Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 11, 2025, 21:15:06 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 79
  Print  
Author Topic: НЕчистокръвни /мелези/  (Read 653721 times)
0 Members and 14 Guests are viewing this topic.
Mad Max
Hero Member

« Reply #1005 on: February 15, 2009, 16:58:26 PM »

dai golia karaman ako movesh?

Vij tuk:
http://www.karakachan.org/forum/index.php/topic,63.msg1237.html#msg1237

Nasko raboti s taq liniq.. Chestno ne sam ocharovana ot savremennite rezultati, pyk i na men specialno tova kuche nikoga ne mi e haresvalo - ako trqbvashe da izbiram, ne bih si vzela kuche po taq liniq /tova si e lichno mnenie/..
Kucheto se vodi za golem bitkadjiq, na teq kucheta se hvarlqt glavno hora s mislene, razlichno ot moeto..

Mad Max
Hero Member

« Reply #1006 on: February 15, 2009, 17:00:04 PM »

уж "голия Караман".. ама колко ли па може да се верва на такива "авторитети" - бивши затворници, бивши полицаи, крадци, пияници, боклуци, простаци, лингии и прочее..

Напълно си права :notworthy:но си пропуснала към тия да прибавиш  бивши НАРКОМАНИ  Wink

Hubavo si se setil, priemi che sam go vkliuchila pod "bokluci" i "lingii", ako iskash priemi che se sadarja i v "i prochee". I oshte neshto - BIVSHI ot izbroenite nqma. Ili si takav ili ne.

ps. Kakto nqma i BIVSHI bokadjii i BIVSHI licemeri, naprimer..
« Last Edit: February 15, 2009, 17:05:36 PM by Mad Max » Logged

panta79
Newbie
*

« Reply #1007 on: February 15, 2009, 17:01:00 PM »

clap bravo nqmam dumi ne e li sa6tata gospoja,koqto pokazva6e stari bg.snimki sas bg.ku4eta ot 30-te godini sas bg.voinici i neznam o6te kakvi plunki i gluposti a kakvo se okaza 4e prodava i to elitni kk  e  confused
petko
Hero Member

« Reply #1008 on: February 15, 2009, 17:07:49 PM »

.i deto razpraviashe che wsichko e pari i tn t.prava bila ama me podvede pomislih avtomatichno che govori za drygi

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
petko
Hero Member

« Reply #1009 on: February 15, 2009, 17:11:53 PM »

i na men ne mi haresva ,vse pak naslednicite mu sa po dobri ,ma mai idva ot kuchkata

tazi snimka w stoika" ne dava dobra predstava ako sreshtnesh niakyde druga dai

petko
Hero Member

« Reply #1010 on: February 15, 2009, 17:14:00 PM »

jolyp skritia si ti nali ia pishi be ,ne se striaskai ,mulchanieto ti go interpretiram mnogo losho

DIO
Sr. Member

« Reply #1011 on: February 15, 2009, 17:25:29 PM »

уж "голия Караман".. ама колко ли па може да се верва на такива "авторитети" - бивши затворници, бивши полицаи, крадци, пияници, боклуци, простаци, лингии и прочее..

Напълно си права :notworthy:но си пропуснала към тия да прибавиш  бивши НАРКОМАНИ  Wink

Hubavo si se setil, priemi che sam go vkliuchila pod "bokluci" i "lingii", ako iskash priemi che se sadarja i v "i prochee". I oshte neshto - BIVSHI ot izbroenite nqma. Ili si takav ili ne.

Пак съм напълно съгласен с теб :notworthy:е затова новия каракачанин ТИТО него приемам като такъв,а по скоро като ШАРО  Wink
petko
Hero Member

« Reply #1012 on: February 15, 2009, 17:31:43 PM »

Пак съм напълно съгласен с теб :notworthy:е затова новия каракачанин ТИТО него приемам като такъв,а по скоро като ШАРО  Wink
dio ot roni djeims dio li eili ot 2 .kato dvulichnik

nikigeen
Newbie
*

« Reply #1013 on: February 15, 2009, 17:39:53 PM »

Ако още не сте си изяснили разликите между БОК и КК, ето един хабилитиран човек  :lol:дето ги знае - Излъчено по телевизията вчера сутринта:

http://www.youtube.com/watch?v=WeP9Lvj0cQo
Mad Max
Hero Member

« Reply #1014 on: February 15, 2009, 18:01:25 PM »

Този човек го почитам заради това че започна да работи..
И почитам всеки който се осмелява да го направи без значение от личният му подбор на стоката.. Туй си е негов избор за дамазлък. Нямам правото да го съдя, щото все още не съм се осмелила да подкарам нещо свое /и за това трябва човек да озрее, да научи някои основни неща, да се отвори, да се проумее/..
Времето ще покаже до колко с какво и как ще работи. Едва сега започва. Има мерак у него, различаваме се по оценяването/изчисляването на мерака, но това идва и от пола и от семейното положение.
Да кажем, че на тоя етап му влизам в положението.
Не бих му простила лъжата, лицемерието и алчността.
Бих му простила достойното признание за допусната грешка.
/това принципно/

пс. Той призна, че не желае повече да гледа доказано мелезирани животни. Сам го каза. И ги замени с породни, според архиварите на МАКК и хората членуващи в организацията - например Рангел, Атила, Наско и др.
Времето ще покаже какво ще се случи по-натам.

пс2. Росене, имам въпрос към тебе: след това твое изявление и признание, че си бос в историята на кучетата и че тепърва си изграждаш поглед към породността на местните животни - участвал ли си в раздаването/произвеждането на НЕЧИСТОПОРОДНИ кучета УМИШЛЕНО по проекта, по който бяхте удобрени?
РАЗДАВАЛ ЛИ СИ КУТРЕТА ЗА КОИТО СИ ЗНАЕЛ ЧЕ НЕ СА ЧИСТОПОРОДНИ според информация от членове на МАКК?
« Last Edit: February 15, 2009, 18:22:06 PM by Mad Max » Logged

Mad Max
Hero Member

« Reply #1015 on: February 15, 2009, 18:15:47 PM »

Каро, това куче твое ли е? Чие селекционно решение е - ти имаш ли пръст в тая работа?

DIO
Sr. Member

« Reply #1016 on: February 15, 2009, 18:20:41 PM »

dio ot roni djeims dio li eili ot 2 .kato dvulichnik
Аааа аз в името на отбора не лъжа :biggrin:объркал си се Wink
Mad Max
Hero Member

« Reply #1017 on: February 15, 2009, 18:36:54 PM »

Никой не лъже в името на отбора.
Лъже се щото така те кара отвътре. Останалото са оправдания и опит за удвояване отричането на дадена истина.
« Last Edit: February 15, 2009, 21:05:03 PM by Mad Max » Logged

DIO
Sr. Member

« Reply #1018 on: February 15, 2009, 19:12:56 PM »

Никой не лъже в името на отбора.
Лъже се щото така те кара отвътре. Останалото са оправдания и опит за удвояване отричанието на дадена истина.
kennel tito
Full Member

Re: НЕчистокръвни /мелези/
« Отговор #809 -: Януари 08, 2009, 08:59:05 » Цитат 

--------------------------------------------------------------------------------
  За писаното от мен ето признавам си-лъгах в полза на уж тогавашния ми отбор.
 no no no
ТИТО
Hero Member

« Reply #1019 on: February 16, 2009, 00:42:49 AM »

Кристина всички кучета, които се раздадоха са изяснен произход.Засега няма достоверна информация за произхода на "нечистопородни" каракачански кучета.

В интерес на истината ми е безразлично кой какъв ме приема.Тук  по-важни са кучетата .За личностите има други места за обсъждане.Ако ще си чешете езиците с мен айде направете ми една услуга и ме сменете с някой друг.

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
Pages: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 79
  Print  

Jump to: