Твоята работа е, като да влезеш в църква и да кажеш, че трябва да казваме аллах вместо господ.
Като си толкова голяма опозиция, що не разкажеш какво те е питал един дядо на Камчия и от какво те е било срам?
Добре, че я има джамията, да има едно място дето можеш да се изкажеш без да те е страх от думите си.
Стартер-думите на дядото не са мои думи
На всички места се изказвам без да ме е страх
Аз казвам Господ-където и да вляза -не се кланям на чужди идоли.
------------------------------------------------------------------
ШАРО
Sr. Member
Виж галерията
Re:Българско овчарско куче
« Отговор #42 -: Декември 31, 2005, 11:39:35 am » Цитат
--------------------------------------------------------------------------------
Райчев,
Ако наистина някой ден България иска да има куче което да е между всички останали породи кучета в книгите за породите на света -то друг изход според мен няма.В момента ние живеем в Холандия и сме продали тук около 10 кутрета на които след няколко месеца ще поместим снимки за да ги видите.Интересното е че
тук никой не знае нищо за каракачан но ако им кажеме за "Bulgaarse herder"което в превод означава"БОК"се досещат хората и за останалите овчарски кучета по Балканите.-----------------------------------------------
ШАРО
Sr. Member
Виж галерията
Re:Българско овчарско куче
« Отговор #53 -: Декември 31, 2005, 04:40:47 pm » Цитат
--------------------------------------------------------------------------------
хехеххеех
Какво стана тук ?
Аз мисля че това е форум на БОК?НЕ знам кой на кого ще стане член- БОК на влашките кучета /както ги наричат по Самоков/или Дружинката на Седефчев и приятели ще попълват молби за да влязат в БОК но се досещам кой при кого пръв ще иде...
Нека кучетата лаят -кервана си вървииииииииииииии..... super
----------------------------------------
Това също са думи-но не на старец
На мен ми стиска да пиша в ''джамията''-както определяш вашия форум -а на теб стиска ли ти да дойдеш да пишеш в Църквата и сам срещу всички да отстояваш позицията си за КК ?
Тук няма тема за БОК-но там има за КК-ако ти стиска ела и пиши.
п.п.Утре ще ти пиша на лични как трима 80-годишни старци на изложбата в Пазарджик-обявиха на всеослушание че кучето е Българско овчарско-искам да го поместиш във всички форуми-щом го е казал старец-трябва да му се вярва.