Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 06, 2025, 10:57:16 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35
  Print  
Author Topic: Разликата между БОК и КК  (Read 428718 times)
0 Members and 11 Guests are viewing this topic.
vlado
Full Member

« Reply #285 on: June 15, 2011, 06:41:28 AM »

Логиката е елементарно нещо ,но също така и доста изменчиво в зависимост от гледната точка.
Светла
Sr. Member

« Reply #286 on: June 15, 2011, 07:51:44 AM »

Логиката е елементарно нещо ,но също така и доста изменчиво в зависимост от гледната точка.

Гледната точка, Айнщайн!....
Не бих казала, че логиката е елементарно нещо, не и за всички.
Ето я и дискусията! Wink

„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА”
                                                                                       Джек Лондон
vlado
Full Member

« Reply #287 on: June 15, 2011, 09:05:20 AM »

И още нещо интересно е казал същия човечец :"Има две безкрайни неща- вселената и човешката глупост.Само за първото не съм сигурен."
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #288 on: July 16, 2011, 13:54:30 PM »

Един отдавнашен спор е вече решен!!!
Кое е първо-КК или БОК?
Отговора: БОК!И ето доказателството clap lol

Аз снимка на кк с Хан Аспарух още не съм виждал,а ето,че има с БОК naughty
И друго,кучето от горната снимка ми е подозрително познато,дали щото прилича на това,което е кк:

Та втория извод е,че кк произлиза от БОК,затова си приличат толкова двете кучетата,не заради друго naughty lol
Е,честито на спечелилите cheers clap notworthy

П.П. Като намерих снимката направо щях да падна от стола...  tomato ...от смях lol lol lol lol

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
vlado
Full Member

« Reply #289 on: July 16, 2011, 15:34:16 PM »

Товa e въпросният ХАН ХУНТ.но тaзи кaртинa e докaзaтeлство коe e първо трaмвaя или тролeя/нa отговорилитe второто чeстито/.И можe би нe виждaтe ,ПРОИЗВОДИТЕЛЯ  naughty-оня нa бeлия кон дeто сe e скрил под шлeмa! lol
Ariman
Hero Member

« Reply #290 on: July 16, 2011, 15:40:21 PM »

Краси, да ме прощаваш, но не съм сигурен от смисъла на целият ти пост, въпросното куче - намесено от теб в темата, в оригинал е картина на Едвин Ландзер - озаглавена Lion: A Newfoundland dog?!
Дискусия няма как да тръгне?!
« Last Edit: July 16, 2011, 15:41:38 PM by Ariman » Logged

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #291 on: July 16, 2011, 16:56:04 PM »

Дон Краси знае само да се мазни и да лапа рози ама се задави този път   lol и едва ли може да различи БОК от КК  lol 
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #292 on: July 16, 2011, 17:52:49 PM »

Краси, да ме прощаваш, но не съм сигурен от смисъла на целият ти пост, въпросното куче - намесено от теб в темата, в оригинал е картина на Едвин Ландзер - озаглавена Lion: A Newfoundland dog?!
Дискусия няма как да тръгне?!
Кучето го намерих тук във форума но не беше посочено какво е,затова сметнах,че е кк.Не търся дискусия просто ми стана смешно като видях варианта с Хан Аспарух Wink и че е преправяна и нагаждана снимката.

Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #293 on: July 16, 2011, 17:57:58 PM »

Дон Краси знае само да се мазни и да лапа рози ама се задави този път   lol и едва ли може да различи БОК от КК  lol 
Нещо бъркаш Брате,на никой не се мазня,няма и за какво,тва за розите ще го пропусна...
Колкото до различаването на БОК от КК мога да ги различавам в повечето случаи,но има и случаи в които бих се затруднил.Не са един и двама дето гледат кк,а го наричат БОК и обратното(имам предвид по тип е кк но човека си го нарича БОК или е огромен черно-бял пес но му вика кк)

Ariman
Hero Member

« Reply #294 on: July 16, 2011, 18:10:46 PM »

Съвсем добронамерено ще кажа - не стреляйте преди да видите със що патрони разполагате!
« Last Edit: July 16, 2011, 18:11:58 PM by Ariman » Logged

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #295 on: July 16, 2011, 18:16:59 PM »

В своя защита ще кажа за картинката с Хана,че кучето е посочено като БОК и като я видях кучето ми се стори познато,намерих другата в сайта и предположих каква е работата-това е.

Ariman
Hero Member

« Reply #296 on: July 16, 2011, 18:26:48 PM »

Вобще не бива да се стига до израз "защита" , не те нападам, разбирам добре нещата и ти давам съсвсем безплатен съвет, когато не си сигурен в нещо, да не го правиш, защото сбъркаш ли  - виждаш че веднага те нападат. Мераклия ми се виждаш и ще научиш нещата!
Съвсем добри чувства, поздрави Краси!

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #297 on: July 16, 2011, 18:45:25 PM »

Разбрах,че ми го даваш съвета по приятелски,не съм психолог но от толкова време пиша в тоя форум та що годе имам някакво мнение за хората тук и мисля,че ти не си от тия дето щи тръгнат да се заяждат или нещо такова,а просто ще си кажеш мнението,и както в случая ще дадеш съвет,за което нито се сърдя нито нещо-даже съм благодарен Wink Всеки греши и няма лошо да си го признае,може и да съм избързал но това е защото останах с такова впечатление от снимките-първата беше представена като БОК,а втората беше публикувана тук и сметнах,че е кк(все пак форума е за кк)та това е smile
А за "защитата" просто такъв е израза biggrin
 cheers
« Last Edit: July 16, 2011, 18:47:10 PM by DonKrasi » Logged

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #298 on: July 16, 2011, 19:01:32 PM »

Нещо бъркаш Брате,на никой не се мазня,няма и за какво,тва за розите ще го пропусна...
Колкото до различаването на БОК от КК мога да ги различавам в повечето случаи,но има и случаи в които бих се затруднил.Не са един и двама дето гледат кк,а го наричат БОК и обратното(имам предвид по тип е кк но човека си го нарича БОК или е огромен черно-бял пес но му вика кк)
Така ми харесваш   clap
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #299 on: July 16, 2011, 19:08:26 PM »

В смисъл?Одобряваш написаното или е някаква ирония?

Pages: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35
  Print  

Jump to: