ТИТО
|
|
« Reply #525 on: January 04, 2011, 21:33:57 PM » |
|
Е чак пък страхотни... Единия с къдрава козина ,а другия със слаба костна/костенска/ система и незнам още какво . Важното е на мен да ми харесват и да вършат работа.
|
|
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #526 on: January 04, 2011, 21:52:42 PM » |
|
Супер са кучетата!
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #527 on: January 05, 2011, 08:36:52 AM » |
|
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #528 on: January 06, 2011, 08:07:19 AM » |
|
Е чак пък страхотни... Единия с къдрава козина ,а другия със слаба костна/костенска/ система и незнам още какво . Важното е на мен да ми харесват и да вършат работа. Не знам защо търсиш интригата, но това си е твоя работа! Просто изказах мнение!
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #529 on: January 06, 2011, 19:40:59 PM » |
|
Наско не търся интригата..Незнам защо пък на теб ти звучи като интрига? Не може човек и да се измайтапи вече мама му стара . За Рижко , написах го така защото нали баш "специалистите" се изказаха за него ,че бил с къдрав косъм и т.н. Обясних им тогава ,че при някои кучета и то добре отглеждани а не слаби в ранна възраст се наблюдава подобен ефект но в последствие това се променя . На тях им звучеше едва ли не като измислица. Е сега се чудя дали няма да кажат ,че кучето къдравее но Росен му ги изправя с маша за пред снимките...Е как да не се майтапи човек ми кажи.. Чувам и други простотии относно произхода на мои кучета -но вече съм им свикнал....
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #530 on: January 07, 2011, 09:03:05 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #531 on: January 07, 2011, 17:36:24 PM » |
|
Кенел Тито кога ще покажеш снимка на Рекси 2-Тито?Не се ли е възстановил вече?
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #532 on: January 07, 2011, 18:52:46 PM » |
|
Кучето се пооправи и след недълго време се натрови и умря. Много неприятна история и не ми се говори много за нея. Съжалявам..
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #533 on: January 07, 2011, 19:57:44 PM » |
|
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #534 on: January 10, 2011, 18:56:59 PM » |
|
Росене да те питам това ли е Сара,майката на Бодра или бъркам?
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #535 on: January 10, 2011, 23:41:16 PM » |
|
Същата е - баба Сара/таралежката/..Уникат.."Made in Kostenec " Кучка с мъжко сърце.. Който я е видял не я е объркал с каракачанска кучка. Съжалявам ,че не я записах на видео да се чуе гласът и ..Такива вече за жалост трудно се раждат..Куна-ТИТО има същия глас на баба и Сара. Синът и ТИТО3-ТИТО също...Дано Иван-кюреница да я е снимал добре и достатъчно за да сравнява часовника от време на време... Затова и по принцип следваща запланувана скачка на Бодра-ТИТО е с Шериф-ТИТО.Брат и сестра по майка...Да е жива и здрава само Бодра и тя като майка си /ухапана от Щъркела/...
|
|
« Last Edit: January 10, 2011, 23:47:02 PM by ТИТО »
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #536 on: January 11, 2011, 06:04:43 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #537 on: January 11, 2011, 21:16:22 PM » |
|
Същата е - баба Сара/таралежката/..Уникат.."Made in Kostenec " Кучка с мъжко сърце.. Който я е видял не я е объркал с каракачанска кучка. Съжалявам ,че не я записах на видео да се чуе гласът и ..Такива вече за жалост трудно се раждат..Куна-ТИТО има същия глас на баба и Сара. Синът и ТИТО3-ТИТО също...Дано Иван-кюреница да я е снимал добре и достатъчно за да сравнява часовника от време на време... Затова и по принцип следваща запланувана скачка на Бодра-ТИТО е с Шериф-ТИТО.Брат и сестра по майка...Да е жива и здрава само Бодра и тя като майка си /ухапана от Щъркела/... Кат стана въпрос за Бодра,кой и е баща? Знам,че е син на Рекси,но кой по-точно? Може ли снимки?
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #538 on: January 14, 2011, 20:23:53 PM » |
|
Мисля ,че пообърка малко...Бодра не е внучка а е беше дъщеря на Рекси..Бодра за съжаление вече не е между жувите..Голяма загуба за р-к ТИТО но какво да се прави..Едни умират а други се раждат.. Бодра превъртя корем ..Д-р Асен узунов направи аутопсията и много явно беше го превъртяла.. Затова винаги съм го казвал..."Колкото повече хубави кучета -толкова по-добре."...ЗАщото ей така както са си весели и понякога падат като листа и умират...Пуууууууууууууу.
|
|
« Last Edit: January 14, 2011, 20:30:16 PM by ТИТО »
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #539 on: January 14, 2011, 21:07:29 PM » |
|
Мисля ,че пообърка малко...Бодра не е внучка а е беше дъщеря на Рекси..Бодра за съжаление вече не е между жувите..Голяма загуба за р-к ТИТО но какво да се прави..Едни умират а други се раждат.. Бодра превъртя корем ..Д-р Асен узунов направи аутопсията и много явно беше го превъртяла.. Затова винаги съм го казвал..."Колкото повече хубави кучета -толкова по-добре."...ЗАщото ей така както са си весели и понякога падат като листа и умират...Пуууууууууууууу. Жалко за Бодра Инак за произхода и не съм те разбрал
|
|
|
|
|
|
|
|