Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 10, 2025, 14:35:40 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 79
  Print  
Author Topic: НЕчистокръвни /мелези/  (Read 650880 times)
0 Members and 12 Guests are viewing this topic.
petko
Hero Member

« Reply #840 on: January 09, 2009, 17:16:24 PM »

eh sia ,obezorujavash me ,mai si mi fanala cakata
ХА ха ха- кой ли може да хване цаката на Петко lol
Не мисля че има такъв-ласкаете ме г-н Петров blush
Toй си е прецакан по рождение,как ще му хванеш цаката.Няма втори като него такива цветущи ценизми да пише.
Мисля че в повечето случаи го предизвикват за да пише така. excl
На мен като събеседник ми харесва-откровен е -нищо че е от другата страна на барикадата lol
Вас малко ли ви провокират,а пък и други пишешти?
То си е до възпитанието на човек.Казват,че първите седем години,като ги нямаш-вече е непропавимо.
vyzpitanie  v kakvo ? v licemeri ,snobizym.vuzpitan sym da buda chovek poveche sym ot povecheto tuk ot teb sys sigurnost .vyzpitan sym da kazvam tova koeto mislia ,az li sum vinoven che si me nakarul da si mislia che si l...no? vuzpitan sum da ne ostavam dlujnik nikomu ,ni za hubavo ni za losho ,da davam vrushtam poveche ot tova koeto sa mi dali ,za obidite dve ....ili edna po iaka .vyzpitan sum da uvajavam hora koito uvajavat choveshkite dobrodeteli razlichen da ,no evyzpitan ,ne sum .i neka ne ti zvuchi neskromno no nemojesh da mi stypish na malkia prust ako az sym obiknoven chovek po moite si predstavi ,ti ne si vuzpitan chovek a choveche ,gordei se na vuzpitanieto si kolkoto si iskash

i nakrai jivial sum tolkoz pystur jivot che i haber si niamash bil sum i s care i s padari ,vsichkite sa ednakvi hora i sus vuzpitanie i bez ,uvajavam poveche prostia chovek ,pred inteligantnoto choveche

pp kara svila si mi podpisa ot doga ,poneje mnogo durjish na avtorskite prava ,shte ti kaja kogato citirash citirai celia citat

i drygo .mnogo iaka taktika si podhavanal ,laskaesh me . prilichash mi na onezi demosntranti deto podavat cvetia na lupkashtite gi chengeta
« Last Edit: January 09, 2009, 17:18:33 PM by rovshan » Logged

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #841 on: January 09, 2009, 18:23:13 PM »

Ок-преместете я където трябва. notworthy

Преместена е в раздел "Фотогалерии", тема "Стари фотографии".  Wink

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
goce_07
Hero Member

« Reply #842 on: January 09, 2009, 18:57:06 PM »

спациално за латиноамериканския герой 4егевара.няма да се извинявам на никого,защото(за 4ти път го казвам)аз казах за какво не ми харесва ку4ето на Седеф4ев и от кого какво сум 4ул ,с конкретни имена.и за стотен път ви казвам нека сега вие кажете от кого сте 4ули 4е ка4ените от вас ку4ета БОК са мелези (с конкретни имена или фамилии) и кажете какво не ви харесва в тях.ако не можете да кажете нека тогава латиногероят да се извинява.
Гоце от Неврокоп, кога аз съм качвал снимки с мелези  confused май се изказваш, за кой ли път пак неподготвен  biggrin дрън дрън дрън  lol да беше прочел темата поне от начало за мелезите, за да видиш мойто мнение за качените снимки  excl А за имената- много искаш  naughty Каракитан ти каза Дай имена и факти а ТИ, какво даде- нищо  Wink при положение, че ти обяви негово куче за мелез  no  Следва, че ти си поредния пирински борец с вятърни мелници  rifle
за кой ли път се продължава с увъртанията.май ти не си 4ел ,4е споменах от кой съм 4ул тези неща.а ти явно си от голямото множество хора ,които само подклаждат интригите и не смеят да кажат поне едно име.дискусията с теб е безмислена ,уверявам се 4е ти не разбираш от 4обански ку4ета.това е последният ми пост  с който си губя времето да отговарям на безхаберници като теб.
petko
Hero Member

« Reply #843 on: January 09, 2009, 19:02:50 PM »

goce i az chuh neshto za sestra ti  lol

goce_07
Hero Member

« Reply #844 on: January 09, 2009, 19:08:12 PM »

ей страшен колектив сте .много здраво се защитавате. Пен4о ти можеш да си пишеш ,каквото си искаш.отдавна съм разбрал 4е ако 4овек се хваща на вси4ките ти бъзици ,може да си докара нервна криза biggrin
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #845 on: January 09, 2009, 19:10:59 PM »

Eй Гоце пак не си направи труда да прочетеш  no и аз не искам да си губя времето в безмислени спорове, за което ти благодаря  notworthy И какво каза, че си чул- rovshan  ти отговори  hmm а, че не разбирам от кучета не ме притеснява  Wink  ще се науча  Wink ама на теб няма да ти стигне времето  no
petko
Hero Member

« Reply #846 on: January 09, 2009, 19:14:01 PM »

ей страшен колектив сте .много здраво се защитавате. Пен4о ти можеш да си пишеш ,каквото си искаш.отдавна съм разбрал 4е ако 4овек се хваща на вси4ките ти бъзици ,може да си докара нервна криза biggrin
o budi siguren

pp ....edin den gledam karakitan te be redaktiral s cherveno ,misleh si dali puk ne sym bil az adresata ,poneje sym si liubopitko i puk i bihte razbral ,az syshto mnogo mrazia poslaniata mi da ne dostigat adresata ,ta ako az sum ti bil "glavnia geroi ,mojesh da mi pishesh na lichna ....tam shte ti otgovoria i za sestra ti ,da ne chetata horata i da ne te izlagam
« Last Edit: January 09, 2009, 19:17:33 PM by rovshan » Logged

goce_07
Hero Member

« Reply #847 on: January 09, 2009, 19:30:20 PM »

Пен4о верно ти беше главния герой на посланието което каракитан изтри.тогава си изпуснах нервите защото със  съществена твоя помощ форума се превърна в етноистори4ески и вместо писания за ку4ета имаще националисти4ески изблици.но от тогава ве4е си сдържам нервите и мисля 4е ве4е няма да пусна такъв пост.
KARA
Full Member

« Reply #848 on: January 09, 2009, 19:44:16 PM »

pp kara svila si mi podpisa ot doga ,poneje mnogo durjish na avtorskite prava ,shte ti kaja kogato citirash citirai celia citat

i drygo .mnogo iaka taktika si podhavanal ,laskaesh me . prilichash mi na onezi demosntranti deto podavat cvetia na lupkashtite gi chengeta

Подписът съм го цитирала дотам докъдето ми харесва-вярно е че още в Дог. Бг. ми хареса. Wink
А за останалото щом така си мислите-повече няма да Ви цитирам и отговарям.
Беше ми приятно-всичко добро Ви желая.
KARA
Full Member

« Reply #849 on: January 09, 2009, 19:44:44 PM »

Ок-преместете я където трябва. notworthy

Преместена е в раздел "Фотогалерии", тема "Стари фотографии".  Wink
notworthy
petko
Hero Member

« Reply #850 on: January 09, 2009, 19:49:26 PM »

obijdash ne men a boris dimovski ,ne pravish hubavo ,niama znachenie do kude ti haresva ,ili pone izkarai imeto mu ot ciatata si za da si go prisvoish

lol i ia stiga s tia dobrini ,ti vze samo tva da povtariash ,ia dai malko po hard ....aaa,ti kva patriotka si ako she se otkazvash tolkoz burzo

STARTER
Hero Member

« Reply #851 on: January 09, 2009, 19:57:58 PM »

Гоце, пожелавам ти го някой, някой ден да го каже и за теб! cheers
KARA
Full Member

« Reply #852 on: January 09, 2009, 20:00:45 PM »

obijdash ne men a boris dimovski ,ne pravish hubavo ,niama znachenie do kude ti haresva ,ili pone izkarai imeto mu ot ciatata si za da si go prisvoish

lol i ia stiga s tia dobrini ,ti vze samo tva da povtariash ,ia dai malko po hard ....aaa,ti kva patriotka si ako she se otkazvash tolkoz burzo

Винаги признавам когато противника ми е по силен -но мразя когато ме мислят за лицемерна. excl
С Вас бях искренна-но и това не Ви хареса.
Не знам как може да Ви се угоди -с добро или с лошо. no
По добре е да спрем докато все още не сме се скарали. lol lol lol
« Last Edit: January 10, 2009, 07:24:22 AM by KARA » Logged
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #853 on: January 09, 2009, 20:14:21 PM »

Айде сега един въпрос по темата към Гоце  smile Гоце я разкажи, защо мислиш, че вашите кучета са по-близо до Шарпланинеца  confused Данеби да сте им вляли свежа македонска кръв  cheers
Ефтим Стамболов
Newbie
*

« Reply #854 on: January 10, 2009, 10:53:41 AM »

towa karaka4anka li e
Pages: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 79
  Print  

Jump to: