kennel Vucho
|
 |
« Reply #105 on: August 18, 2010, 14:39:10 PM » |
|
 ааа най-накрая стана.Това са фактите И кои са фактите?  ? Май ще налучкам че слушаш какво ти наливат в главата, а не се сещаш да пробваш сам да разбереш истината!? Ето за твое успокоение същото куче  Ето и баща му - просто да си сравниш!  Ето ти съвсем да се успокоиш един негов син - пак да си сравниш!  ...и накрая, адаш, не се оставяй да ти промиват мозъка - както ти се изразяваш, ами вземи малко се поразрови и поразпитай това онова и от други хора. Не само от един.
|
|
|
|
|
|
|
SIANKATA
Newbie

|
 |
« Reply #106 on: August 18, 2010, 20:39:47 PM » |
|
Много добре, че сте снимали кучето в профил, за да може всички да видим главата му, която е най-породоопределящият критери. За мен главата на това куче е разцепена, което от своя страна е изключително нетипично за породата, има провисвания на очите и долните бърни, разбира се това си е само моето виждане.Днес се рових в интернет пространството и попаднах на един много по-добър син, вижте го и Вие. За мен така трябва да изглежда Каракачанското куче  
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #107 on: August 18, 2010, 20:53:59 PM » |
|
Много добре, че сте снимали кучето в профил, за да може всички да видим главата му, която е най-породоопределящият критери. За мен главата на това куче е разцепена, което от своя страна е изключително нетипично за породата, има провисвания на очите и долните бърни, разбира се това си е само моето виждане.Днес се рових в интернет пространството и попаднах на един много по-добър син, вижте го и Вие. За мен така трябва да изглежда Каракачанското куче   За кое куче говорим?
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #108 on: August 18, 2010, 22:03:10 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #109 on: August 19, 2010, 06:02:21 AM » |
|
главата на това куче е разцепена, което от своя страна е изключително нетипично за породата, има провисвания на очите и долните бърни, разбира се това си е само моето виждане "Точно така" -браво.Или имате предвид нараненото в миналото и разцепено ляво око  
|
|
« Last Edit: August 19, 2010, 06:38:29 AM by dandi »
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #110 on: August 19, 2010, 06:06:50 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #111 on: August 19, 2010, 06:22:47 AM » |
|
И друго,като дойде някой псевдомераклия в двора ти вместо с добре дошъл трябва да го чакаш с една по дебела дрянова тояга май.Пък като извади и апарат да снима.......Имаш куче снимаш си го,показваш си го.Що щеш с чуждите кучета да се"ФУКАШ". Нали така nasko4111.
|
|
« Last Edit: August 19, 2010, 09:31:49 AM by dandi »
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #112 on: August 19, 2010, 09:27:13 AM » |
|
Ето и от мен един пример за разликата между КК и БОК,предполагам всички ще се сетите кое какво е    Манол "Вучо" и Лазар "Авиюп"
|
|
« Last Edit: August 19, 2010, 09:29:01 AM by DonKrasi »
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #113 on: August 19, 2010, 09:35:28 AM » |
|
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #115 on: August 19, 2010, 09:48:29 AM » |
|
не си го представям да ходи цял ден с овцете по чукарите Кой е казал че ходи?Всъщност не съм сигорен но май си е градско момче  ето го пак  
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #116 on: August 19, 2010, 09:55:46 AM » |
|
Ето и дъщеря на Арзан и сестра на Балабан,на снимката е около 1-годишна,с радост бих я снимала и сега когато е на три,но е със стадо ,което далеч от тук 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #117 on: August 19, 2010, 09:56:19 AM » |
|
не си го представям да ходи цял ден с овцете по чукарите Кой е казал че ходи?Всъщност не съм сигорен но май си е градско момче  ето го пак   Точно де,не си представям с тия килца да тича след кумчо вълчо 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |