todor_govedarci
|
|
« Reply #390 on: September 04, 2010, 18:00:23 PM » |
|
Не нямам. Ще чакам някой който иска да дойде и наскоро да ги снима,че все ни лъжат нещо фотографите. Станали са кучетата добре.И синът им и той -РИжко-върви много добре засега.ПО хубав от баща си става.Някой го видя с къдрав косъм .Нека дойде да го види сега.Изправиш му козината с маша . За Рижко,като идвах и го видях хич тамън не ми се видя къдрав,ама незнам тез дето по снимки го гледат да кажат.............
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
i.nikolova
Newbie
|
|
« Reply #391 on: September 05, 2010, 12:34:37 PM » |
|
|
|
« Last Edit: September 05, 2010, 12:46:34 PM by i.nikolova »
|
|
|
|
|
DIO
|
|
« Reply #392 on: September 09, 2010, 12:55:06 PM » |
|
Николова този красавец от къде го взе?
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #393 on: September 09, 2010, 16:58:07 PM » |
|
Най- накрая ."Духът продължава".... От доста време дерзая за нашата линия Рекси-бодровеца.Вече при нас в развъдника е единствения и жив -чистопороден макар и с доста кусури син на Рекси .Казва се Рекси 2-Тито/на всичкото отгоре и жълто червен гуджук/,който е на 7 год.Не съм го снимал още но е в реанимация.След като заприлича на куче ще го снимам. А наздраве за него. Кенеле кога ще го покажеш тоя пес?Червен гуджук-значи сигорно ще е хубав
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
i.nikolova
Newbie
|
|
« Reply #394 on: September 09, 2010, 18:04:05 PM » |
|
i.nikolova , Може ли да не си знам децата? Как е Балдер между другото? Той стана по-доброто куче от двамата братя.
Ари е просто перфектно мен, ако питаш ;-) Малко е луд, дори бих казала бая луд (не зная дали е нормално и дали брат му е такъв). Но като цяло е голяма красота, която се разбира само с едно единствено куче - йоркито ;-) Николова този красавец от къде го взе? От Росен преди повече от 3 години ;-)
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #395 on: September 10, 2010, 07:03:40 AM » |
|
От мен е да...И се радвам толкова много че успях да запазя главата на Пайо в тези кучета...
|
|
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #396 on: September 10, 2010, 09:46:11 AM » |
|
От мен е да...И се радвам толкова много че успях да запазя главата на Пайо в тези кучета...
Ko kaza, kvo
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #397 on: September 10, 2010, 10:28:39 AM » |
|
Което съм го казал съм го казал за просветени и опитващи се да мислят .За другите нали знаеш поговорката за "крачола"..Brad Pit- brat my .. поздрави,,,
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #398 on: September 10, 2010, 17:47:40 PM » |
|
da me izvinjva stopanina na kucheto.. tito na kakvo se radvash tolkova za kakva glava govorish kucheto e prosto edno posredstveno KK jvno poveche govorish otkolkoto razbirash ot KK
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #399 on: September 11, 2010, 15:31:54 PM » |
|
Кучето драги ми криворазбран експерт си е син на Янко-Пайо ,който е пък син на Пайо и т.н. За знаещите това куче ,няма и момент на размисъл дали не е одрало кожата на баща си.Незнам какво целиш но определено си далеко от целите на МАКК да запазим кучетата във вида им в който са. Кучетата от Василица към които принадлежи и Балдер на Силвия от Банкя си носят тяхната типична глава с известното както го наричаме "бумбе"...Никога не мога да кажа за това куче че е посредствено. За това се радвам и съм доволен от тези кучета,че успях да запазя в поколенията вида на тези кучета -сега разбра ли ? Посредствено може да го нарече само посредствен човек ,който не разбира от тия работи. айде поздрави,,,
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #400 on: September 12, 2010, 18:53:58 PM » |
|
kennel tito искам да те питам Шериф Тито и Рангел Тито каква им е връзката (освен че вървят по линия Караман Пчелин) братя ли са,полубратя или...........
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #401 on: September 13, 2010, 17:50:16 PM » |
|
Втори братовчеди са .Рангел-Тито е син на Караман 2 -Тито ,който пък е син на Караман-Пчелин. Майката на Рангел има Шабанова кръв на Слав. Шериф-Тито е син на Пирин-Тито ,който е син на Караман-Пчелин.Майка му е костенска кучка-Сара/една от най-хубавите кучки които съм виждал/,която е и майка на Бодра-Тито и други наши кучета..
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #402 on: September 13, 2010, 18:00:56 PM » |
|
Благодаря за изчерпателния отговор А на каква възраст е Шериф?
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #403 on: September 13, 2010, 18:07:32 PM » |
|
В момента е на 6год.
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #404 on: September 13, 2010, 18:08:32 PM » |
|
В момента е на 6год.
А Рангел е малко по-малък или се бъркам
|
|