go6o_lud
Full Member

|
 |
« Reply #105 on: June 17, 2015, 11:15:03 AM » |
|
Ако може vano да каже 2-3 думи за Панчо Тито. Видях снимки и коментари, че е доста темпераментен 
|
|
|
|
Георги Кънчев
|
|
|
go6o_lud
Full Member

|
 |
« Reply #106 on: June 17, 2015, 11:18:12 AM » |
|
Извинявам се, Панчо ТОПО ..
|
|
|
|
Георги Кънчев
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #107 on: June 17, 2015, 13:03:09 PM » |
|
Извинявам се, Панчо ТОПО ..
Какво да разказвам, трябва да се види. За мен по-интересен, като поведение е брат му Пирин.
|
|
|
|
|
|
|
go6o_lud
Full Member

|
 |
« Reply #108 on: June 17, 2015, 14:07:01 PM » |
|
Ами добре, но аз само на снимки ги гледам, и Пирин ми харесва като визия, но за поведение мога само да чета какво сте написали, все пак доста кучета сте срещали.
|
|
|
|
Георги Кънчев
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #109 on: June 17, 2015, 17:04:43 PM » |
|
Начи гошо, от цялата дискусия хич не ми стана ясно за кво ги ползваш тия три синджира кучета, след като нямаш възможност дори да ги разходиш? Ма те като постоят на дворно отглеждане 5-6 години, нищо чудно да почнат да правят синджира на възли, в смисъл да ти сбъднат мечтите. Така, че продължавай да преследваш мечтите си!
|
|
|
|
По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
|
|
|
go6o_lud
Full Member

|
 |
« Reply #110 on: June 17, 2015, 17:53:16 PM » |
|
Начи гошо, от цялата дискусия хич не ми стана ясно за кво ги ползваш тия три синджира кучета, след като нямаш възможност дори да ги разходиш? Ма те като постоят на дворно отглеждане 5-6 години, нищо чудно да почнат да правят синджира на възли, в смисъл да ти сбъднат мечтите. Така, че продължавай да преследваш мечтите си!
Значи само и чаках да се обадиш за нещо, колкото и сегашното ми кученце беше БОК, нали ? Ела да видиш как си гледам кучетата и ми намери косур, че ме дразниш вече доста сериозно, отделям им часове всеки ден, реша ги, храня ги с хубава храна и ги къпя, като деца си ги гледам! Ти колко кучета имаш и как ги гледаш?
|
|
|
|
Георги Кънчев
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #111 on: June 17, 2015, 18:39:38 PM » |
|
Ако знаех че само чакаш, щях да се обадя по-рано, ама не съм знаел. Не знам какво ти е сегашното кученце и не честно казано не ме интересува, ма силно се съмнявам, че и ти знаеш изцяло какво е. С твоя новоизлюпен сюприйм лийдър, чиито мантри усилено повтаряш, така и не разбрахте, че не е важно кой на колко кучета рине, а дали знае за какво ги гледа изобщо.
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #112 on: June 17, 2015, 19:02:09 PM » |
|
Ако знаех че само чакаш, щях да се обадя по-рано, ама не съм знаел. Не знам какво ти е сегашното кученце и не честно казано не ме интересува, ма силно се съмнявам, че и ти знаеш изцяло какво е. С твоя новоизлюпен сюприйм лийдър, чиито мантри усилено повтаряш, така и не разбрахте, че не е важно кой на колко кучета рине, а дали знае за какво ги гледа изобщо.
Оп, лайкче!  )))
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
go6o_lud
Full Member

|
 |
« Reply #113 on: June 17, 2015, 20:07:20 PM » |
|
Хахахаха  лайкчета.. недейте да спамите темата със смешните си и "остроумни" изказвания, компютърни гангстерчета. Говорим за характера на КК, ако нещо имате на мен да казвате на ЛС. ПП: rex нали не се интересувал от кученцето ми, в темата за нашите кучета си прегря мозъка от напъване, та накрая даже и ми се извини  на всяка манджа мерудия са казали хората, поне си вземи 1 булонка в апартамента та да се водиш някакъв си вид кучкар 
|
|
|
|
Георги Кънчев
|
|
|
rex
|
 |
« Reply #114 on: June 18, 2015, 05:29:05 AM » |
|
Значи гошо, нищо лично - просто се опитвам да говоря така, че да ме разбереш. В интерес на истината никога не съм ти се извинявал, а ако трябва да сме точни - почти. Говорейки за спам е добре да се отбележи, че всеки твой поустинг, без значение от темата, е такъв. Просто повторих това, което каза д-р Вучков. Доброто гледане на куче не се състои единствено в задоволяване на физическите му нужди, даже напротив. Кучето има нужда от социализация не само под формата на контакт със собственика, а и от контакт с външната среда. За което са нужни разходки, при положение че не ходи със стадо. Каквито между другото ежедневно по няколко пъти получават дори и апартаментните болонки. Което ти пък от своя страна не намираш за необходимо, както си написал по-горе. ПП Ако държиш да се обиждаш с някой на лични съобщения, има предостатъчно други сайтове за тази цел. Тук идеята е за открита дискусия с някакъв смисъл.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #115 on: June 18, 2015, 08:48:18 AM » |
|
Радвам се, че КК има този уравновесен характер. Наистина с възрастта или с отговорността кучето мисли повече и не се хаби за всяка котка. Моите кучета са тотално различни откъм агресия към непознат обект. Най-много ми допада Ира, кучето знае как и кога да атакува, лае отблизо до натрапника и се контролира чудесно. Да имаш куче с перфектният характер също смятам за късмет. Не смятам, че всичко е само до възпитание и обучение, смятам, че има и характер, и генетична наследственост, която може да се предава през поколение или през повече поколения.
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #116 on: June 18, 2015, 08:53:00 AM » |
|
Значи гошо, нищо лично - просто се опитвам да говоря така, че да ме разбереш.
Ей, като почнеш така ...
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #117 on: June 18, 2015, 08:54:32 AM » |
|
При формирането на индивида като такъв, имат значение наследствените фактори (генетичен материал) и факторите на средата (хранене, отглеждане, и т.н). В развъждането има една аксиома която е в сила за всяко въдство - 30 % генетика и 70 % среда. Така че всичко има значение.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #118 on: June 18, 2015, 08:59:58 AM » |
|
Така е, но има и доза късмет, ще се съгласите смятам.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #119 on: June 18, 2015, 09:05:56 AM » |
|
Да, късмета е изцяло на страната на кучето - много зависи в какви ръце ще попадне, завалийката! Късмета зависи от човека - може да вземе перфектната комбинация от гени под формата на малко кутре и да го преобрази в смешно подобие на куче. Е това е кофти късмет - изтеглило е късата клечка!
|
|
|
|
|
|
|
|