Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 21:30:32 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 75
  Print  
Author Topic: ТИТО-развъдник за КК  (Read 523787 times)
0 Members and 51 Guests are viewing this topic.
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #480 on: December 25, 2010, 14:17:59 PM »

Петра Тито

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #481 on: December 25, 2010, 14:19:29 PM »

За жалост не помня името на таз кучица  blush Ще помоля Росен да помогне  smile

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #482 on: December 25, 2010, 14:20:42 PM »

Конете на Росен

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #483 on: December 25, 2010, 14:21:52 PM »

Каракачански   cheers cheers

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #484 on: December 25, 2010, 14:23:11 PM »

Фатма 2 Тито (майка на моята Кера)  Wink

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #485 on: December 25, 2010, 14:25:32 PM »

Рижко Тито на заден план майка му Бодра и овцете

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #486 on: December 25, 2010, 14:26:07 PM »

Стига толкоз за днес,ще има продължение   Wink

ТИТО
Hero Member

« Reply #487 on: December 25, 2010, 21:28:01 PM »

Ами Тодоре ,безкрайно много благодаря. Добре , че си ти. Че иначе от работа няма да се сетя а пък и не ме бива да снимам мои кучета. На другите по-добри снимки им правя . Това си е мое изкривяване .
   Остана да направя коментар на моите кучета или по скоро да обесня предполагам което се очаква.
За Рангел - стана вече на подчти 3г. и половина. Той е линия Караман-Пчелин. Предполагам за познаващите тази линия си личи. Дава срахотни кучета. Умно куче и работи много добре с овцете.
   Кучицата за която не се сещаш е Пламена-ТИТО дъщеря на Пламен-ТИТО,който е син на Гриво ,който е син на Валтер ,който пък е брат на Караман-Пчелин. Тя носи у себе си типичното изражение и много други неща на дядо си -Гриво. Трудно се кучи а много бих искал едно кучило от Рангел-ТИТО/Ще стане имбрединг на Пчелинския/. За мен е една много типична кучка за региона от който е.

За Фатма2-ТИТО както и сестра и Фара-ТИТО. Те са дъщери на Фаргос и Фатма-ТИТО . За мен са добро поколение както на баща си така и на майка им ,която вече не е между живите. Фатма2 е взела повечето дебелината на костите от майка си а Фара изражението на Фаргос..Фатма беше много широка с дебели крака както и глава и муцуна и изобщо от всякъде Шабанова кръв. И двете сестри имат много типично  окосмяване

Рижко -ТИТО син на Бодра-ТИТО и баща  Хари. Някой беше искал да види в поколения дали има нещо сходно с Рекси-Бодровския..Аз тук ще премълча. Нека другите познаващи Рекси да кажат.След това мнение на много хора беше ,че РИжко е къдрав а го бяха виждали само на 5 и 6 месечна възраст. А сега -къдрее ли?
 За Рижко ще кажа следното:..
    Окучен е при овцете и кравите . Бодра също като майка и Сара не ни даде до 22 ден да го пипнем. Изяждаше всичко само ако се доближим до кутретата.Рижко има е сестра/бяла с червени капаци на главата. Дал съм я при Рангел да ходи с овцете.
   Рижко тръгна на 3 месеца сам с овцете и кравите и е с тях постоянно. Кучето в момента е на 11 месеца и е добър и сериозен овчар . Дано да е жив и здрав . Разчитам на това кутре много.

Поздрави,,, и ще чакам да видя други снимки евентуално с овцете и новата ученичка -Рада-ТИТО дъщеря на Рангел и Петра. Абе тръпка си ми е на мен Петрата. Едната и баба е Куна-ТИТО -другата Сара-ТИТО.БАща и е Тито3-ТИТО а дядо и ТИТО2.
« Last Edit: December 25, 2010, 21:39:11 PM by kennel tito » Logged

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #488 on: December 25, 2010, 21:31:37 PM »

Ами Тодоре ,безкрайно много благодаря. Добре , че си ти. Че иначе от работа няма да се сетя а пък и не ме бива да снимам мои кучета. На другите по-добри снимки им правя . Това си е мое изкривяване .
   Остана да направя коментар на моите кучета или по скоро да обесня предполагам което се очаква.
За Рангел - стана вече на подчти 3г. и половина. Той е линия Караман-Пчелин. Предполагам за познаващите тази линия си личи. Дава срахотни кучета. Умно куче и работи много добре с овцете.
   Кучицата за която не се сещаш е Пламена-ТИТО дъщеря на Пламен-ТИТО,който е син на Гриво ,който е син на Валтер ,който пък е брат на Караман-Пчелин. Тя носи у себе си типичното изражение и много други неща на дядо си -Гриво. Трудно се кучи а много бих искал едно кучило от Рангел-ТИТО/Ще стане имбрединг на Пчелинския/. За мен е една много типична кучка за региона от който е.
  Рижко -ТИТО и Бодра-ТИТО-майка му а баща му е Хари. Някой беше искал да види в поколения дали има нещо сходно с Рекси-Бодровския..Аз тук ще премълча. Нека другите познаващи Рекси да кажат. За Рижко ще кажа следното:..
    Окучен е при овцете и кравите . Бодра също като майка и Сара не ни даде до 22 ден да го пипнем. Изяждаше всичко само ако се доближим до кутретата.Рижко има е сестра/бяла с червени капаци на главата. Дал съм я при Рангел да ходи с овцете.
   Рижко тръгна на 3 месеца сам с овцете и кравите и е с тях постоянно. Кучето в момента е на 11 месеца и е добър и сериозен овчар . Дано да е жив и здрав . Разчитам на това кутре много.

Поздрави,,, и ще чакам да видя други снимки евентуално с овцете и новата ученичка -Рада-ТИТО дъщеря на Рангел и Петра. Абе тръпка си ми е на мен Петрата. Едната и баба е Куна-ТИТО -другата Сара-ТИТО.БАща и е Тито3-ТИТО а дядо и ТИТО2.
За нищо Wink
Ще ги видиш скоро  smile

« Last Edit: December 25, 2010, 21:33:21 PM by todor_govedarci » Logged

ТИТО
Hero Member

« Reply #489 on: December 25, 2010, 22:36:51 PM »

vano ,

Рижко щом може овце да пасе сам и да се опира вече на големите кучета за мен не е малък. ХАХХАХАХА кво да ти кажа бе човек.Работно куче е. И между другото пасе си овцете сериозно и отиде до кучката .И след като направиха "работата" и бегом обратно при овцете. Не е на синджир за да бъде контролиран...Но за малък -не мисля че е ...С животните се пораства по-бързо...
поздрави,,,

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #490 on: December 25, 2010, 22:37:24 PM »

Ами какво да кажа-найстина браво на Тодор,че си е направил труда да ни покаже тези снимки,ЕВАЛА  notworthy cheers
Не разбрах кенел Тито кой ти е казал,че кучетата ти са нетипични confused Без излишни хвалби и с чиста съвест(като човек който не те познава)мога да кажа,че лично на мен много ми харесаха всичките,които показа Тодор,без изключение.Ако на някой не му харесват значи е объркал форума и си губи времето тук Wink
И беше прав за Рижко,станал много хубав разбойника,на мен не ми се вярваше ама може найстина да надмине баща си по хубост.За това ти се водиш кенел,а аз любител,защото можеш да прецениш по-добре от кое какво ще стане notworthy
От мен поздрави,живи и здрави и продължавай да си ги въдиш както си знаеш cheers

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
ТИТО
Hero Member

« Reply #491 on: December 25, 2010, 22:48:04 PM »

DonKrasi ,

Майтап си правя бе човек...На мен и да ми казват и да не ми казват за моите кучета аз си ги знам и тях и пътя по който вървя..И това ,че не често правим снимки не значи че няма кучета..В МАКК не един път сме доказвали че сме "скрити бомби" в хубавия смисъл.
   За малкия кележ-Рижко...На него от малък си му лечеше че ще става куче но времето ще покаже. Закърмен от такъв изрод като майка му имам чувството че змийско мляко пият кутретата от нея notworthy lol. Но пък и не мога да скрия ,че в доста отношения дори и на тази възраст вече превъзхожда татко си. За мен си ги виждам -другите нека сами решат.
  Тодор по принцип направи доста снимки хубави на кутрака...Ще ги изчакаме за да коментираме още малкия пикльо...

Mad Max
Hero Member

« Reply #492 on: December 26, 2010, 04:39:20 AM »

Браво!
Добре гледана стока!
 cheers

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #493 on: December 26, 2010, 18:01:45 PM »

DonKrasi ,

Майтап си правя бе човек...На мен и да ми казват и да не ми казват за моите кучета аз си ги знам и тях и пътя по който вървя..И това ,че не често правим снимки не значи че няма кучета..В МАКК не един път сме доказвали че сме "скрити бомби" в хубавия смисъл.
   За малкия кележ-Рижко...На него от малък си му лечеше че ще става куче но времето ще покаже. Закърмен от такъв изрод като майка му имам чувството че змийско мляко пият кутретата от нея notworthy lol. Но пък и не мога да скрия ,че в доста отношения дори и на тази възраст вече превъзхожда татко си. За мен си ги виждам -другите нека сами решат.
  Тодор по принцип направи доста снимки хубави на кутрака...Ще ги изчакаме за да коментираме още малкия пикльо...

cheers
« Last Edit: December 26, 2010, 18:03:17 PM by DonKrasi » Logged

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #494 on: December 27, 2010, 17:12:02 PM »

Ето и продължението  Wink

Шабан Тито  naughty

« Last Edit: December 27, 2010, 17:12:19 PM by todor_govedarci » Logged

Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 75
  Print  

Jump to: