Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 11, 2025, 07:58:52 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 79
  Print  
Author Topic: НЕчистокръвни /мелези/  (Read 652141 times)
0 Members and 31 Guests are viewing this topic.
KARA
Full Member

« Reply #900 on: February 02, 2009, 19:07:53 PM »

За прилагането на доказателства за такива кучета съм съгласен. Но в повечето случаи, всичко се крепи на този или онзи казъл  no Пък човек с познания и набито око ги различава  Wink
Не всички имат набито око и познания  за да ги различат. no
Тук четат хиляди хора-и остават с погрешни впечатления-защото са представени в такава тема. excl
Нямам предвид че има нетипични кучета-но когато се доказва към снимката че са такива-тогава е различно.
Иначе от празни снимки и че някой мисли за това куче че е такова-за мен е неоснователно.
Или доказваш с материал че е такова-или не го качваш тук.
За мен това е правилният начин.
Този беше и повода да водим диалог с МАД.
Знам че не и хареса но ако наистина иска да е основателна в твърденията си-нека го направи както трябва. Wink
« Last Edit: February 02, 2009, 19:10:05 PM by KARA » Logged
petko
Hero Member

« Reply #901 on: February 02, 2009, 19:11:16 PM »

lol,pak sa pochna.kara ti si kazvala che i v dvete organizacii ima melezi ,ne ne tipichni a melezi iskam da mi poschish edin edinstven bok ,molia ,sys dokazatelstvata razbira se 

pp kreizi iako vdigash poseshtaemosta na foruma ,hem da ne te chuiat hem kat vlezesh  eek ,ima neshto magnetichno v tebe lol
« Last Edit: February 02, 2009, 19:14:23 PM by petko » Logged

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
KARA
Full Member

« Reply #902 on: February 02, 2009, 20:13:19 PM »

lol,pak sa pochna.kara ti si kazvala che i v dvete organizacii ima melezi ,ne ne tipichni a melezi iskam da mi poschish edin edinstven bok ,molia ,sys dokazatelstvata razbira se 

pp kreizi iako vdigash poseshtaemosta na foruma ,hem da ne te chuiat hem kat vlezesh  eek ,ima neshto magnetichno vtebe lol

Петко грешката ми е че като теб отговарям на всеки който се обърне към мен .
Знаеш ли колко бързо мога да нацвъкам целия този форум и другия в ДОГ. БГ. със снимки на нетипични според мен кучета.
Това ще докаже ли че са мелези-щом нямам доказателства за това.  no
Магнитизма на МАД се крие в това че обича да е център на внимание и да се заяжда.Умна е но.....
Няма лошо но нали си чувал;
''На гол тумбак-чифте пищови ''и
''Самочуствие без покритие ''
Ще и направя ЕВАЛЛА само когато покаже доказателства
към снимките които е качила в темата с мелезите-а до тогава
за мен тя е една от многото които обичат да се правят на велики-но само на думи.
Като фотограф-шапка и свалям-но иначе...........   no
Ти Петко-можеш ли да поискаш Мад Макс да ти предостави
доказателства за тези кучета-НЕтипичните-хайде помоли я
да го направи  и тогава аз.naughty

п.п. И още нещо-ти много по-добре раздвижваш форумите от Крейзито-не бъди скромен Wink

« Last Edit: February 03, 2009, 08:17:13 AM by KARA » Logged
DIO
Sr. Member

« Reply #903 on: February 03, 2009, 06:53:39 AM »

Петко грешката ми е че като теб отговарям на всеки който се обърне към мен .

Наистина голяма грешка lol
Mad Max
Hero Member

« Reply #904 on: February 03, 2009, 09:13:22 AM »

Не всички имат набито око и познания  за да ги различат. no
Тук четат хиляди хора-и остават с погрешни впечатления-защото са представени в такава тема. excl
Нямам предвид че има нетипични кучета-но когато се доказва към снимката че са такива-тогава е различно.
Иначе от празни снимки и че някой мисли за това куче че е такова-за мен е неоснователно.
Или доказваш с материал че е такова-или не го качваш тук.
За мен това е правилният начин.
Този беше и повода да водим диалог с МАД.
Знам че не и хареса но ако наистина иска да е основателна в твърденията си-нека го направи както трябва. Wink

1. Така е, но тези които се занимават със селекция и репродукция са длъжни да ги имат тея неща. Даже още повече - дарба да имат.. От нищо нещо да направиш и пак да му се вижда че е с мерак правено.. /в преносен смисъл/
2. Коя си ти че да съдиш кой с какво впечатление остава? Всеки си има глава на раменете - кой с по-малко кой с повече знания и опит.. Кой с лично мнение и т.н.
3. Различно е когато снимката има нужда от обяснение, когато туй око за което говориш не може да улови разликите.. Според мене когато делата на хората дори и запечатани в кадър говорят сами по себе си - думите са излишни.
4. Празни приказки изписа ти по темата. Не видях за едно куче да обориш, да кажеш това според мен не е мелез, защото .. 1., 2., 3... 101..
5. Не чувствам неоснователност за да доказвам "основателност".. Най-малко пред тебе.
Остани си със здраве!

KARA
Full Member

« Reply #905 on: February 03, 2009, 09:22:13 AM »

steren
Newbie

Re: НЕчистокръвни /мелези/
« Reply #387 on: Today at 04:21:49 PM » Quote 

--------------------------------------------------------------------------------
Играта започва да загрубява....

Кристина, мисля,че трябва да поуталожите страста си в търсене на перфектно каракачанско куче-вие не може да се самообявявате за съдия изпълнител-хората започват да се дразнят от вашето драстично вмешателство, некоректност и неетичност в копиране на снимки от други форуми-освен това не съм забелязала притежателите на БОК да наричат своите кучета кк и да имат раздел за кк мелези.Разберете -разбуждате негативност и резултата ще е тотална алиенация от форума и неприязаност към каузата на МАКК.
Вие колко каракачански кучета притежавате-кой е вашия развъдник!

Ако интелигентността не е подкрепена с дипломатичност, а се превърне в твърдоглавие и необуздана страст and obsession тя губи значимостта си.

Работете с мярка и такт, а не с бомбардировки-knowledge without integrity is dangerous and dreadful.
Това ваш личен форум ли е?!

-------------------------------------------------------------------------------- excl excl excl excl excl

Припомни си този цитат-аз нямам какво да ти отговоря Wink

Наистина не плюя и не оспорвам кучета-след като нямам доказателства за нечистопородността им-в това се различаваме г-це Матеева. excl
Моето куче е седмо поколение по линия на Негъра и мога да го покажа-но няма да се защитавам от безмисленните ти бъртвежи по негов адрес-защото половин България имат поколение от този ''мелез''. naughty
Аз не съм никоя-но ти коя си confused
Вземи пример от Каракитан и показвай доказателства-тогава ще говорим пак. excl
Имаш дарба да пишеш-но не си уцелила правилния начин.  Wink

« Last Edit: February 03, 2009, 12:46:04 PM by KARA » Logged
Mad Max
Hero Member

« Reply #906 on: February 03, 2009, 09:26:37 AM »

бла-бла..
пак избяга от темата.. копи. пейст.
.

KARA
Full Member

« Reply #907 on: February 03, 2009, 09:33:40 AM »

бла-бла..
пак избяга от темата.. копи. пейст.
.
Кой бяга от темата се вижда много ясно. excl
Скъпа Макс-май се изчерпа гениалността ти naughty lol
Иди да набереш скорост и се върни пак да ''поговорим'' naughty
Искаш ли още-копи и пейст-имам в изобилие lol lol lol
« Last Edit: February 03, 2009, 12:51:18 PM by KARA » Logged
petko
Hero Member

« Reply #908 on: February 03, 2009, 15:46:38 PM »

kara biagash,kazvala si che ima melezi ,a nesmeesh da gi posochish .tva e razlikata mejdu mad i teb , na nei opredeleno ustata i e po goliama ,no sus ,nedomluvki nishto ne stava ,ti tolerirash po tozi nachin meleziata ,za da ne obidish priatel ili neznam za kvo koi pecheli ot tova ,v lichen plan ti zashtot shte si v dobri otnoshenia sys hora koi gybi porodata ,strah vi e da kazvate istinata ,az sum ubeden che mad moje da dade dokazatelstva ,No sym siguren che ti ne bi gi priela za takiva ....nazad vyv foruma vi pitah kavo iskate za dokazatelstvo nikoi ne kaza kakvo iska ,prosto iskali dokazatelstva ,spored men neshtete dokazatelstva a da ne vi pokazvat meleziata ,niakoi den ako oshte ima merak i poglednat na tezi kucheta kato avtentichni i etalon ,kavo shte stane ? mi melezite spored teb deto gi ima ,no nikoi ne smee da gi nazove ?ako edin chovek sega reshi da razvujda .....znaesh li kolko razocharovanie mojesh da mu spestish? ami fakta che premulchavaneto na melezite pomaga za tiahnoto produljavane da razvodniavat kryvta na istinskoto kuche za teb nishto li?

nazovi pone edin melez sys dokazatelstvata ili me izuji che nikoga ne si kazvala che ima melezi ili kaji che vsichko e rasovo ili ne obviniavai horata koito ne sa syglasni s pasivnata ti politika ..shtarusova bih kazal ,glavata u piasuka a gyza na fronta kvoto shte da stava

KARA
Full Member

« Reply #909 on: February 03, 2009, 16:31:01 PM »

kara biagash,kazvala si che ima melezi ,a nesmeesh da gi posochish .tva e razlikata mejdu mad i teb , na nei opredeleno ustata i e po goliama ,no sus ,nedomluvki nishto ne stava ,ti tolerirash po tozi nachin meleziata ,za da ne obidish priatel ili neznam za kvo koi pecheli ot tova ,v lichen plan ti zashtot shte si v dobri otnoshenia sys hora koi gybi porodata ,strah vi e da kazvate istinata ,az sum ubeden che mad moje da dade dokazatelstva ,No sym siguren che ti ne bi gi priela za takiva ....nazad vyv foruma vi pitah kavo iskate za dokazatelstvo nikoi ne kaza kakvo iska ,prosto iskali dokazatelstva ,spored men neshtete dokazatelstva a da ne vi pokazvat meleziata ,niakoi den ako oshte ima merak i poglednat na tezi kucheta kato avtentichni i etalon ,kavo shte stane ? mi melezite spored teb deto gi ima ,no nikoi ne smee da gi nazove ?ako edin chovek sega reshi da razvujda .....znaesh li kolko razocharovanie mojesh da mu spestish? ami fakta che premulchavaneto na melezite pomaga za tiahnoto produljavane da razvodniavat kryvta na istinskoto kuche za teb nishto li?

nazovi pone edin melez sys dokazatelstvata ili me izuji che nikoga ne si kazvala che ima melezi ili kaji che vsichko e rasovo ili ne obviniavai horata koito ne sa syglasni s pasivnata ti politika ..shtarusova bih kazal ,glavata u piasuka a gyza na fronta kvoto shte da stava
Петко мелези в моите очи може да има много-това че на мен ми приличат на такива-означава ли че са. no
За съжаление не съм била свидетел на заплождане -кръстоска.
Ако съм го видяла и знам кой го е направил-щях да го посоча-въпреки че без снимка на скачката едва ли някой би ми повярвал.
Моята теза е такава-има съдии-дали и колко са компетентни е друг въпрос-но те са тия които трябва да отделят истинските кучета от нетипичните.Колкото и да не ми харесва развъждането на мелези-не мога да го спра за съжаление.
Всеки собственник сам си решава къде и на кого да запложда.
Не съм от хората които обиждат-не е в стила ми-ако имам правомощията на съдия-бих дисквалифицирала всеки който не отговаря на изискванията за породата.
Знам че не ме разбираш-но това съм аз-различни сме не само с МАД а всички хора-затова и е интересен живота Wink
Оспорвам качените снимки от МАД и мисля че имам право-а вие както искате-така го тълкувайте. smile
petko
Hero Member

« Reply #910 on: February 03, 2009, 16:36:23 PM »

a zashto gi osporvash zashtot e nespravedlivo spored tvoite principi ili zashtot sa bok?

pp ostana i nikoi da te vikne za da ti pokaje kak shte krystosa sys aziat da rechem lol .stefan popov obvini eftim che e pravil podobni skachki e i ?

KARA
Full Member

« Reply #911 on: February 03, 2009, 16:52:58 PM »

KARA
Full Member

Re: НЕчистокръвни /мелези/
« Reply #397 on: November 01, 2008, 12:06:16 PM » Quote Modify 

--------------------------------------------------------------------------------
Благодаря за изчерпателния отговор.
Според мен доказателството е-да покажеш и докажеш произхода на това куче което обявяваш че е мелез.Поне няколко поколения назад-прабаба-прадядо- до баща и майка на същото.Ако това те затруднява-дай само майка и баща но докажи че те са мелези. 
СНИМКА-КОМЕТАР-ДОКАЗАТЕЛСТВА excl
---------------------------------------------------------------------
Това е правилото според мен excl
Не че са БОК -но колко КК сте сложили в темата за нетипични КК confused
Мен никой не ме е викнал на скачки за мелези и кръстоски-а КРЕЙЗИ сигурно е била на всичките които постна за нетипични и мелези. naughty
Не искам да споря повече-мнението си е мое-и не само аз бях против качването на снимки без доказателства. excl
Уважавам мнението ти за МАД-остани си със здраве и дано нейната магнетичност не те ослепи-защото понякога виждаме и чуваме само това което ни отърва. Wink
Това за обвинението не съм го чела и не коментирам-ако искаш копни го да го видя biggrin

petko
Hero Member

« Reply #912 on: February 03, 2009, 17:05:01 PM »

:lol:chakai be joli zashto da si ostavam sus zdrave kyde shte hodish? .neshto te podrazni che narekoh mad magnetichna ,syshto i che familiarnicha poniakoga( mad sori za kreizi mai ti izmislih nov priakor).da ne revnuvash joly  lol lol

sega malko po seriozno
citirala si che iskash dokazatelstva ,...ama kavi dokazatelstva iskash?ti she poviarvash li che tova e bashta mi ,chestno
    [/list]

KARA
    Full Member

« Reply #913 on: February 03, 2009, 17:15:10 PM »

:lol:chakai be joli zashto da si ostavam sus zdrave kyde shte hodish? .neshto te podrazni che narekoh mad magnetichna ,syshto i che familiarnicha poniakoga( mad sori za kreizi mai ti izmislih nov priakor).da ne revnuvash joly  lol lol

sega malko po seriozno
    citirala si che iskash dokazatelstva ,...ama kavi dokazatelstva iskash?ti she poviarvash li che tova e bashta mi ,chestno
      [/list]
      Бащата-никой не го знае-но майката-ДА lol lol lol
      И сериозно-ако МАД има доказателства за тези кучета че са нетипични-ще и повярвам.Не може да обвиняваш и да искаш хората да се защитават без ти да се обосновеш за това.

ДОБРУЖАНСКИ МЕЛЕЗ-е добре ама защо е такъв-откъде е дошъл-кой го е родил confused
      Аз да сложа снимката ти че си крадец-да я видят всички-пък ти обяснявай че не си такъв no

Чакай да се разберем-май ти имаше един лаф за сестрата-Ако кажат за сестра ти че е....пък ти обяснявай че нямаш сестра. naughty
      Не става така Петко-празни приказки всеки може да пише-едно е да си смел-друго е да си безразсъден. excl
      И защо да не си ходя-да не би да съм ти станала любимка confused
      « Last Edit: February 03, 2009, 17:19:26 PM by KARA » Logged
      MisHoK
      Newbie
      *

« Reply #914 on: February 03, 2009, 18:08:46 PM »

здр на всички .бих искал да разбера някои от присастващите има ли кученце кръстоска между немска и каракачанка ,щото аз има ми биь искал да видя какв още се получи ,пишете моля ви
      Pages: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 79
        Print  

Jump to: