Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 09, 2025, 04:16:15 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 79
  Print  
Author Topic: НЕчистокръвни /мелези/  (Read 646760 times)
0 Members and 28 Guests are viewing this topic.
petko
Hero Member

« Reply #795 on: January 08, 2009, 15:51:28 PM »

ne neudobna ,naprotiv .strashno pomagash ,ti si drygata strana na spora lol,inak az triabva da pitam ,ma az ot karakachanin li sum si vzel kucheto .
loshoto e che se povtaria

...za dobria subesednik ,ne dumai  lol

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
KARA
Full Member

« Reply #796 on: January 08, 2009, 16:04:07 PM »

ne neudobna ,naprotiv .strashno pomagash ,ti si drygata strana na spora lol,inak az triabva da pitam ,ma az ot karakachanin li sum si vzel kucheto .
loshoto e che se povtaria

...za dobria subesednik ,ne dumai  lol
За много може би не си добър-но за мен лично е така-не е комплимент excl
Съжалявам че не сме на едно мнение-но това не пречи да водим диалог-поне на мен.
Спорът с интересен събеседник-винаги е приятен.
Може да не променя мнението си-но се надявам да науча доста полезни неща-затова и пиша тук.
petko
Hero Member

« Reply #797 on: January 08, 2009, 16:07:28 PM »

eh sia ,obezorujavash me ,mai si mi fanala cakata

DIO
Sr. Member

« Reply #798 on: January 08, 2009, 16:18:09 PM »

eh sia ,obezorujavash me ,mai si mi fanala cakata
Вий накрая ще вземе да се вземете да заздравите КАРАБОК дружбата  lovelol
petko
Hero Member

« Reply #799 on: January 08, 2009, 16:21:00 PM »

pri uslovia che tia e kara ,az "bok" ...neshta mersi ,giubria daje mi zvuchi podobre ot bok

pp na teb da ne ti stana nepriatno?

CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #800 on: January 08, 2009, 16:54:19 PM »

спациално за латиноамериканския герой 4егевара.няма да се извинявам на никого,защото(за 4ти път го казвам)аз казах за какво не ми харесва ку4ето на Седеф4ев и от кого какво сум 4ул ,с конкретни имена.и за стотен път ви казвам нека сега вие кажете от кого сте 4ули 4е ка4ените от вас ку4ета БОК са мелези (с конкретни имена или фамилии) и кажете какво не ви харесва в тях.ако не можете да кажете нека тогава латиногероят да се извинява.
Гоце от Неврокоп, кога аз съм качвал снимки с мелези  confused май се изказваш, за кой ли път пак неподготвен  biggrin дрън дрън дрън  lol да беше прочел темата поне от начало за мелезите, за да видиш мойто мнение за качените снимки  excl А за имената- много искаш  naughty Каракитан ти каза Дай имена и факти а ТИ, какво даде- нищо  Wink при положение, че ти обяви негово куче за мелез  no  Следва, че ти си поредния пирински борец с вятърни мелници  rifle
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #801 on: January 08, 2009, 17:45:05 PM »

Прочети го още веднъж да му се радваш, Диамандиев. cheers

"...за съжаление аз от малка тия кучета ги знам като каракачански но когато преди 5 год си вземах ми го додоха като бок иначе дядо ми цял живот е гледал овце и имаше кучета които по нищо не приличат на сегашните..."
Кара, това и за теб, щото кучетата не си им казвала така.

Динаму как да ви верва човек на влашките измисшотини confused

А помните ли какво разправяше твоя ортак от р-к ТИТО?

Ето ще ви припомня:

"...преди два дни бях в Самоков и си говорех с мои приятели на които им викат "влахи"-/така наречените каракачани/и си поговорехме доста за кучетата.Изрично ги попитах "добре де нашите кучета защо ги наричате "каракачански" Shocked-отговорът им беше-Абе кога сме ги наричали така,те от скоро им викат така -иначе са си овчарски/чобански/ кучета.

Вторият ми въпрос към тях беше."Добре де нал и  сте чували поне от дядовците ви разкази,какво казват те-те ли са ги донесли кучетата като са слизали до Гърция и обратно ??отговорът беше"абе що слушате глупости кой какво говори-чували сме да  -кучетата са си тукашни и винаги са били тук.Те може и да са водели някое друго куче с тях ама техните са били по дребни и сухи докато местните са били по едри и по борбени от техните,като се разгони някоя кучка и дойдат от близкото село местните кучета че се почнат да се бият за кучката и наборят нашите на дядо ми след това закачат кучката и се родят-тия да не мислиш -казват са КК-как ще стане и откъде..."

lol lol lol

Не плачи майко не тъжи че станах ази каракачанин кракачанин майко предател та тебе оставих за първо чедо да жалиш но кълни маико проклинай таз каракачанска черна прокуда дето наз млади НАМАМИ за пусти гръцки парици
STARTER
Hero Member

« Reply #802 on: January 08, 2009, 17:59:37 PM »

Не съм влах, а българин, не че е важно за хора, като теб.
Измишльотини не са, защото това са думо на човек, който цитирах и сам можеш да питаш дали го е казвал.
После Росен е отговорил на тоя ти пост още преди време и просто може да го намериш и прочетеш.
Уважавам хора, който им стиска да признаят, че са сгрешили.
Пък, като чета какво си писал и съм почти изцяло съгласен с това.
Каракачаните не са си го наричали така кучето. Ние българите сме го нарекли така.
Къде е спорния момент не знам?
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #803 on: January 08, 2009, 18:14:53 PM »

Така са наричани всички влашки масти, секакви с први уши по 15см високи и тн.т и всекакви подобни а после сте го присвоили на по убавите помашки, Български и други овчарски песове

Не плачи майко не тъжи че станах ази каракачанин кракачанин майко предател та тебе оставих за първо чедо да жалиш но кълни маико проклинай таз каракачанска черна прокуда дето наз млади НАМАМИ за пусти гръцки парици
STARTER
Hero Member

« Reply #804 on: January 08, 2009, 18:17:39 PM »

Съгласен съм с теб изцяло.
Казвам го пред всички.
Сега вече можеш да спиш спокойно и да спреш да спамиш.
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #805 on: January 08, 2009, 18:46:40 PM »

clap

petko
Hero Member

« Reply #806 on: January 08, 2009, 18:51:58 PM »

:clap:edno vreme az taka izpraviah na moite pomiari ushite karah gi da gledat nagore
....ama si ...?

primeval (chokush)
Full Member

« Reply #807 on: January 08, 2009, 18:58:09 PM »

Гледа как излита каракачанска мисия в космоса lol Като оставиш ушите иначе е идеал за КК

primeval (chokush)
Full Member

« Reply #808 on: January 08, 2009, 18:58:31 PM »

ТИТО
Hero Member

« Reply #809 on: January 08, 2009, 18:59:05 PM »

За писаното от мен ето признавам си-лъгах в полза на уж тогавашния ми отбор.Правехме го от чиста спортна злоба.Извинил съм се преди много време .Тогава си мислех и много работи за определени кучета но след като проверих -сега картинката ми е ясна и съвсем друга.Истината все пак победи у мен самия за което много се радвам.Отделно съм много благодарен на тези  хора които съм обиждал. Въпреки всичко ме приеха много истински и в момента работим много добре с едни  и същи цели .
 Преди време за съжаление хората с които потдържах контакти и ми бяха съмишленици притежаваха много бегли познания относно каракачанското куче наречено с друго име.

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
Pages: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 79
  Print  

Jump to: