vano
Guest
|
 |
« Reply #15 on: April 07, 2013, 13:16:55 PM » |
|
Това е Пирин на Вършилов,нали?  Добре си го хванал на тая снимка  да
|
|
|
|
|
|
|
Rumen Kirov
Newbie

|
 |
« Reply #16 on: April 07, 2013, 17:33:49 PM » |
|
 коя е тази кучка
|
|
|
|
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #17 on: April 08, 2013, 07:13:11 AM » |
|
vano, в 12-тия поустинг по темата, всичките шест песа ли са КараКитан-и? Имам предвид поредицата снимки, която започва с Бабаджан и Буйо.
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #18 on: April 08, 2013, 07:16:20 AM » |
|
vano, в 12-тия поустинг по темата, всичките шест песа ли са КараКитан-и? Имам предвид поредицата снимки, която започва с Бабаджан и Буйо.
Бабаджан Каракитан Буйо Каракитан Синап Каракитан Шарко на Исмит Мурад Зико Топо Калпазан Каракитан
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #19 on: April 08, 2013, 07:30:46 AM » |
|
Някой, ако може нека даде повече инфо за тези две кучета: Първото:  доколкото разбрах не е развъждане на МАКК, произведено е от Симеон Янакиев и е по Буян Каракитан (може и да бъркам) Второто:  Доста дребно, но поне за мен доста типично и видимо на възраст куче, водеше го сина на Георги Вършилов, предполагам е негово.
|
|
« Last Edit: April 08, 2013, 07:31:09 AM by vano »
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #20 on: April 08, 2013, 13:02:07 PM » |
|
 коя е тази кучка Кучката е произведена от р-к Бреста - б. Барон Япе, м. Кана 2. В ринга я представи д-р Явор Николов.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #21 on: April 08, 2013, 13:08:31 PM » |
|
Някой, ако може нека даде повече инфо за тези две кучета: Първото:  доколкото разбрах не е развъждане на МАКК, произведено е от Симеон Янакиев и е по Буян Каракитан (може и да бъркам) Второто:  Доста дребно, но поне за мен доста типично и видимо на възраст куче, водеше го сина на Георги Вършилов, предполагам е негово. Първото куче беше представено с родословен документ, който е издададен от р-к Караман на С. Янакиев. Баща на кучето е Садам КараКитан който е син на Буян КараКитан и Гизда 2 КараКитан. Много интересно за мен куче с мощна дълбока муцуна. Жалко е че не използвано като разплодник до момента. Второто куче е Гриво, производител Рангел Борисов. Кучето е син на Пламен Тито, и е пълен брат на Пламена, която е при Росен Михайлов.
|
|
|
|
|
|
|
Johnny
Jr. Member

|
 |
« Reply #22 on: April 08, 2013, 17:38:46 PM » |
|
Второто много ми харесва.Дребно - под минималния ръст ли?
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #23 on: April 08, 2013, 18:38:22 PM » |
|
Второто много ми харесва.Дребно - под минималния ръст ли?
Не знам дали е под минималния ръст, но на фона на другите мъжки в клас открит дребнееше 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #24 on: April 09, 2013, 04:45:29 AM » |
|
Именно това беше причината съдията да му отсъди оценка "много добра". Действително кучето Гриво е изключително типично животно, и още повече като продължител на една от най-редките линии - Валтер, е много ценно от развъдна гледна точка. Причината да остане доста по-дребно е че от малко е зле гледано. Сега обаче има потомци от него, благодарение на усилията на Гошо Вършилов и Рангел Борисов.
|
|
|
|
|
|
|
perelik
|
 |
« Reply #25 on: April 09, 2013, 11:51:50 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #26 on: April 09, 2013, 12:11:30 PM » |
|
Ако трябва да посоча кучето което ми хареса най-много лично на мен от цялата изложба, то това е точно тази кучка - Ерма КараКитан!!! Страхотно животно, за мен без никакви забележки в екстериора!
|
|
|
|
|
|
|
perelik
|
 |
« Reply #27 on: April 09, 2013, 12:19:32 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #28 on: April 09, 2013, 12:21:03 PM » |
|
Тази май се казваше Къша (ако съм запомнил добре)
|
|
|
|
|
|
|
perelik
|
 |
« Reply #29 on: April 09, 2013, 12:33:53 PM » |
|