Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на Каракачански кучета, 11 ноември 2023г. гр.Казанлък.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 11, 2025, 21:00:09 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 79
  Print  
Author Topic: НЕчистокръвни /мелези/  (Read 653707 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
KARA
Full Member

« Reply #990 on: February 14, 2009, 10:47:46 AM »

Де бре.. И мъж.. И Жена,,,  lol lol lol
Не знам какво имаш предвид Крейзи naughty
НО аз пиша тук само от мое име и всичко което
съм написала си е мое лично мнение. excl excl excl

чикиджии..
целият тоя интернет е една голяма чикия /без извинение/ по истинския мерак..
язък за свестния матриал..
clap clap clap
Точно в твой стил е поста ти.
Както каза ти-мерака или го имаш или го нямаш. naughty
С нет и без нет-който е мераклия ще си
гледа стоката-другото е бошлаф cheers
Сериозните дискусии не са за всеки. no
Съжалявам че възпитанието ми не ми позволява за
да напиша нещо подобно на твоя пост Wink
« Last Edit: February 14, 2009, 10:51:35 AM by KARA » Logged
petko
Hero Member

« Reply #991 on: February 14, 2009, 11:23:53 AM »

ne be az sym petko pantata ,chuval li za nego chobanin ot  trakia de mu pisva na k-a i stava zashtitnik na neopravdanite ,a nekoi se ebava s negovite hora mu razvalia rahatia ,sunyva koshmari posle

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
petko
Hero Member

« Reply #992 on: February 14, 2009, 11:54:22 AM »

Де бре.. И мъж.. И Жена,,,  lol lol lol
Не знам какво имаш предвид Крейзи naughty
НО аз пиша тук само от мое име и всичко което
съм написала си е мое лично мнение. excl excl excl

чикиджии..
целият тоя интернет е една голяма чикия /без извинение/ по истинския мерак..
язък за свестния матриал..

e  trebwa si cheshem krastata ,kat nema riba i rakut e riba 
schitai go za chas po seksologia ,ne e kato ebaneto ma ....

kara shte te zamolq da ne i vikash kreizi shtot shte ti izmislia i na teb edin da ne se syrdite  lol

petko
Hero Member

« Reply #993 on: February 14, 2009, 16:40:38 PM »

lol.gospodi kakva glava ...urodliva ,bok ama bok che i v stoika se muchat da go dokarat dokolko mu pozvoliava konstrykciata shtot kato gledam otkydet da go snimash vse she e na krivo

pp po koi kucheta vyrvi taz lingia

Mad Max
Hero Member

« Reply #994 on: February 14, 2009, 16:56:07 PM »

уж "голия Караман".. ама колко ли па може да се верва на такива "авторитети" - бивши затворници, бивши полицаи, крадци, пияници, боклуци, простаци, лингии и прочее..

пс. Ако някой се заблуждава, че организации/глутници/секти се градят на първо място заради нещо друго а не заради самите хора, жестоко се заблуждава. От хора се правят за хора се правят, после е другото.. Всичко тръгва от чиляка и после в него опира накрая пак.
« Last Edit: February 14, 2009, 17:00:17 PM by Mad Max » Logged

Mad Max
Hero Member

« Reply #995 on: February 14, 2009, 17:01:58 PM »

clap clap clap

Ти ква стока гледаш? Ти ли я гледаш или тя тебе? Как?

petko
Hero Member

« Reply #996 on: February 14, 2009, 17:19:54 PM »

dai golia karaman ako movesh?

KARA
Full Member

« Reply #997 on: February 14, 2009, 17:24:09 PM »

clap clap clap

Ти ква стока гледаш? Ти ли я гледаш или тя тебе? Как?
Ей детенце аз гледам стока и то стока excl
Хубава или лоша ти на малкия ми пръст неможеш да се сложиш.Цял живот сме имали овце и кучета и съм видяла мнооооого повече от теб.Не гледам куче в апартамент.Но когато човек има мерак прави всичко.По цели нощи съм стояла до трудно раждаща кучка за да запазя поне едно малко от нея.
Не ми говори глупости че ставаш смешна.Казах ти веднъж че много хляб има да ядеш докато стигнеш труда на хората обичащи тази порода-не е само да снимаш отгледай виж и се радвай на това което е станало благодарение на труда ти.Не знаеш с кого говориш и понякога това ти пречи да мислиш правилно.Не е лошо да уважаваш хората дори и да не ги познаваш-това е съвет който можеш ако искаш да приемеш. Wink
petko
Hero Member

« Reply #998 on: February 14, 2009, 17:28:54 PM »

mad ako vdevah ot porodnost shtiah da ia razvia tazi tema ,na puk na bokchiite ,ne iskam da sum golosloven ,znam koe mi haresva i koe ne samo

napravi li sa kk temata v doga na lesh cial den se vryshtam nazad i samo pomiara eftim cheta ,vij bokchiiskata kitka ,pone spored tehnite predstavi za kucheto ,na tva laino eftim kak da mu pratia virus be ?

Halibryam
Newbie
*

« Reply #999 on: February 14, 2009, 20:24:26 PM »

NQMA  CENZURA
« Last Edit: February 14, 2009, 21:10:16 PM by Halibryam » Logged
Halibryam
Newbie
*

« Reply #1000 on: February 14, 2009, 20:26:47 PM »

mad ako vdevah ot porodnost shtiah da ia razvia tazi tema ,na puk na bokchiite ,ne iskam da sum golosloven ,znam koe mi haresva i koe ne samo

napravi li sa kk temata v doga na lesh cial den se vryshtam nazad i samo pomiara eftim cheta ,vij bokchiiskata kitka ,pone spored tehnite predstavi za kucheto ,na tva laino eftim kak da mu pratia virus be ?
AMI  AKO  SI  ZARAZEN   DAI  MU  DATE  OPANE  I  GOTOVO Wink
DIO
Sr. Member

« Reply #1001 on: February 15, 2009, 06:53:42 AM »

уж "голия Караман".. ама колко ли па може да се верва на такива "авторитети" - бивши затворници, бивши полицаи, крадци, пияници, боклуци, простаци, лингии и прочее..

Напълно си права :notworthy:но си пропуснала към тия да прибавиш  бивши НАРКОМАНИ  Wink
petko
Hero Member

« Reply #1002 on: February 15, 2009, 15:28:46 PM »

Уважеми Админи, собственици и модератори.Предполагам,че в основата на създаването на този форум е залегнала идеята да се дискутират теми и да се търсят отговори на актуални киноложки въпроси.Прави ми впечатление,че в някои форуми съвсем избирателно се трият постове.Ангажираните с това деяние т.нар. модератори са пристрастни и прекалено зависими от БРФК за да си позволят да оставят постове,в които просто се задават въпроси,чиито отговори са неугодни някому.Защо г-н.Лайка изтри за втори път въпросът ми зададен към потребител Jolyp.На мен,а надявам се и на Вас ще Ви е интересно да чуем,как толкова ангажиран с породата БОК човек като Jolyp,доколкото знам и член на управителния съвет продава "елитни каракачанки"-порода която самата тя отрича.И имам ли правото да получа отговор на въпроса си "....какво има повече значение-името на породата или паричките които ще гушне от малките,независимо дали са БОК или КК" или въпросът ми е по подходящ за темата СЪДЕЙСТВАТ ЛИ ФОРУМИТЕ НА DOG.BG ЗА ПРОДАЖБАТА НА КУЧЕТА.

Прилагам последния пост който г-н.модератор Лайката изтри преди минути със светкавична бързина:

"""" Не знам защо някой изтърка преди няколко дни поста ми адредсиран до jolyp.Искам да потвърдя,че моя интерес към породата продължава да съществува.Иска ми се да видя и двете кучила КК и БОК които тя продава.От обявите които е тиражирала-ТУК,мога само да предполагам,че според jolyp, каракачанките са от по качествен материал защото са представени като "malki elitni karaka4anki"(цитат на jolyp),а цената е еднаква,което от друга страна също ме притеснява.Не доумявам също,защо??? г-н.Лайка реши,че поста ми не е за този форум и го тръкна.Може би от загриженост към новите "сърнички" в стадото,а може би от неразбиране на проблема. Защото г-н. Лайка! Типичното мълчание и манипулирането на хората  в стил БРФК не е,нито някога ще бъде решение на проблемите които Вие изкуствено и целенасочено създавате.
Ще задам въпроса си отново с надеждата,че този път jolyp най после ще ми отговори,преди загрижения модератор г-н.Лайка да наплюе гумичката:

- jolyp,имам едно питане.Понеже се колебая какво куче да си взема реших да попитам някой по знаещ и се спрях на теб.Имам афинитет към немската овчарка,ама там Камен е забъркал голям батак и реших да се преориентирам към някоя друга порода.Прочетох доста неща по вашия форум и реших да проверя кой каво продава за да се ориентирам.С учудване открих,че jolyp от Хасково продава както КАРАКАЧАНКИ,така и БОК.Искам да попитам имаш ли все още и от двете и кое кучило ще ми препоръчаш.И да ми обясниш какво има повече значение-името на породата или паричките които ще гушнеш от малките,независимо дали са БОК или КК.
Предварително Ти благодаря за отговора. """""

П.С. Ето така изглеждаше въпроса ми преди минути в темата БОК

jolyp?  q obqsni tva.ako moje

petko
Hero Member

« Reply #1003 on: February 15, 2009, 16:41:52 PM »

jolyp .aide che me bannaha v doga i mi e skuchno

« Last Edit: February 15, 2009, 16:43:24 PM by petko » Logged

Mad Max
Hero Member

« Reply #1004 on: February 15, 2009, 16:52:25 PM »

Ей детенце аз гледам стока и то стока excl
Хубава или лоша ти на малкия ми пръст неможеш да се сложиш.Цял живот сме имали овце и кучета и съм видяла мнооооого повече от теб.Не гледам куче в апартамент.Но когато човек има мерак прави всичко.По цели нощи съм стояла до трудно раждаща кучка за да запазя поне едно малко от нея.
Не ми говори глупости че ставаш смешна.Казах ти веднъж че много хляб има да ядеш докато стигнеш труда на хората обичащи тази порода-не е само да снимаш отгледай виж и се радвай на това което е станало благодарение на труда ти.Не знаеш с кого говориш и понякога това ти пречи да мислиш правилно.Не е лошо да уважаваш хората дори и да не ги познаваш-това е съвет който можеш ако искаш да приемеш. Wink

Karoo, Karo!  biggrin
"az", "stoka i to stoka" - tova neka drugite go kajat za tebe.. I to ne sluchaini hora, a neka vi priznaqt znaeshtite i mojeshtite v taa oblast. Men ako pitash - slab ti e roda. Cql jivot kakvo si imala - ne znaq i na dumite ti ne viarvam.. Ni sam te chuvala, ni sam te vijdala - tova govori li ti neshto. Razbrah za tebe kato se poqvi v internet, stanah ti svidetel na furnadjiiskite nomera, na rolite v koito vlizash, na dejnostta koqto iskash da razvivash i dr. Ne sam te pitala daje kade gi gledash - iskah da mi gi pokajesh, da kajesh otkade sa, ot kogo sa, kakvi sa za tebe - pyk az da si precenq za sebe si.. V drugiq forum imashe post che gledash kucheta ot karadjalovskiq pop, verno li e? Imashe postove che chlenuvash v NKBOK, verno li e? Ako da, kak se borish tam za tova kuche - kakvi pozicii zashtitavash? Iskash li da hodish po izlojbi, da se priznava porodata ot FCI, da se vdigat cenite na kuchetata /ama chestno - vapreki che nqma da go napravish otdalech ti se nadushva licemerieto i sklonnostta kam intrigantnost/? Po celi noshti kvo si pravila mi e vse taq.. Kucheta i s nas i bez nas shte ima. Nqmam merak da se merq s tebe v razlichni svetove jiveem, razlichno sme vazpitani.  smile Kakvo sam postignala, kakvo sam pravila i kakvo mi predstoi da pravq - ne znaesh i nqma otkade da znaesh - VAJNOTO E CHE SI CHUVALA VSE PAK CHE NESHTO SAM VARSHILA i to ne ot mene  Wink Kakva sam v tvoite ochi ne me interesuva - nito imam za kakvo da se konkuriram s tebe, nito za kakvo da se borq, plius tova sme ednopolovi, a moite naklonnosti vse oshte sa estestveni  lol

"не е само да снимаш отгледай виж и се радвай на това което е станало благодарение на труда ти"
Tochno tova i pravq - cql jivot. Ot chist egoizam. Rqdko Ot-Do /koeto e razbiraemo poradi mladostta mi/ i chesto po ortashki - na koito s kakvoto moga.
Kolkoto do uvajenieto - predi bqh po naivna i go davah na avanta, sazdavah si iluizii, idealizirah; s vremeto razbrah che POCHIT se izdeistva s dela, a ne s predstavi.
Sama si pravi izvodite, ako mojesh..

Ta.. Shte razkajesh li za kuchetata si i shte gi pokajesh li?
Ako te pritesnqva tuk da go napravish - davai v "Nashite kucheta".
Chakam.

Pages: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 79
  Print  

Jump to: