vlado
|
 |
« Reply #285 on: June 15, 2011, 06:41:28 AM » |
|
Логиката е елементарно нещо ,но също така и доста изменчиво в зависимост от гледната точка.
|
|
|
|
|
|
|
Светла
|
 |
« Reply #286 on: June 15, 2011, 07:51:44 AM » |
|
Логиката е елементарно нещо ,но също така и доста изменчиво в зависимост от гледната точка.
Гледната точка, Айнщайн!.... Не бих казала, че логиката е елементарно нещо, не и за всички. Ето я и дискусията! 
|
|
|
|
„ХОРАТА ОЩЕ НЕ СА РАЗБРАЛИ КАКВО ЧУДО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУЧЕТАТА” Джек Лондон
|
|
|
vlado
|
 |
« Reply #287 on: June 15, 2011, 09:05:20 AM » |
|
И още нещо интересно е казал същия човечец :"Има две безкрайни неща- вселената и човешката глупост.Само за първото не съм сигурен."
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #288 on: July 16, 2011, 13:54:30 PM » |
|
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
vlado
|
 |
« Reply #289 on: July 16, 2011, 15:34:16 PM » |
|
Товa e въпросният ХАН ХУНТ.но тaзи кaртинa e докaзaтeлство коe e първо трaмвaя или тролeя/нa отговорилитe второто чeстито/.И можe би нe виждaтe ,ПРОИЗВОДИТЕЛЯ  -оня нa бeлия кон дeто сe e скрил под шлeмa! 
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #290 on: July 16, 2011, 15:40:21 PM » |
|
Краси, да ме прощаваш, но не съм сигурен от смисъла на целият ти пост, въпросното куче - намесено от теб в темата, в оригинал е картина на Едвин Ландзер - озаглавена Lion: A Newfoundland dog?! Дискусия няма как да тръгне?!
|
|
« Last Edit: July 16, 2011, 15:41:38 PM by Ariman »
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #291 on: July 16, 2011, 16:56:04 PM » |
|
Дон Краси знае само да се мазни и да лапа рози ама се задави този път  и едва ли може да различи БОК от КК
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #292 on: July 16, 2011, 17:52:49 PM » |
|
Краси, да ме прощаваш, но не съм сигурен от смисъла на целият ти пост, въпросното куче - намесено от теб в темата, в оригинал е картина на Едвин Ландзер - озаглавена Lion: A Newfoundland dog?! Дискусия няма как да тръгне?!
Кучето го намерих тук във форума но не беше посочено какво е,затова сметнах,че е кк.Не търся дискусия просто ми стана смешно като видях варианта с Хан Аспарух  и че е преправяна и нагаждана снимката.
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #293 on: July 16, 2011, 17:57:58 PM » |
|
Дон Краси знае само да се мазни и да лапа рози ама се задави този път  и едва ли може да различи БОК от КК Нещо бъркаш Брате,на никой не се мазня,няма и за какво,тва за розите ще го пропусна... Колкото до различаването на БОК от КК мога да ги различавам в повечето случаи,но има и случаи в които бих се затруднил.Не са един и двама дето гледат кк,а го наричат БОК и обратното(имам предвид по тип е кк но човека си го нарича БОК или е огромен черно-бял пес но му вика кк)
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #294 on: July 16, 2011, 18:10:46 PM » |
|
Съвсем добронамерено ще кажа - не стреляйте преди да видите със що патрони разполагате!
|
|
« Last Edit: July 16, 2011, 18:11:58 PM by Ariman »
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #295 on: July 16, 2011, 18:16:59 PM » |
|
В своя защита ще кажа за картинката с Хана,че кучето е посочено като БОК и като я видях кучето ми се стори познато,намерих другата в сайта и предположих каква е работата-това е.
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #296 on: July 16, 2011, 18:26:48 PM » |
|
Вобще не бива да се стига до израз "защита" , не те нападам, разбирам добре нещата и ти давам съсвсем безплатен съвет, когато не си сигурен в нещо, да не го правиш, защото сбъркаш ли - виждаш че веднага те нападат. Мераклия ми се виждаш и ще научиш нещата! Съвсем добри чувства, поздрави Краси!
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #297 on: July 16, 2011, 18:45:25 PM » |
|
Разбрах,че ми го даваш съвета по приятелски,не съм психолог но от толкова време пиша в тоя форум та що годе имам някакво мнение за хората тук и мисля,че ти не си от тия дето щи тръгнат да се заяждат или нещо такова,а просто ще си кажеш мнението,и както в случая ще дадеш съвет,за което нито се сърдя нито нещо-даже съм благодарен  Всеки греши и няма лошо да си го признае,може и да съм избързал но това е защото останах с такова впечатление от снимките-първата беше представена като БОК,а втората беше публикувана тук и сметнах,че е кк(все пак форума е за кк)та това е  А за "защитата" просто такъв е израза 
|
|
« Last Edit: July 16, 2011, 18:47:10 PM by DonKrasi »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #298 on: July 16, 2011, 19:01:32 PM » |
|
Дон Краси знае само да се мазни и да лапа рози ама се задави този път  и едва ли може да различи БОК от КК Нещо бъркаш Брате,на никой не се мазня,няма и за какво,тва за розите ще го пропусна... Колкото до различаването на БОК от КК мога да ги различавам в повечето случаи,но има и случаи в които бих се затруднил. Не са един и двама дето гледат кк,а го наричат БОК и обратното(имам предвид по тип е кк но човека си го нарича БОК или е огромен черно-бял пес но му вика кк) Така ми харесваш
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #299 on: July 16, 2011, 19:08:26 PM » |
|
В смисъл?Одобряваш написаното или е някаква ирония?
|
|
|
|
|
|
|
|