Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на Каракачански кучета, 11 ноември 2023г. гр.Казанлък.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 23:06:10 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 75
  Print  
Author Topic: ТИТО-развъдник за КК  (Read 523994 times)
0 Members and 94 Guests are viewing this topic.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #135 on: January 11, 2009, 14:34:09 PM »

clap clap clap clap clap clap   покажи   маика  му  и  баща  му  и  щети  се  извиня   че  сам  казал  че  е  мелез
excl  excl  excl
Ха да видим сега дали му стиска на Ефтим(osman) да признае, че системно нагло е мамил аудиторията и умишлено разпоространява лъжи с цел оплюване на развъдчиците в МАКК.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
DIO
Sr. Member

« Reply #136 on: January 11, 2009, 14:49:59 PM »

clap clap clap clap clap clap   покажи   маика  му  и  баща  му  и  щети  се  извиня   че  сам  казал  че  е  мелез
excl  excl  excl
Ха да видим сега дали му стиска на Ефтим(osman) да признае, че системно нагло е мамил аудиторията и умишлено разпоространява лъжи с цел оплюване на развъдчиците в МАКК.

Меко казано въпроса ти е non sense. По-твърдо казано с "въпроса" целиш да създадеш интрига и с другарчетата да гледате сеир.
За твое съжаление и този път сеирджиите ще седят на сухо.         Цитат на КАРАКИТАН

Това ми го написа преди 2 седмици.
Как очакваш някой да се защити или да те обори като си им сложил бан.Пусни ги да видим ние които незнаем кой крив и кой прав.
Все едно аз да те питам нещо,а ти да невлизаш или да нете пускат там където те питам Wink
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #137 on: January 11, 2009, 15:00:08 PM »

Да си припомним кой какво бе написал по въпроса с Каплан.

О, колко великодушно! Интриганта щял да се извини..

Впрочем именно osman, който старателно хвърля обвинения в нета трябва да ги докаже с факти. Нека той да покаже снимки на родителите на Каплан. Нали е голям разбирач!
...или пак ще се окаже, че е просто лъжец.  naughty

Льжеца  си  ти  кьде  вземаше  малки   от  санбернарката    и  после  изкарваш  другите  льжци  докато шаро  беше  млад  и  ставаше  за  заплождане  бяха  хубави  хора   после  станаха  льжци   

osman,
просто момче си ти. Тук ти е дадена възможност да пишеш ФАКТИ за овчарските кучета. Ти продължаваш системно да ръсиш невероятно скалъпени небивалици. И да не отговаряш конкретно на зададени към теб въпроси.
Народа ни има една приказка за прецаканото доверие. Казва се "Лъжливото овчарче". Припомни си я. Wink
С твои проятелчета успяхте да ос...те два други форума и да ги залеете с празнодумия и обиди. В този форум такова поведение няма да се толерира.

Все пак предупредих "лъжливото овчарче" Ефтим, но и той както Попов си помисли, че с наглост и подкрепата на клакьори ще може да наложи лъжата:
Внимавай да не се окажеш в позицията на приятелчето ти Стефан Попов при спора ни за "Генерала" на Юсуф от Конарско. Някои хора все забравят малката подробност, че срещу голословията им аз имам богат архив. Wink

Припомням горните постове за да може всеки да си направи изводите за "истините" разпространявани от лъжепророка Ефти.  Wink

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #138 on: January 11, 2009, 15:08:37 PM »

excl  excl  excl

Меко казано въпроса ти е non sense. По-твърдо казано с "въпроса" целиш да създадеш интрига и с другарчетата да гледате сеир.
За твое съжаление и този път сеирджиите ще седят на сухо.         Цитат на КАРАКИТАН

Това ми го написа преди 2 седмици.
Как очакваш някой да се защити или да те обори като си им сложил бан.Пусни ги да видим ние които незнаем кой крив и кой прав.
Все едно аз да те питам нещо,а ти да невлизаш или да нете пускат там където те питам Wink

1. Ефтим имаше достатъчно време тук за да спре да лъже. Именно заради лъжите и просташкото му поведение беше баннат.
2. Ефтим разпространяваше лъжите и в няколко други форума. Там не е баннат и ако му е останала поне малко чест има къде да напише че съзнателно е лъгал аудиторията.
3. Фактите говорят достатъчно ясно.
4. DIO ако и сега не си разбрал(а) кой лъже, жалко за теб.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
ТИТО
Hero Member

« Reply #139 on: January 11, 2009, 15:11:44 PM »

Дио,
Ето фактите за Каплан.От това повече здраве му кажи.
За извинение. Няма да го направи.Те се правят от мъже в случая.Но не е и нужно.Всички вече ги разбраха.

Сега м и е интересно каква друга простотия могат да сътворят.. lol
"Киселото грозде се оказа ама много горчиво и кисело май" lol

« Last Edit: January 11, 2009, 15:14:55 PM by kennel tito » Logged

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
STARTER
Hero Member

« Reply #140 on: January 11, 2009, 22:53:51 PM »

В случая ще подкрепя позицията на Петко. Знам не един случай когато кон стъпква кутрак. Често без да е имало умисъл.

Вчера гледах едно куче убито от кон. Зряло, мъжко куче. Било ново във фермата и вързано пред колибата. Връщат се по някое време конете и айгъра изперкал и го смачкал. Не рачил да приеме новото куче и докато се усети стопанина и... Като се разлютят понякога, нямат спиране тея животни.
Ефтим Стамболов
Newbie
*

« Reply #141 on: January 12, 2009, 15:16:09 PM »

Ето това е ОСМАН на Алиш от мах.Смолево. Заснет е преди 11 години пред обора ползван от Алиш в местността Куртово под яз.Белмекен.

P.S. Забавих се, но не съм забравил обещаното.  Трябваше ми време за да издиря сред старите ми ленти  кадрите с кучетата на Алиш.

"това  куче   нее   баща  на   каплан   и  нее  от  смолево   а  е  от   "чисто   тепе"   след  като  го  простреляха   кучето  доиде  у  баи  иван  гардански   с  едно  око   и  при него  умря    измислете  друга   ЛЬЖА" confused
STARTER
Hero Member

« Reply #142 on: January 12, 2009, 15:50:57 PM »

Сега трябва само някой да каже, че и снимката е негова, но са му я откраднали и истината ще победи.
Откраднати снимки срещу доказани факти. Всеки може да прецени, че Каракитан и Тито лъжат.
За кучката имаше пропуск. Забравиха да кажат, че снимката и кучката не са тея дето трябва да са, а и да са, пак не са.
 santa
ТИТО
Hero Member

« Reply #143 on: January 12, 2009, 17:03:46 PM »

clap,Пак някой казал нещо на друг и третия   го разказа ,стана нашата работа май.Моите факти аз ги изложих и доказах с помоща на Каракитан.Айде щом вие имате друга версия искам да я докажете и вие с факти за да победи истината.Искам достоверни факти а не кой какво казал.Ако не го направите,имам една молба.Не продължавайте да ставате смешни.С тези ефтини долнопробни опити само злизате по стълбичката надолу...

НАучете се да четете преди да почнете с смешките.КАракитан е казал за Али от къде е а по това време кучето е негово.Къде кучето е умряло е съвсем друга тема..
« Last Edit: January 12, 2009, 18:00:18 PM by kennel tito » Logged

S.Diamandiev
Newbie
*

« Reply #144 on: January 12, 2009, 17:13:31 PM »

clap,Пак някой казал нещо на друг и третия   го разказа ,стана нашата работа май.Моите факти аз ги изложих и доказах с помоща на Каракитан.Айде щом вие имате друга версия искам да я докажете и вие с факти за да победи истината.Искам достоверни факти а не кой какво казал.Ако не го направите,имам една молба.Не продължавайте да ставате смешни.С тези ефтини долнопробни опити само злизате по стълбичката надолу...
Стана ми интересно, Какво е ДОСТОВЕРНИ ФАКТИ? confused
ТИТО
Hero Member

« Reply #145 on: January 12, 2009, 17:56:44 PM »

Достоверен факт е инбридинга на Каплан с майка му.И двамата синове се виждат що за кучета са.Понеже те нарекоха кучето мелез.Аз не съм виждал куче мелез в инбридинг 2-1 даде такива кучета пък незнам за теб.Ако и това не са факти,обясни ми ти за достоверни факти-според теб какви трябва да са те.Вижда се и приликата на Каплан с родителите.

S.Diamandiev
Newbie
*

« Reply #146 on: January 12, 2009, 18:15:39 PM »

Достоверен факт е инбридинга на Каплан с майка му.И двамата синове се виждат що за кучета са.Понеже те нарекоха кучето мелез.Аз не съм виждал куче мелез в инбридинг 2-1 даде такива кучета пък незнам за теб.Ако и това не са факти,обясни ми ти за достоверни факти-според теб какви трябва да са те.Вижда се и приликата на Каплан с родителите.
Аз за мен си знам , питам за теб, защото ти искаш такива. И ми стана интересно какво трябва да направи човек, че да му повярваш и какво можеш да направиш ти че да ти повярват. Защото с това, кое на какво прилича и че било инбредно на еди кое си, за мен е толкова факт, колкото и не е.  Факт е например снимка на скачка между две кучета , снимка на палетата и др. такива. Всичко друго което ми каза за Каплан , маика му и синовете му , повече ми прилича на разказ. Докажи че не е мелез, снимки и тогава разкази на хора.  Ако за теб ДОСТОВЕРЕН ФАКТ е това което ми пишеш в поста за Каплан  confused , незнам много наивно, тогава не можеш да се сърдиш на никои че го нарича мелез. Явно и тои има ДОСТОВЕРНИ ФАКТИ.
ТИТО
Hero Member

« Reply #147 on: January 12, 2009, 18:37:08 PM »

Колега искрено да ти кажа ми се струва ,че търсиш под вола теле.НЯмам снимки на скачката но пък имам на синовете и бащата и майката.

Има стандарт на породата.Публикувал съм снимки на кучетата.Инбридинга е доста силен.Хората от които го взех за разлика от тези които наричат кучето "мелез" не лъжат .Съседи на хората има доста /все стокари хора/,живи и здрави са и всичко се знае..
  Аз публикувах факти.Нека сега те ме оборят..Щом имат факти нека ги публикуват.Чакам ги с нетърпение и отдавна..И ако се окаже ,че кучето е такова ,което съм сигурен че не е,то тогава ще направя с него както всички мелези които съм имал преди време/така наречените Български овчарски кучета/-кастрат и подаръци на хората а не както БАлчев да ги препродава на лапнишарани. notworthy

« Last Edit: January 12, 2009, 18:43:28 PM by kennel tito » Logged

velislav6
Full Member

« Reply #148 on: January 12, 2009, 18:40:19 PM »

kennel tito за тях единственото доказателство е ДНК тест lol lol lol
ТИТО
Hero Member

« Reply #149 on: January 12, 2009, 18:45:42 PM »

Е ние не сме толкова напред за да правим ДНК-тестове.Ние сме по остарели но достоверни начини за определяне чистопородноста на каракачанските кучета.Заради различните начини на обследване изглеждат и кучетата различно явно... lol naughty

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 75
  Print  

Jump to: