фара
Jr. Member
|
|
« Reply #810 on: September 07, 2011, 22:52:09 PM » |
|
млада надежда Мура-ТИТО на 2 м. и половина,, и след 7 месеца отново тя
|
|
« Last Edit: September 07, 2011, 22:53:33 PM by фара »
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #811 on: September 08, 2011, 15:01:34 PM » |
|
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
aborigen
|
|
« Reply #812 on: September 09, 2011, 09:42:27 AM » |
|
Пламен-Тито още през 2008 год. напусна живия свят ,също и ТИТО2.
Що лъжеш хората че имаш нещо от пламен. И кучето го умъртви през късната есен на 2006г
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #813 on: September 09, 2011, 12:08:42 PM » |
|
Пламен-Тито още през 2008 год. напусна живия свят ,също и ТИТО2.
Що лъжеш хората че имаш нещо от пламен. И кучето го умъртви през късната есен на 2006г Пояснете
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #814 on: September 09, 2011, 22:38:43 PM » |
|
Никого с нищо не съм излъгал и не мисля да го правя..Каквото съм написал за Пламен и Пламена е така както съм го написал...Пламена я взех от Рангел и Петьо след като Пламен беше ефтаназиран защото нямаше как иначе..Кучето не издържаше от болка от шипове в гърба...За годината съм допуснал грешка .Да така беше 2006г.И беше малко след като направихме гръдна пункция на 3 от кучетата в развъдника за научни цели на МАКК.Грешка е едно а лъжа съвсем различно-незнам дали е възможно за твоята компетентност да доловиш дори и малко-голямата разлика. Още нещо.. Ники-Петка-Абориген,не влизай тук за да мърсиш тази тема...Направи ми услуга...Ходи си избивай комплексите на друго място...Ако имаш да оправяш някой почни от себе си не другите.Ако дължа отговорност на каквито и да е приятелски начела е само пред Петър и Рангел от Манолско конаре...Ти си толкова назад -даже подчти не те виждам във веригата. Не ми казвай ти на мен какво е ставало в моя развъдник.ДАлеко си от истината..Затова недей повече.. Казал съм ти един път жив и здрав -пак да го повторя..Опитай се да бъдеш малко от малко мъж..Предполагам си чувал как е подобаващо да се държи зрял мъж и то глава уж на семейство. поздрави,,, п.с Първо говореше че не можех да изкарам от Хари кутрета и че съм ги кръщавал на други ..Сега за Пламена почна..Абе стига бе спри се бе..Не разбра ли че не си интересен вече така ..Оправи твоите кучета бе пич..Моите и на другите остави..Абе то злоба злоба ама твойто край няма бе пиле..Ама нейсе един ден ще се видим очи в очи -да те питам както винаги какво ще скимтиш тогава.. Аре.
|
|
« Last Edit: September 09, 2011, 22:42:22 PM by фара »
|
|
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #815 on: September 09, 2011, 22:47:43 PM » |
|
Pagan_fire , Не обичам долните проби за интрига и лъжа..И затова не се чувствам задължен да поеснявам каквото и да е..Ако обаче пак се търси сензация - то пак е свъркана темата-може да е друга темата но не тази.. Нормално е след няколко хубави снимки -все някой "да се изака на метеното" -както обикновено-ако това служи за обосновка-заповядай от сърце..Открих че има нова болест.Казва се:...-коза"...Ко -идва от комплексите а за- от зависта..
|
|
|
|
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #816 on: September 10, 2011, 00:03:31 AM » |
|
РАЗВЪДНИК ТИТОПламена и Рангел
|
|
« Last Edit: September 10, 2011, 00:04:55 AM by фара »
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #817 on: September 10, 2011, 07:52:02 AM » |
|
Росене,въобще не си ме разбрал,никакви сензации не търся,ти обясни за Пламен много добре в горния пост,това беше важното. Много добре знаеш кой е по сензациите и клюките.Аз както и Тодор постоянно питаме,ходим,обикаляме,заедно и поотделно в търсене на качеството,сензации не ме интересуват......
|
|
« Last Edit: September 10, 2011, 07:53:33 AM by Pagan_fire »
|
|
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #818 on: September 10, 2011, 13:38:40 PM » |
|
Знам човек и не съм искал да провокирам с нищо по никакъв начин никой...Отговора по скоро беше--знаеш в каква посока. Абе понякога е заради такива -се губи целия смисъл във всичко-ама нали сме си инати и това е...Спортната злоба е огромна-означава че вървим в правилна посока... поздрави,,, Предполагам от толкова търсене вече сте успяли да откриете много неща -споделете...Какво става по Макаджийския свят?
|
|
« Last Edit: September 10, 2011, 13:40:06 PM by фара »
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #819 on: September 10, 2011, 13:54:36 PM » |
|
Росене,тия обиколки ни се отблагодариха,ще дадем гласност на нещата,но не сега,берем материал и тогава ще споделим със сигурност и със теб ще говорим,аз исках да ти благодаря за Шабан ще работим с него. Но на този етап не е добре да говоря или да пиша тук,рано е. Успех и на теб
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #820 on: September 10, 2011, 17:20:40 PM » |
|
Росене,тия обиколки ни се отблагодариха,ще дадем гласност на нещата,но не сега,берем материал и тогава ще споделим със сигурност и със теб ще говорим,аз исках да ти благодаря за Шабан ще работим с него. Но на този етап не е добре да говоря или да пиша тук,рано е. Успех и на теб Росен отдавна показа и доказа пред мен лично що за човек е.......... Трябва да му благодарим не само за Шабан
|
|
|
|
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #821 on: September 10, 2011, 18:56:10 PM » |
|
Само един съвет от мен ако мога де...
Ако имате инфо каквато и да е тя - пишете момчета..Не е модерна а и би трябвало да се излезе от формата -да се спестява информация...Демоде са топ сикретите и мен винаги са ме дразнели...За мен МАКК е с основна дейност каракачански кучета а не ядрени бомби и т.н. Гластността винаги печели...И аз съм правил грешки да премълчаван и в последствие винаги съм съжалявал. Иначе с каквото мога -помагам...
|
|
|
|
|
|
|
vlado
|
|
« Reply #822 on: September 10, 2011, 19:08:05 PM » |
|
Нaздрaвe ,Росeнe чaшaтa ми e пълнa aмa нe могa дa я протeгнa до Плaнa.,
|
|
|
|
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #823 on: September 10, 2011, 19:17:57 PM » |
|
Тези мои снимки на Пайо/от Кавлаците/ са подарък за всички фенове на подобни изражения на каракачанското куче...Снимките ги направих през 2004год. -3 месеца преди да взема кучето при мен..След една година кучето умря от старост -беше около 16 год. Изключително куче..И дори стар и провиснал в холката си беше 74см височина.Едро и сериозно куче.До последно си водеше стадото с овце в Костенец. Пайо/класика в жанра/ е син на Тито,който е син на Шабан на Калинката Майката на Пайо е Фатма.От същата майка е роден и нашия Тито2 но баща му е Караман на Петър и Боре от с.Долна Баня.Караман е потомък на Янко-голия по баща и по майка е по Пирин-гърлатия. Ето го и пред егрека. поздрави,,,
|
|
« Last Edit: September 10, 2011, 19:19:51 PM by фара »
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #824 on: September 10, 2011, 19:23:02 PM » |
|
Тези мои снимки на Пайо/от Кавлаците/ са подарък за всички фенове на подобни изражения на каракачанското куче...Снимките ги направих през 2004год. -3 месеца преди да взема кучето при мен..След една година кучето умря от старост -беше около 16 год. Изключително куче..И дори стар и провиснал в холката си беше 74см височина.Едро и сериозно куче.До последно си водеше стадото с овце в Костенец. Пайо/класика в жанра/ е син на Тито,който е син на Шабан на Калинката Майката на Пайо е Фатма.От същата майка е роден и нашия Тито2 но баща му е Караман на Петър и Боре от с.Долна Баня.Караман е потомък на Янко-голия по баща и по майка е по Пирин-гърлатия. Ето го и пред егрека. поздрави,,, Ето на това се вика глава А от мен една снимка(от нета) на негов син(дано не бъркам)
|
|
|
|
|
|
|
|