Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 22:40:50 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 75
  Print  
Author Topic: ТИТО-развъдник за КК  (Read 523816 times)
0 Members and 11 Guests are viewing this topic.
ТИТО
Hero Member

« Reply #105 on: January 08, 2009, 18:14:55 PM »

rovshan ,
 Каквото иска и където иска да го пренася.Който ме пита и иска да общува с мен го правя по нормален за големи хора начин.Не мога да спра простотията ,колкото и напъни да правя.

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
vano
Guest
« Reply #106 on: January 08, 2009, 18:16:09 PM »

Знаейки колко годишна е Яна-над 9,не трябваше да го правя но пусти мерак за пари

clap
ako biah moderator zaradi kompilaciata ti s posta na tito bih te OPnal vano tozi tvoi pisar li e? na tia li pravish forum?

Я пак че нещо не те разбрах.
petko
Hero Member

« Reply #107 on: January 08, 2009, 18:22:44 PM »

Знаейки колко годишна е Яна-над 9,не трябваше да го правя но пусти мерак за пари

clap
ako biah moderator zaradi kompilaciata ti s posta na tito bih te OPnal vano tozi tvoi pisar li e? na tia li pravish forum?

kakvo tochno ne razbra?

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
petko
Hero Member

« Reply #108 on: January 08, 2009, 18:26:05 PM »

НЕзнам за какъв Пенчо става въпрос ,но не пренасяйте личните си дразги и тук.НЯма смисъл.
tva pisal li si go? procheti go dobre zashtoto e tvoi citat"Знаейки колко годишна е Яна-над 9,не трябваше да го правя но пусти мерак за пари"

vano
Guest
« Reply #109 on: January 08, 2009, 18:26:13 PM »

clap

kakvo tochno ne razbra?

Явно си пропуснал точката след опнал и затова малко не схванах смисъла. Както и да е - предлагам да не спамим темата излишно.
« Last Edit: January 08, 2009, 18:27:57 PM by vano » Logged
ТИТО
Hero Member

« Reply #110 on: January 09, 2009, 10:44:58 AM »

rovshan ,
 Какво съм писал ?Я хубаво си отворете очите и не ми преписвайте думи които не съм казал.
Тези които ме познават знаят ,че кучетата са ми хоби и мерак и в никакъв случай не ги гледам за пари.Пари искарвам от съвсем други неща..
 Стига с това кой какво и къде и защо и заради какво казал.Да говорим за кучетата.

Balchev-Balkan
Jr. Member
**

« Reply #111 on: January 09, 2009, 13:14:39 PM »

rovshan ,
 Какво съм писал ?Я хубаво си отворете очите и не ми преписвайте думи които не съм казал.
Тези които ме познават знаят ,че кучетата са ми хоби и мерак и в никакъв случай не ги гледам за пари.Пари искарвам от съвсем други неща..
 Стига с това кой какво и къде и защо и заради какво казал.Да говорим за кучетата.

no no no confused naughty

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #112 on: January 09, 2009, 13:25:05 PM »

clap

Потребител "Chokush"= "Михаил Петров"= "kennel саракацан" -вече бяхте предупреден, но явно не разбирате от дума. С тенденциозната добавка, която сте направил към написаното от kennel tito преминахте границата. Получвате БАНН.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
ТИТО
Hero Member

« Reply #113 on: January 09, 2009, 13:32:49 PM »

Митко Балчев,имаш нещо против думите ми ли ?Ако имаш да казваш нещо съществено давай..Тук няма скрито покрито.

Balchev-Balkan
Jr. Member
**

« Reply #114 on: January 09, 2009, 21:33:56 PM »

Митко Балчев,имаш нещо против думите ми ли ?Ако имаш да казваш нещо съществено давай..Тук няма скрито покрито.

puke_ pokey fart

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
petko
Hero Member

« Reply #115 on: January 10, 2009, 15:52:07 PM »

tito predi vreme v martenskia forum ,biah te pital za edni paleta de otivaha po programa za opazvane ot hishtnicite ia razduhai kvo stana ,togava kaza che ne si si oplel koshnicata oshte nadiavam se veche da e fakt vsichko

ТИТО
Hero Member

« Reply #116 on: January 10, 2009, 21:57:11 PM »

Ами от части ще ти кажа какво стана.Понеже Българите от по-ново поколение са "малко"пишман стокари,от 60 раздадени останаха подчти за една година 36 живи.ПАк добре.Аз не се надявах и толкова да са живите познавайки хората от района ,които са на принципа"е ни се стриже ни се дои за какво ни е ","по-добре да не раним а да хвърляме отрова"-ама добре.Тя и МАд макс се интересуваше от тези кучета ..

НЯколко неща:
-Едно стадо над Струмяни имаше проблеми с вълците .Вече няма.
-Друг случай наскоро за който разбрах от местен а не съм ходил още е ,че кутре на 9 месеца/от нашите/ удави прострелян от ловджии вълк.Човека имаше 5 кучета когато му дадох 2-те малки.Едното умря.Много не ги искаше защото за него неговите вършели работа.На година дава по 4-5 крави и около 10 овце на вълците и мечката ,но казваше че кучетата му били дамазлак/бански и разложки/ и много работа вършели.На мен ми направи впечатление за пръв път като отидох ,че нито едно куче не ме залая.Когато вълка минал покрай кошарата ранен и бягайки ,самият собственик казва ,че неговите кучета се навряли в кошарата между овцете и само кутрето отишло да го дави и след малко другите се спуснали и те.Праща ми хабер и една бутилка ракия/все кяр/.Сега комшиите му овчари искат от дамазлака на кутрето кучета.За този случай предварително искам да застраховам ,че ще направя кратко филмче с собственика ,кошарата ,кутрето и другите кучета,зада не казват някои хора "егати рекламата".
 -От други села до границата има доста позитивни отзиви.
НАскоро ще ходя да ги прегледам и снимам кучетата.
« Last Edit: January 10, 2009, 21:59:00 PM by kennel tito » Logged

ТИТО
Hero Member

« Reply #117 on: January 10, 2009, 22:23:38 PM »

Малко пресни снимки от "Чифлика".Намира се на 1200м.надморска височина в балкана.Това е новото място на кучкарника.Първите на които се полага свободата са младите надежди на развъдник"ТИТО".Сега вече са на свобода и бягат на воля clap.По коренно различен начин растат и се развиват много добре.Учат се и коняри да стават.НАй-накрая да отидат където им е мястото.

една дъщеря на Кашо от Самоков

е така се става куче...

ТИТО
Hero Member

« Reply #118 on: January 10, 2009, 22:41:47 PM »

Едно младо куче на възраст 6 м.и малко произведено от р-к"ТИТО"а собственик мой приятел Андро.Баща-Бельо-Тито,майка Кара-Тито.Ей тоя белия.Да не му се надява човек бе.Освем ,че е лют и дава баща си в поколенията и то за мен доста силно.
 Андро,много се радвам ,че това куче е у теб.Продължавай все така.Нека кучето стане достойно като баща му,дядо му,прадядо му и т.н .Нека стане и по-хубаво от тях.

Ето го и Шуко-ТИТО

« Last Edit: January 10, 2009, 22:43:27 PM by kennel tito » Logged

robert knepper
Newbie
*

« Reply #119 on: January 11, 2009, 07:52:59 AM »

За този случай предварително искам да застраховам ,че ще направя кратко филмче с собственика ,кошарата ,кутрето и другите кучета,зада не казват някои хора "егати рекламата".

Няма лошо,че ще направиш филмче-ти си по филмите.
Като каза за филмче беше направил едно друго за Китан трябва и него да покажеш,защото каза,че вече нелъжеш и си се променил и няма от какво да се срамуваш.Или пак в името на отбора(тоя път новия)ще лъжем.
Ако ги покажеш и двата филма ще стане ясно,че наистина си се променил към добро и си станал сериозен и достоен човек за уважение от всички.

п.п.Видях че си ме припознал в някой-интересно кого имаш предвид.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 75
  Print  

Jump to: