bojidar
|
 |
« Reply #180 on: September 10, 2010, 07:26:35 AM » |
|
абе хора аз едно нещо немога да разбера защо постоянно се заяждате с бок?  на вас маи това вие лубимото занимание добре като не се заяждат с вас вие защо? го правите само да си знаете просто да ви кажа и те могат да се заяждат!
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
 |
« Reply #181 on: September 10, 2010, 07:31:51 AM » |
|
Ако говорим само за нас ще прозвучи като самохвално. Ние не се заяждаме а обсъждаме"колегите",както и те го правят с нас.По скоро точната дума е да ги "майтапиме" защото си е смешно да ти кажа .Това е нормално за интернет пространството. По принцип виж,щом не ти харесва нашият начин на отношение и ако те дразни не си длъжен да влизаш в форума по принцип. Не виждам нищо лошо в това да се казва истината.Ако на някой не му изнася си е негов проблема.
|
|
« Last Edit: September 10, 2010, 07:34:10 AM by kennel tito »
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #182 on: September 10, 2010, 08:40:59 AM » |
|
Помислих си че може да бъде изтълкувано така.Да ти кажа Божидаре не се заяждам,темата е за разликите между КК и БОК и аз съм показал снимки на кучета от двата полюса.Беше ми представено кучето че произлиза от тоя развъдник и аз така го представих,нищо не съм казал което да не е вярно.В интерес на истината имаше и три кучета които бяха представени за работни и бяха доста по-различни от това,по-скромни като размер,с други физиономий и друго излъчване ако щете.Едното показа и характер за разлика от тоя големия  По-късно ще видя ако имам тяхна снимка ще я пусна да не кажеш че не съм обективен 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #183 on: September 12, 2010, 18:34:56 PM » |
|
Ето обещаното Божидаре,не съм забравил  Тия са кучетата представени като работни от р-к "Динко Катев" на същата изложба от която са и големите дето показах по-рано.Мога да кажа че ми харесаха,особено червения :naughty:той и показа характер,държа се мъжки,истината не може да се отрече-факт,но съгласи се оня големия мастодонт...  ...разваля къртинката  
|
|
« Last Edit: September 12, 2010, 18:37:16 PM by DonKrasi »
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
bojidar
|
 |
« Reply #184 on: September 12, 2010, 18:56:37 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #185 on: September 12, 2010, 19:15:53 PM » |
|
Е не мога да те разбера 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #186 on: September 12, 2010, 20:23:54 PM » |
|
Разликата.... Син на "легендарни" кучета спред производителя му и гордо носещ името "БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО" КУЧЕ. Нямал и подобрители  
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #187 on: September 12, 2010, 20:26:34 PM » |
|
Разликата.... Син на "легендарни" кучета спред производителя му и гордо носещ името "БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО" КУЧЕ. Нямал и подобрители   На кои легендарни кучета е син?
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #188 on: September 12, 2010, 20:35:22 PM » |
|
Ето и един на горе долу същата възраст.Само че неговите предци до девето коляно са обявявани многократно,са санбернари,караманджи,карабернари и какви ли още не.Ееее обаче сляп да си няма как да не видиш разликите. Жалкото е че след време както е тръгнало нищо чудно в представите на повечето народ ,горното куче да е оригиналното овчарско куче на България,конкурентно на едрите си събратя на изток от тук,пък тоя рошавия по дребен и неугледен и по думите на някои неконкурентен.(Баба му била я жълтата Кандза,я някоя махленска). Целта е ясна господа.Целите също. 
|
|
« Last Edit: September 12, 2010, 20:42:46 PM by dandi »
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #189 on: September 12, 2010, 20:41:14 PM » |
|
На кои легендарни кучета е син? Хан Хунт Тичо Елит е това като кутре.Г-н Попов дога писа за родителите му-легенди.Не си поставих за цел нито да ги запомня,нито ги знам.Май не ми и трябва. Ей го и пораснал 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #190 on: September 12, 2010, 20:44:50 PM » |
|
|
|
« Last Edit: September 12, 2010, 20:46:25 PM by kennel Vucho »
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #192 on: September 12, 2010, 20:48:16 PM » |
|
Що пък да е неугледен?Тоя първия какъвто е голишар....за мене е така:"щом е гарга(каракачанка)да е рошава"  За останалите разлики няма да говорим щото няма да приключим скоро.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #193 on: September 12, 2010, 20:52:16 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #194 on: September 12, 2010, 20:54:07 PM » |
|
Е как да се казва едно БЪЛГАРСКО куче? Шаро ли? Да ама е демоде вече.......... Трябва нещо ново,което по се продава 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
|