Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 09, 2025, 23:36:57 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 79
  Print  
Author Topic: НЕчистокръвни /мелези/  (Read 648568 times)
0 Members and 21 Guests are viewing this topic.
dandi
Hero Member

« Reply #810 on: January 08, 2009, 19:01:16 PM »

РАСК-чо,или къвто си там,нещо от свое име няма ли да кажеш или покажеш,върни се назад и си виж твоитекучета първо,пък тогава усмивай чуждите(ТОВА КУЧЕ ЗНАЕШ ЛИ КОЕ Е И ОТ КЪДЕ Е)
Да те питам научи ли се да социализираш 2 кучета едно към друго,щото гледам голям разбирач си станал.
Ако имаш 5-6 кво ли ще стане,току виж те изяли тебе вместо да се ядат едно друго.
Пък камо ли да са почти постоянно отвързани и да трябва да живеят в глутница както живеят ОВЧАРСКИТЕ кучета.
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #811 on: January 08, 2009, 19:02:20 PM »

За писаното от мен ето признавам си-лъгах в полза на уж тогавашния ми отбор.Правехме го от чиста спортна злоба.Извинил съм се преди много време .Тогава си мислех и много работи за определени кучета но след като проверих -сега картинката ми е ясна и съвсем друга.Истината все пак победи у мен самия за което много се радвам.Отделно съм много благодарен на тези  хора които съм обиждал. Въпреки всичко ме приеха много истински и в момента работим много добре с едни  и същи цели .
 Преди време за съжаление хората с които потдържах контакти и ми бяха съмишленици притежаваха много бегли познания относно каракачанското куче наречено с друго име.

А откъде да сме сигурни че не лъжеш в полза и на сегашния си отбор confused
Лъжеца вина ги си остава лъжец censored

Не плачи майко не тъжи че станах ази каракачанин кракачанин майко предател та тебе оставих за първо чедо да жалиш но кълни маико проклинай таз каракачанска черна прокуда дето наз млади НАМАМИ за пусти гръцки парици
petko
Hero Member

« Reply #812 on: January 08, 2009, 19:03:58 PM »

За писаното от мен ето признавам си-лъгах в полза на уж тогавашния ми отбор.Правехме го от чиста спортна злоба.Извинил съм се преди много време .Тогава си мислех и много работи за определени кучета но след като проверих -сега картинката ми е ясна и съвсем друга.Истината все пак победи у мен самия за което много се радвам.Отделно съм много благодарен на тези  хора които съм обиждал. Въпреки всичко ме приеха много истински и в момента работим много добре с едни  и същи цели .
 Преди време за съжаление хората с които потдържах контакти и ми бяха съмишленици притежаваха много бегли познания относно каракачанското куче наречено с друго име.

А откъде да сме сигурни че не лъжеш в полза и на сегашния си отбор confused
Лъжеца вина ги си остава лъжец censored
shte triabva da mu se doverish lol

pp ako go pitashe makadjia idi iala ,ma 'vie" i da ne ste sigurni kvo vi interesyva ,i vuobshte kvo te interesyva tito
« Last Edit: January 08, 2009, 19:05:55 PM by rovshan » Logged

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #813 on: January 08, 2009, 19:05:43 PM »

Поглед мрачен. Пълен с история. lol

Не плачи майко не тъжи че станах ази каракачанин кракачанин майко предател та тебе оставих за първо чедо да жалиш но кълни маико проклинай таз каракачанска черна прокуда дето наз млади НАМАМИ за пусти гръцки парици
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #814 on: January 08, 2009, 19:14:04 PM »

dandi
Hero Member

« Reply #815 on: January 08, 2009, 19:17:25 PM »

ПЛЮЮЮЮЙЙЙ,дано ти олекне clap,да не вземеш да се задавиш в плюнките си,че ше трябва да те спасяваме.
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #816 on: January 08, 2009, 19:19:09 PM »

ПЛЮЮЮЮЙЙЙ,дано ти олекне clap,да не вземеш да се задавиш в плюнките си,че ше трябва да те спасяваме.

MadMax сигурно и тя се е задавила за това я нема lol

nikigeen
Newbie
*

« Reply #817 on: January 08, 2009, 19:19:36 PM »

Ще ми бъде интересно да ми кажеш защо я сложи тази снимка и какво мислиш за това куче?
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #818 on: January 08, 2009, 19:21:05 PM »

Швеицарски абориген от Алпите

nikigeen
Newbie
*

« Reply #819 on: January 08, 2009, 19:22:22 PM »

И защо мислиш така?
dandi
Hero Member

« Reply #820 on: January 08, 2009, 19:24:46 PM »

Ники,той(сега пак се прекръсти за кой ли път и пак същото .......ще си остане) нищо не може да каже за което и да е куче от свое име,той повтаря ката развалена плоча това дето други преди него са го казали вече lol
Ама какво да прави ,Той толкова си може,простено му е
dandi
Hero Member

« Reply #821 on: January 08, 2009, 19:25:57 PM »

MadMax сигурно и тя се е задавила за това я нема lol
МАД МАХ,си е на мястото.Поздрави smile
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #822 on: January 08, 2009, 19:26:23 PM »

И защо мислиш така?

Има време ще ги уточня кучетата. Първо нека се насладим на снимките

primeval (chokush)
Full Member

« Reply #823 on: January 08, 2009, 19:27:29 PM »

Абориген, върви по костенски кучета

dandi
Hero Member

« Reply #824 on: January 08, 2009, 19:36:09 PM »

Ей луд умора няма ,само се поти.
Как да има представа господина с многото имена какво е аджеба КК или ОВЧАРСКО куче като до преди няколко месеца това бяха представите му за тия кучета :clap:Още много вода ще изтече за да се научи да ги различава(така като гледам и чета простотиите му това никога няма да стане(мераклия и сарафин се раждаш,не ставаш впоследстивие)
Ето убедете се сами,това са овчарските кучета на господина с многото имена(раск,вава,михаил петров,чокуш и сега кенел саракачан)

Pages: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 79
  Print  

Jump to: