Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 07, 2025, 18:24:42 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 [2] 3 4 ... 9
  Print  
Author Topic: Характера на Каракачанското куче-негова запазена марка!  (Read 133278 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #15 on: July 20, 2012, 16:12:31 PM »

Не е до млади и стари...не е и до пътеводни звезди, вижте поста на Алекс Христов. А за останалите тигри, лъвове, зверове, че и агнета, и да ръфа, много да ръфа, по - добре да не се заблуждаваме и да ги оставим, тези неща на страна.
Защо всички трябва да мислим еднакво и да имаме еднакви виждания,почна малко да ми прилича на принципа"Влизат различно умни,излизат еднакво тъпи..."
Не е ли имало кучета сербези,няма ли ги и сега? Не е ли важно кучето да е твърдо и решимо,а не страхливо? Или да минем на принципа зарежи характера,глей как изглежда?

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
Ariman
Hero Member

« Reply #16 on: July 20, 2012, 16:13:44 PM »

Казах ли нещо от това, което Вие написахте в последният си пост?

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #17 on: July 20, 2012, 16:18:28 PM »

Казах ли нещо от това, което Вие написахте в последният си пост?

Ами с Краси изразихме мнение и веднага ни "поправяте" тоест тва дет сме го писали е грешно?

Ariman
Hero Member

« Reply #18 on: July 20, 2012, 16:20:44 PM »

Защо го приемате като "поправяне", аз също изразявам собственото си мнение, къде не излиза сметката?
« Last Edit: July 20, 2012, 16:21:42 PM by Ariman » Logged

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #19 on: July 20, 2012, 16:22:50 PM »

Защо го приемате като "поправяне", аз също изразявам собственото си мнение, къде не излиза сметката?
Момчета, колкото и да не желая да охладя ентусиазмът Ви, толкова сте и изключително далеч, от каквато и да било истина, ужким гледате кучета, до тук приказките са чиста художествена измислица, дайте да намалим хиперболата...
Това кат поправяне ми звучи

Ariman
Hero Member

« Reply #20 on: July 20, 2012, 16:27:24 PM »

Аз не зная как Ви звучи, не ме и интересува кой и как приема нещата, знам единствено с какво е подлатено казаното от мен.

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #21 on: July 20, 2012, 16:34:00 PM »

Аз не зная как Ви звучи, не ме и интересува кой и как приема нещата, знам единствено с какво е подлатено казаното от мен.
Да разбрах,бъркаме с разбирането си,затова и ни поправихте Smiley както в повечето случай,младите сме заблудени и незнаем какво мислим,но за това винаги има хора като Вас,да ни върнат в правилния път Smiley
« Last Edit: July 20, 2012, 16:34:29 PM by todor_govedarci » Logged

Ariman
Hero Member

« Reply #22 on: July 20, 2012, 16:42:09 PM »

Глупости, конфликта "млади - стари" - винаги ми е бил безпредметен,а първо, че не съм толкова стар, колкото Вие ме изкарвате lol, по същество  във форума на vano, и той и Балчев, много добре Ви обясняват неща, а нашите пътища с Вас се разделят при думичката "психари", аз търся, онази другата комплексна фигура на овчарското куче, което да ми върши работа, а не да ми пречи. Поздрави!
« Last Edit: July 20, 2012, 16:42:27 PM by Ariman » Logged

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #23 on: July 20, 2012, 16:44:38 PM »

Глупости, конфликта "млади - стари" - винаги ми е бил безпредметен,а първо, че не съм толкова стар, колкото Вие ме изкарвате lol, по същество  във форума на vano, и той и Балчев, много добре Ви обясняват неща, а нашите пътища с Вас се разделят при думичката "психари", аз търся, онази другата комплексна фигура на овчарското куче, което да ми върши работа, а не да ми пречи. Поздрави!
Всеки има виждане и тръпка към типа и поведението на кучето Smiley

Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #24 on: July 20, 2012, 17:27:58 PM »

Ей това горе е най важното! Никой пастир няма нужда от "машина за убиване". Това от което имат нужда е ПАЗАЧ НА СТОКАТА!

Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #25 on: July 20, 2012, 17:41:27 PM »

Ей това горе е най важното! Никой пастир няма нужда от "машина за убиване". Това от което имат нужда е ПАЗАЧ НА СТОКАТА!
Когато е работно,а когато е пазач на двор или обект да си е "машина за убиване" Smiley

vano
Guest
« Reply #26 on: July 20, 2012, 18:08:02 PM »

Когато е работно,а когато е пазач на двор или обект да си е "машина за убиване" Smiley

И като изяде някое дете, ти в панделата, а той ефтаназиран Smiley А и не виждам в днешно време за какво са тези машини за убиване и злобни на хора кучета. Само могат да ти донесат проблеми. Ако някой те нарочи да те ограби, ще го направи с или без машината за убиване. Даже и нея може да ти открадне - примери колкото щеш. Smiley Smiley Wink
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #27 on: July 20, 2012, 18:19:20 PM »

Ок хора,важно е кучето да го е страх от сянката му,за да няма проблеми с никой... Извинявам се,че имам предпочитания към характера и типа поведение,различно от ващо....

vano
Guest
« Reply #28 on: July 20, 2012, 18:22:40 PM »

Ок хора,важно е кучето да го е страх от сянката му,за да няма проблеми с никой... Извинявам се,че имам предпочитания към характера и типа поведение,различно от ващо....

Между куче, което го е страх от сянката му и куче машина за убиване има голяма разлика, поне според мен.
Спокойно в този интервал могат да се вместят доста типични КК с типичен за породата характер Smiley
« Last Edit: July 20, 2012, 18:24:33 PM by vano » Logged
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #29 on: July 20, 2012, 18:25:55 PM »

Между куче, което го е страх от сянката му и куче машина за убиване има голяма разлика, поне според мен.
Спокойно в този интервал могат да се вместят доста типични КК с типичен за породата характер Smiley
Разбрах правилно,грешни вкусове имам hmm

Pages: 1 [2] 3 4 ... 9
  Print  

Jump to: