Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 21:09:33 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 75
  Print  
Author Topic: ТИТО-развъдник за КК  (Read 523710 times)
0 Members and 71 Guests are viewing this topic.
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #450 on: November 24, 2010, 21:55:04 PM »

Тодоре що го снимаш бе-малкия ТИТО 4-ТИТО?
Той не е за показване. Я го виж сив, нестандартен от майка нетипична и т.н. Виж ако беше черно бял или риж -друга работа. Абе казах ти аз .....,тръгнал си по грешния път на костенските Wink. Те са с тънка костна система,нетипични, странни,различни от останалите -демек абе не стават.... notworthy.Още не е късно да размислиш...

Ааа що Тито 4 си е екстра Wink А отосно костенсите кучета,дано да има повече развъдници,който да работят с тях  cheers cheers

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
vlado
Full Member

« Reply #451 on: November 25, 2010, 07:50:27 AM »

Росене,като си взимах куче от тебе защо не ми разясни надълго и широко кои са типични и кои нетипични,че сега отглеждам костенско куче в двора и се чудя защо спряха да ми идват гости, а кучегона на инкасаторката беше направен на салата и трябваше да и купувам нов.   notworthy
ТИТО
Hero Member

« Reply #452 on: November 25, 2010, 20:04:18 PM »

Хахахха добре дошли в р-к "ТИТО"..
 Незнам доколко са ми чисти и нечисти кучетата ,нека всеки сам преценява . ЗАтова Господ ни е дал мозък,очи,уши и т.н.
Ами какво да обеснявам за костенските и най-вече характер.Освен  всичко което писах в предните постове трябваше да добавя явно "мекия"характер на тези странни кучета.Малко "по-лудички"  :notworthy:ще дойдат ама какво да се прави..
 Преди време един приятел ми искаше костенски ама истински дамазлък.Думите му бяха :...."Абе искам куче всичко да яде ,че и менн даже"...Посъветвах го да внимава с това което иска .Дадох му.
  На 8 месец и пропищя от кучето.На около годинката вече го даде.Кучето беше при мен до около 2 мес.възраст.Още ме помни и ми е като дете.От там натам доста хора испохапа.Син на Бельо-ТИТО.Тая семка са си доста сериозни кучета и не са за всеки.На мен определено такива ми харесват-мое мнение. Все пак са каракачански кучета -не са БОК или пудели lol...
Не искам да обидя никого но ми се струва че кучетата започват да стават все по-добродушни на характер.Незнам защо .Или греша ?Поправете ме ако е така.
« Last Edit: November 25, 2010, 20:09:21 PM by kennel tito » Logged

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #453 on: November 25, 2010, 22:37:47 PM »

Из стандарта на КК: Поведение:  Гордо, властно, недоверчиво към непознати, смело и интелигентно куче. С твърд, уравновесен и независим характер. Лаят на каракачанското куче е характерен - дебел и плътен.

Не искам да обидя никого но ми се струва че кучетата започват да стават все по-добродушни на характер.Незнам защо .Или греша ?Поправете ме ако е така.

Ако си прав,вече не говорим за КК  no no
« Last Edit: November 25, 2010, 22:38:27 PM by todor_govedarci » Logged

vlado
Full Member

« Reply #454 on: November 26, 2010, 06:12:54 AM »

Характера на КК е най-важното нещо, защото това е работно куче-на вас да ви пази стадата ,а на мен къщата.Единствено ме затрудни независимостта,ама си имам една дръжка от мотика  Wink и сме най-добри приятели.Когато говорим за стандарт на КК ме впечатлява многообразието от цветове и дължина на косъма,което трябва да се запази защото няма друга порода с такива белези.Тодоре ще доведа Ричи на първа изложба около София, а снимки ще кача по-натам като повъзмъжее.Кучилото е на 22стр.- оня кафеникав дундьо пред Куна.
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #455 on: November 26, 2010, 18:41:20 PM »

Може ли да кажеш кой са родителите на тоз пес?Huh?

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #456 on: December 02, 2010, 08:08:34 AM »

naughty naughty biggrin Wink Wink

http://vbox7.com/play:18b168e2

ТИТО
Hero Member

« Reply #457 on: December 08, 2010, 20:03:23 PM »

Искам да съобщя за настоящите кучила .

1. Фара-Тито и Хари ,родени на 3 -12-2010
 За Хари се знае,Фара-Тито е дъщеря на Фатма-Тито и Фаргос.
2.Мура-Тито и Рангел-Тито ,родени на 8-12-2010
Мура-Тито е дъщеря на Валя-Тито/Сирак/ и Шейтан-Тито-правнук на Шабан/Слав/.Рангел-Тито е линия на Караман-Пчелин.

3.В момента се чака и второто кучило на Фатма2-Тито и първо за Рижко-Тито.
Фара е дъщеря на Фатма-Тито и Фаргос/сестра на Фара/ а Рижко-Тито е син на Хари и Бодра-Тито/Рекси-бодровския/. Рижко става по-хубав от баща си../според мен/.кучето е на близо 1 година.Сам си пасе овцете и не ги е оставил нити за 2 мин. досега.Само когато кучката беше разгонена -отива при нея прави либов и обратно при овцете.. notworthy

Който иска да заповяда.....

« Last Edit: December 08, 2010, 20:07:06 PM by kennel tito » Logged

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #458 on: December 09, 2010, 16:33:58 PM »

Искам да съобщя за настоящите кучила .

1. Фара-Тито и Хари ,родени на 3 -12-2010
 За Хари се знае,Фара-Тито е дъщеря на Фатма-Тито и Фаргос.
2.Мура-Тито и Рангел-Тито ,родени на 8-12-2010
Мура-Тито е дъщеря на Валя-Тито/Сирак/ и Шейтан-Тито-правнук на Шабан/Слав/.Рангел-Тито е линия на Караман-Пчелин.

3.В момента се чака и второто кучило на Фатма2-Тито и първо за Рижко-Тито.
Фара е дъщеря на Фатма-Тито и Фаргос/сестра на Фара/ а Рижко-Тито е син на Хари и Бодра-Тито/Рекси-бодровския/. Рижко става по-хубав от баща си../според мен/.кучето е на близо 1 година.Сам си пасе овцете и не ги е оставил нити за 2 мин. досега.Само когато кучката беше разгонена -отива при нея прави либов и обратно при овцете.. notworthy

Който иска да заповяда.....

clap clap Пак изтрепа рибата  clap clap
Да са живи и здрави мъниците  Wink
Кат се родят кутретата от Рижко и Фатма2  ще мина да поснимам Wink Wink Wink

ТИТО
Hero Member

« Reply #459 on: December 09, 2010, 17:12:42 PM »

Ама вземи мини ,че да ги снимаме..Добри кутраци се оформят.Нямам апарат да ги снимам.Ако дойдеш ще ги снимаме бубаците....Сестрата на твоето вече пасе овцете.С нея остана още една от сивите. Едни хора ще я подаряват на дъщеричката им за коледа.Знаеш ,че сивите са ми слабост и вярно да ти кажа по-добре се ориентира сивата с овцете от Рада-ТИТО/рангелката/.Рада си е като Рангел все гявол....
 А за кучето което питаш относно родители ,ще отговоря както един колега от горанците -"Титова селекция"...
 Преди време ме питаха какво съм произвел.Ето да гледат...
Между другото връзката Мура-Рангел излезе сполучлива. Чудя се дали и от там да не оставя едно черно гриво което прилича на Караман2-Тито -бащата на Рангел...
« Last Edit: December 09, 2010, 17:17:01 PM by kennel tito » Logged

ТИТО
Hero Member

« Reply #460 on: December 09, 2010, 17:23:34 PM »

Владо ,характер та характер...То ако не е той породата щяхме само на снимки да я гледаме.Нима заради него не е оцеляла с годините?Huh? Wink
  Незнам за другите но аз като видя едно куче много добро на екстериор но без характер е като да видя войник без пушка..."Благойчовците на мечки не рипат"....,казваше бай Гоше .Този човек е пасал доста овце в местноста "Мечкарица",над с.Говедарци, където мечката пътека има....

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #461 on: December 09, 2010, 17:53:43 PM »

Ама вземи мини ,че да ги снимаме..Добри кутраци се оформят.Нямам апарат да ги снимам.Ако дойдеш ще ги снимаме бубаците....Сестрата на твоето вече пасе овцете.С нея остана още една от сивите. Едни хора ще я подаряват на дъщеричката им за коледа.Знаеш ,че сивите са ми слабост и вярно да ти кажа по-добре се ориентира сивата с овцете от Рада-ТИТО/рангелката/.Рада си е като Рангел все гявол....
 А за кучето което питаш относно родители ,ще отговоря както един колега от горанците -"Титова селекция"...
 Преди време ме питаха какво съм произвел.Ето да гледат...
Между другото връзката Мура-Рангел излезе сполучлива. Чудя се дали и от там да не оставя едно черно гриво което прилича на Караман2-Тито -бащата на Рангел...
Като имам време ще мина  cheers cheers cheers Тъкмо ми е мерак да направя малко снимки на Рижко Wink
Ще кача тез дни снимка на Тито 4 да го видиш  Wink
« Last Edit: December 09, 2010, 17:54:58 PM by todor_govedarci » Logged

ТИТО
Hero Member

« Reply #462 on: December 09, 2010, 18:03:40 PM »

Айде чакам снимки и да минеш...да му направиш на РИжко снимки с овцете и кравите..

МУРГАШ
Full Member

« Reply #463 on: December 09, 2010, 18:08:35 PM »

rosene ot kakvo izliza kera tito
ТИТО
Hero Member

« Reply #464 on: December 09, 2010, 21:38:07 PM »

За Кера-Тито , излиза от майка си на първо мъсто а за повече информация попитай  ТОДОР.
поздрави,,,
« Last Edit: December 09, 2010, 21:49:27 PM by kennel tito » Logged

Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 75
  Print  

Jump to: