karakitan i mad maks ....не са ви виновни нито римляните нито помаците и турците борете се срещу купуването на гласове борете се затова да има всеки достоинство и да се чувства пълноправен гражданин на страната си да знае ,че неговия глас струва нещо
България била етнически модел

,нямаме и няма да имаме нация а етноса "българи" ще стане малцинство тогаз апартеид ли ще въведем ,мислех си че като влезем във европа и ще възприемем волю неволю и неините ценности,няма такова нещо наи много да я разпаднем ,то византиици ли издържаха на нас то османлии германци руснаци ,абе всички ,ама ми прави впечатление ,че после се оправят и гърците и турците и руснаците и германците всички са по добре от нас сега
то е добре ,че римляните за едно кебапче се продават я си представи че един ден се пръкне един иван костов ама с римско самосъзнание а не българско.току виж само един се изучил еи така бачкаики в чужбина и от чисто родолюбие(разбираи любов към родата) реши да направи парти обаче без кебапчета а с ясни цели и приоритети партия дето да е в интерес на братята а не да се продават за кебапчета ами да си ги вземат
мад макс знам че дпс е виновно за всичките нещастия в бг обаче и да не плащат сметките те пак ще гласъват за дпс .......знаеш ли защо ,защото ги питаш дали са българи и въпреки че добре знаеш ,че са такива и ти отговарят на български ти пак ги питаш какви са ,да признаят демек ,че не са "чисти" ....е ще гласуват за тях си . така ,както ти никога не би гласувала за дпс ,защо те да гласуват за ...атака ли беше твоита партия
точно защото живееме отделно неможем да се асимилираме ,защото се правим на различни ,когато спрем да да се делим тогава ще станем нация ,америка я дават за етнически модел ....да ама едва когато спират да живеят в отделни квартали ирлаандски италиански ,когато започват да пикаят негрите в един кенеф с белите ....едва тогава ,тогава хората разбират ,че са еднакви ,тогава скусват с традициите и стават едно цяло ,започват да говорят един език ,една храна ядът ,проблемите са им еднакви съответно търсят и решения заедно и по един и същи начин
разбирам те много добре ,като малък даже незнаех какво е помак ,може да се каже ,че маичиния език ми е български ,обаче за разлика от теб знам и другия краи