но за мене Хари беше най-хубавото куче не само в р-к Тито,а и в цялата Асоциация. Страхотно излъчване,невероятни движения,уникален глас.Такова животно няма да се роди и след сто години(дано съм лош пророк).Продължавай напред и дано да извадиш достойни негови наследници.
|
|
|
|
|
|
|
mathinvalidnik
Newbie
|
|
« Reply #836 on: September 11, 2011, 20:28:16 PM » |
|
Радвам се ,че успях да го видя на живо тази година в Железница.Не знам на каква възраст е бил тогава ,но беше много люто това животно.На мен ми хареса като характер и скелет,много добре сложено и стегнато куче.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #837 on: September 11, 2011, 20:30:11 PM » |
|
ЕЕ много гадно Тито,жалко за кучето и на мен много ми харесваше То не знам доколко е уместно да се ползват за куче тези думи но... моите съболезнования
|
|
« Last Edit: September 11, 2011, 20:31:07 PM by DonKrasi »
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #838 on: September 11, 2011, 20:39:05 PM » |
|
Аз и това куче имахме специален контакт...Когато го взех беше полуумряло разкъсано на няколко места и след тежко лечение от 6 месеца успях да го изправя на крака..Когато Митко Драганов го видя как го лекувам каза:..."От това куче няма да стане"...След 1 год. не повярва..ХАри до последно ми беше много благодарен . От както съм го взел -всяка Божия сутрин първо той ме посрещаше -все едно да ми даде отчет за всички кучета през ноща...Кой ког бил и т.н.Беше много умен..Скъса доста дънки по изложби но на дете никога не посегна .Когато се оагне някоя овца или да се отели кравичка-той играеше много и ми показваше че е станало нещо. Уникален характер.Специален.Дано да го е предал в поколенията... п.с В такива случаи старите стокари казват:..."Абе да сме живи и здрави ние"...И аз го казвам ама отвътре е ....
|
|
« Last Edit: September 11, 2011, 20:46:44 PM by фара »
|
|
|
|
|
vlado
|
|
« Reply #839 on: September 12, 2011, 06:39:10 AM » |
|
Жалко Росене ,много жалко- Хари беше уникален и се радвам че имам негова кръв.Дано Рижко го замести.
|
|
|
|
|
|
|
|