фара
Jr. Member
|
|
« Reply #795 on: September 06, 2011, 14:43:02 PM » |
|
Не много но пак са стари кадри от р-к ТИТО още когато бяха кучетата в Манолско конаре,,, Пламен-Тито -син на Гриво-син на Валтер ,бащата на Пламена-ТИТО
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #796 on: September 07, 2011, 12:00:14 PM » |
|
Не си можел да снимаш ТИТО-друг път особено последната снимка на Рижко и Мура е като картинка Въпрос: тая Мура не е ли онова кутре дето показва един път в снега,между овцете?(дето казваше че го мачкат и тъпчат но то не ги оставя)
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #797 on: September 07, 2011, 20:11:07 PM » |
|
Същото кутре е да..Абе много откачена беше като малка бе..То и другите ядът бой ама нейното беше ужас ..Аз по-едно време я бях отписал..Овцете и кочовете я бият а тя само се превърти -дори и не пищеше ами им се завре под тях отново и това..То на овцете им писна да я бият.. Мура да остави стадото за 1 мин....Няма такива работи..Редом до овцете..Рижко ги води отпред а тя е винаги отзад. Имам нови овце..Абе вие не можете да си представите -2 седмици вече не ги приема..Само ги лъчи и хулим по нея.Засега върви много корав дамазлък със стоката. КАто се закучи тази от Рижко -жива и здрава,ще я оставя да се окучи под яслите на овцете..От малките--чобански кучета -здраве му кажи..Ще ги карам цялото семейство да овчаруват...хахаххаха
|
|
|
|
|
|
|
pitbul
|
|
« Reply #798 on: September 07, 2011, 20:17:35 PM » |
|
Същото кутре е да..Абе много откачена беше като малка бе..То и другите ядът бой ама нейното беше ужас ..Аз по-едно време я бях отписал..Овцете и кочовете я бият а тя само се превърти -дори и не пищеше ами им се завре под тях отново и това..То на овцете им писна да я бият.. Мура да остави стадото за 1 мин....Няма такива работи..Редом до овцете..Рижко ги води отпред а тя е винаги отзад. Имам нови овце..Абе вие не можете да си представите -2 седмици вече не ги приема..Само ги лъчи и хулим по нея.Засега върви много корав дамазлък със стоката. КАто се закучи тази от Рижко -жива и здрава,ще я оставя да се окучи под яслите на овцете..От малките--чобански кучета -здраве му кажи..Ще ги карам цялото семейство да овчаруват...хахаххаха така ъребе да е ТИТО,лесно чобанин не се става. :lol:поздрави
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #799 on: September 07, 2011, 20:19:09 PM » |
|
Като малка на снимките беше голяма сладурана-малко пухче,а сега си бие на куче,а и щом казваш,че и като характер е добре-какво повече Що да не овчаруват семейно-така и така им е наследствен занаят
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
pitbul
|
|
« Reply #800 on: September 07, 2011, 20:21:48 PM » |
|
Не много но пак са стари кадри от р-к ТИТО още когато бяха кучетата в Манолско конаре,,, Пламен-Тито -син на Гриво-син на Валтер ,бащата на Пламена-ТИТО пламен-ТИТО жив ли е
|
|
|
|
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #801 on: September 07, 2011, 20:26:59 PM » |
|
Гриво-баща на Пламен-Тито ,дядо на Пламена-ТИТО и прадядо на малките на Пламена.
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #802 on: September 07, 2011, 20:28:43 PM » |
|
Браво на Росен (фара) за полезната информация и за снимките,които е качил,живи и здрави
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #803 on: September 07, 2011, 20:28:59 PM » |
|
Пламен-Тито още през 2008 год. напусна живия свят ,също и ТИТО2.
|
|
|
|
|
|
|
pitbul
|
|
« Reply #804 on: September 07, 2011, 20:36:00 PM » |
|
Пламен-Тито още през 2008 год. напусна живия свят ,също и ТИТО2.
съжалявам за загубата,но ми хареса много,за това питам.поздрави
|
|
|
|
|
|
|
sensation
Jr. Member
|
|
« Reply #805 on: September 07, 2011, 20:52:41 PM » |
|
Гриво-баща на Пламен-Тито ,дядо на Пламена-ТИТО и прадядо на малките на Пламена. Без лоши мисли или опит за какъвто и да е спор ,но защо ли съм останал с впечетлението, че от Гриво неизкараха нищичко ,може да се бъркам ,но мисля съм слушал да се ядосват затова...... извинете ме ,но тази Сара за която попитах не е ли вадена в пловдивските села ,аз затова и попитах за нея впрочем. Поздрави за снимките.
|
|
|
|
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #806 on: September 07, 2011, 21:16:12 PM » |
|
Нали видя снимката на Пламен-ТИТО?
Така е ,определено поколенията от Гриво все нещо лошо става с тях.Или са отровени или гръмнати или ударе от коли и т.н. Затова може и да си чул подобни неща...Имайки в предвид капацитета на р-к ТИТО от преди докато имаше около 60 кучета -от дадено хубаво куче да има поколение от 1-2 кучета си е направо нищо... От Гриво беше само Пламен а от Пламен остана само Пламена...Затова и направих имбрединг с Рангел -ТИТО с цел риск но да спасим кръвчицата на Караман Пчелин,Валтер и т.н.
|
|
|
|
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #807 on: September 07, 2011, 21:25:38 PM » |
|
Караман Пчелин - дядо на Рангел -Тито,чичо на Гриво.и т.н. една дъщеря на Караман не вече между живите...но пък красива.
|
|
|
|
|
|
|
фара
Jr. Member
|
|
« Reply #808 on: September 07, 2011, 22:09:18 PM » |
|
Ще се постарая да опитам техническите ми възможности. За да ви е по ясно .. Започвам от преди години: Валтер - Гриво-Син на Валтер Пламен -ТИТО - син на Гриво Пламена дъщеря на Пламен ето ги и продължителите на нази кръв Дано да приличат на прадядовци и по-назад...Имбредирани са кутретата на бащата на Валтер и караман-Пчелин...Да са живи и здрави -времето ще покаже....
|
|
« Last Edit: September 07, 2011, 22:11:14 PM by фара »
|
|
|
|
|
sensation
Jr. Member
|
|
« Reply #809 on: September 07, 2011, 22:20:51 PM » |
|
Караман Пчелин - дядо на Рангел -Тито,чичо на Гриво.и т.н. една дъщеря на Караман не вече между живите...но пък красива. Хубава кучка
|
|
|
|
|
|
|
|