Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 15, 2025, 08:23:43 AM

Login with username, password and session length

Pages: [1] 2 3
  Print  
Author Topic: Национален събор на Каракачанското куче - Рожен 2012 /12 май 2012/  (Read 41263 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« on: May 06, 2012, 11:23:48 AM »

М.А.К.К.
организира за пети път традиционният
Национален събор-преглед на Каракачанското куче - Рожен 2012

Място:  с.Проглед , Прогледските ливади
Време: 12 май 2012г.
Записване на кучета за участие в прегледа:  на тел.0878 888526, както и в деня на провеждане от 9.00 до 10.30ч.
Начало на оценяване: 11.00ч.

Ще има гиздаво стадо, гайди, чеверме и кръшни хора!
Очакваме ви !
« Last Edit: November 01, 2012, 21:42:40 PM by KaraKitan » Logged

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #1 on: May 06, 2012, 13:35:11 PM »

Много добре,дано се получи хубав събор с много хора smile

Време: 12 май 2011г/неделя/.

Обаче 12 май се пада събота,а и е 2012 Wink
« Last Edit: May 06, 2012, 13:38:34 PM by DonKrasi » Logged

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #2 on: May 06, 2012, 16:24:26 PM »

Грешката с годината е корегирана.  smile

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #3 on: May 06, 2012, 16:39:25 PM »

Годината добре,ама
12 май се пада събота
освен ако календара ви не е сгрешен naughty

П.П. Проглед,да позная ли чие ще бъде стадото   clap
« Last Edit: May 06, 2012, 16:42:00 PM by DonKrasi » Logged

Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #4 on: May 07, 2012, 07:27:32 AM »

Колеги и приятели на Каракачанското куче, поради разместване в календара на предвидените изложби, традиционната изложба на Роженските поляни няма как да се състои в предвидения ден от месец юни, защото ливадите в този период ще се ползват за косене. А и поради факта че има много малко време след изложбата в Железница, с местната група "Родопи" към МАКК, решихме да направим събор в Проглед, този път не толкова за кучетата, а за хората запленени от идеята за съхраняването на Каракачанското куче. Всеки знае че на изложба, не остава време за приказки и раздумки и целта на този събор е именно това. През деня на обяд в местността Прогледски ливади ще има чеверме и гайди. За целта има маси и навеси за хората, всеки може да си носи за ядене и пиене какво му душа иска, и всеки гост ще може да опита от родопското чеверме. Вечерта е предвиден купон за тези които искат да останат в Проглед. Сбирката ще е в ресторанта на "Вила Проглед". В селото има достатъчно голяма леглова база в семейни вили и къщи за гости, така че може да се резервират местата по отрано. За справки използвайте интернет и за всеки случай телефона на Даниела Чакърова:0878 888526.
Нека да се позабавляваме както трябва! cheers
perelik
Full Member

« Reply #5 on: May 07, 2012, 10:49:43 AM »

Колеги и приятели на Каракачанското куче, поради разместване в календара на предвидените изложби, традиционната изложба на Роженските поляни няма как да се състои в предвидения ден от месец юни, защото ливадите в този период ще се ползват за косене. А и поради факта че има много малко време след изложбата в Железница, с местната група "Родопи" към МАКК, решихме да направим събор в Проглед, този път не толкова за кучетата, а за хората запленени от идеята за съхраняването на Каракачанското куче. Всеки знае че на изложба, не остава време за приказки и раздумки и целта на този събор е именно това. През деня на обяд в местността Прогледски ливади ще има чеверме и гайди. За целта има маси и навеси за хората, всеки може да си носи за ядене и пиене какво му душа иска, и всеки гост ще може да опита от родопското чеверме. Вечерта е предвиден купон за тези които искат да останат в Проглед. Сбирката ще е в ресторанта на "Вила Проглед". В селото има достатъчно голяма леглова база в семейни вили и къщи за гости, така че може да се резервират местата по отрано. За справки използвайте интернет и за всеки случай телефона на Даниела Чакърова:0878 888526.
Нека да се позабавляваме както трябва! cheers

Е хубава работа!
Как може да смените датите за събора в Рожен по този начин?!?!?!

Годишния календар беше обявен преди месеци и аз съм разгласил на сума ти приятели (от София, Смолян, Хасково, Гърция и Англия....) да се готвят за 02 ЮНИ 2012; отпуска си взехе за този период; квартири за нощуване си бяхме уредили...и за капак снощи се връщам с кучето и семейството от Горна Арда и Смилян, барем да бяхме останали до другата седмица.....
.....е па може ли на връх Гегьовден да сменяте календара – хората са или на баира, или на маса а вие променяте календара! Нямам думи....

Разбирам доводите за коситбата на поляните и т.н, ама това се вика малко толкова „къс пас”, та по-къс не може да е.
Какво да ви кажа много ни е болно сега и ако някой не измисли телепортацията и машината на времето до идната събота не виждам как бихме дошли.

Моля организаторите да вземат тези мои споделени лични терзания на сериозно, че може да не съм само аз и компания.
Поздрави

KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #6 on: May 07, 2012, 11:35:20 AM »

Изместването на изложбата в Железница по-назад от първоначално планираното,  доведе до разместване и в останалата програма. Принципно Роженската проява е винаги ден около или на Гергьовден. Същевременно предхождащата я изложба в Железница се провеждаше в средата на април и така се получаваха 20 дена разлика между двете.  Тази година Софийската проява по искане на местната група бе изместена с 1 седмица назад. А впоследствие изтеглена и с още седмица защото съвпадна със съботен работен ден.
От друга страна след Гергьовден стадата в Родопите се качват  на лятна паша, а ливадите започват да се бранят.
Та така се стигна до "късия пас", за което се извиняваме.
Плана за 2013г. ще се изработи през декември и изложбата на Рожен ще се върне на традиционната си дата.
« Last Edit: May 07, 2012, 11:36:15 AM by KaraKitan » Logged

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
perelik
Full Member

« Reply #7 on: May 07, 2012, 12:00:50 PM »

Каракитане, ясни са ми нещата дето ги пишеш. Аз самия се чудех дали 2 юни не е вече късно, ама по едно време знам, че дори хората се бяха притеснили снега до кога ще е..., та като се обяви тук във форума датата 2-ри юни я взех за сериозно.

Просто адски ме е яд (и не само мен), че вече имам организация да водя хора и кучета на събитието в началото на юни, а сега ще трябва да пропуснем.

Пожелавам ви успех и спорна организция, а на всички, които ще отидат много хубаво да си изкарат, па догодина дано се получи и ние да дойдем.
dandi
Hero Member

« Reply #8 on: May 08, 2012, 04:00:32 AM »

Търсят се мераклии да въртят чевермето. smile cheers
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #9 on: May 08, 2012, 07:27:44 AM »

За жалост и аз като perelik бях направил организация за юни,но таз събота няма да мога да дойда  crazy  Приятно изкарване на всички  cheers

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
dandi
Hero Member

« Reply #10 on: May 11, 2012, 19:19:14 PM »

Не искам да ви плаша но тези които ще идват си вземете топли дрехи,цяла седмица вали всеки ден и е хладно.В момента пак яко вали naughty
pitbul
Sr. Member

« Reply #11 on: May 13, 2012, 12:01:20 PM »

квостава бе хора,никой ли не е ходил,никой ли не е снимал confused
atanas_dargov
Jr. Member
**

« Reply #12 on: May 13, 2012, 19:50:44 PM »

и аз тва питам... blush

Никога не се чеши там, където не те сърби.!
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #13 on: May 13, 2012, 20:00:47 PM »

Е не е ли ясно какво става confused
Наблегнали са на банкета,тези дето са ходили,а частта с кучетата са я пропуснали naughty lol
Поне на софрата снимка да имаше...ама не,явно и чевермето са прегорили chef
 gossip drunk kicking gathering band drunk

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #14 on: May 14, 2012, 12:36:35 PM »

Е не е ли ясно какво става confused
Наблегнали са на банкета,тези дето са ходили,а частта с кучетата са я пропуснали naughty lol
Поне на софрата снимка да имаше...ама не,явно и чевермето са прегорили chef
 gossip drunk kicking gathering band drunk
Краси,май нацели,прегоряло е чевермето зарад раздумката и за това няма снимки biggrin

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
Pages: [1] 2 3
  Print  

Jump to: