todor_govedarci
|
 |
« Reply #15 on: July 20, 2012, 16:12:31 PM » |
|
Не е до млади и стари...не е и до пътеводни звезди, вижте поста на Алекс Христов. А за останалите тигри, лъвове, зверове, че и агнета, и да ръфа, много да ръфа, по - добре да не се заблуждаваме и да ги оставим, тези неща на страна.
Защо всички трябва да мислим еднакво и да имаме еднакви виждания,почна малко да ми прилича на принципа"Влизат различно умни,излизат еднакво тъпи..." Не е ли имало кучета сербези,няма ли ги и сега? Не е ли важно кучето да е твърдо и решимо,а не страхливо? Или да минем на принципа зарежи характера,глей как изглежда?
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #16 on: July 20, 2012, 16:13:44 PM » |
|
Казах ли нещо от това, което Вие написахте в последният си пост?
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #17 on: July 20, 2012, 16:18:28 PM » |
|
Казах ли нещо от това, което Вие написахте в последният си пост?
Ами с Краси изразихме мнение и веднага ни "поправяте" тоест тва дет сме го писали е грешно?
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #18 on: July 20, 2012, 16:20:44 PM » |
|
Защо го приемате като "поправяне", аз също изразявам собственото си мнение, къде не излиза сметката?
|
|
« Last Edit: July 20, 2012, 16:21:42 PM by Ariman »
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #19 on: July 20, 2012, 16:22:50 PM » |
|
Защо го приемате като "поправяне", аз също изразявам собственото си мнение, къде не излиза сметката?
Момчета, колкото и да не желая да охладя ентусиазмът Ви, толкова сте и изключително далеч, от каквато и да било истина, ужким гледате кучета, до тук приказките са чиста художествена измислица, дайте да намалим хиперболата...
Това кат поправяне ми звучи
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #20 on: July 20, 2012, 16:27:24 PM » |
|
Аз не зная как Ви звучи, не ме и интересува кой и как приема нещата, знам единствено с какво е подлатено казаното от мен.
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #21 on: July 20, 2012, 16:34:00 PM » |
|
Аз не зная как Ви звучи, не ме и интересува кой и как приема нещата, знам единствено с какво е подлатено казаното от мен.
Да разбрах,бъркаме с разбирането си,затова и ни поправихте  както в повечето случай,младите сме заблудени и незнаем какво мислим,но за това винаги има хора като Вас,да ни върнат в правилния път 
|
|
« Last Edit: July 20, 2012, 16:34:29 PM by todor_govedarci »
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #22 on: July 20, 2012, 16:42:09 PM » |
|
Глупости, конфликта "млади - стари" - винаги ми е бил безпредметен,а първо, че не съм толкова стар, колкото Вие ме изкарвате  , по същество във форума на vano, и той и Балчев, много добре Ви обясняват неща, а нашите пътища с Вас се разделят при думичката "психари", аз търся, онази другата комплексна фигура на овчарското куче, което да ми върши работа, а не да ми пречи. Поздрави!
|
|
« Last Edit: July 20, 2012, 16:42:27 PM by Ariman »
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #23 on: July 20, 2012, 16:44:38 PM » |
|
Глупости, конфликта "млади - стари" - винаги ми е бил безпредметен,а първо, че не съм толкова стар, колкото Вие ме изкарвате  , по същество във форума на vano, и той и Балчев, много добре Ви обясняват неща, а нашите пътища с Вас се разделят при думичката "психари", аз търся, онази другата комплексна фигура на овчарското куче, което да ми върши работа, а не да ми пречи. Поздрави! Всеки има виждане и тръпка към типа и поведението на кучето
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #24 on: July 20, 2012, 17:27:58 PM » |
|
Глупости, конфликта "млади - стари" - винаги ми е бил безпредметен,а първо, че не съм толкова стар, колкото Вие ме изкарвате  , по същество във форума на vano, и той и Балчев, много добре Ви обясняват неща, а нашите пътища с Вас се разделят при думичката "психари", аз търся, онази другата комплексна фигура на овчарското куче, което да ми върши работа, а не да ми пречи. Поздрави! Ей това горе е най важното! Никой пастир няма нужда от "машина за убиване". Това от което имат нужда е ПАЗАЧ НА СТОКАТА!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #25 on: July 20, 2012, 17:41:27 PM » |
|
Глупости, конфликта "млади - стари" - винаги ми е бил безпредметен,а първо, че не съм толкова стар, колкото Вие ме изкарвате  , по същество във форума на vano, и той и Балчев, много добре Ви обясняват неща, а нашите пътища с Вас се разделят при думичката "психари", аз търся, онази другата комплексна фигура на овчарското куче, което да ми върши работа, а не да ми пречи. Поздрави! Ей това горе е най важното! Никой пастир няма нужда от "машина за убиване". Това от което имат нужда е ПАЗАЧ НА СТОКАТА! Когато е работно,а когато е пазач на двор или обект да си е "машина за убиване" 
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #26 on: July 20, 2012, 18:08:02 PM » |
|
Глупости, конфликта "млади - стари" - винаги ми е бил безпредметен,а първо, че не съм толкова стар, колкото Вие ме изкарвате  , по същество във форума на vano, и той и Балчев, много добре Ви обясняват неща, а нашите пътища с Вас се разделят при думичката "психари", аз търся, онази другата комплексна фигура на овчарското куче, което да ми върши работа, а не да ми пречи. Поздрави! Ей това горе е най важното! Никой пастир няма нужда от "машина за убиване". Това от което имат нужда е ПАЗАЧ НА СТОКАТА! Когато е работно,а когато е пазач на двор или обект да си е "машина за убиване"  И като изяде някое дете, ти в панделата, а той ефтаназиран  А и не виждам в днешно време за какво са тези машини за убиване и злобни на хора кучета. Само могат да ти донесат проблеми. Ако някой те нарочи да те ограби, ще го направи с или без машината за убиване. Даже и нея може да ти открадне - примери колкото щеш.
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #27 on: July 20, 2012, 18:19:20 PM » |
|
Ок хора,важно е кучето да го е страх от сянката му,за да няма проблеми с никой... Извинявам се,че имам предпочитания към характера и типа поведение,различно от ващо....
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #28 on: July 20, 2012, 18:22:40 PM » |
|
Ок хора,важно е кучето да го е страх от сянката му,за да няма проблеми с никой... Извинявам се,че имам предпочитания към характера и типа поведение,различно от ващо....
Между куче, което го е страх от сянката му и куче машина за убиване има голяма разлика, поне според мен. Спокойно в този интервал могат да се вместят доста типични КК с типичен за породата характер 
|
|
« Last Edit: July 20, 2012, 18:24:33 PM by vano »
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #29 on: July 20, 2012, 18:25:55 PM » |
|
Между куче, което го е страх от сянката му и куче машина за убиване има голяма разлика, поне според мен. Спокойно в този интервал могат да се вместят доста типични КК с типичен за породата характер  Разбрах правилно,грешни вкусове имам 
|
|
|
|
|
|
|
|