Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на български породи кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 09, 2025, 05:13:32 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 79
  Print  
Author Topic: НЕчистокръвни /мелези/  (Read 646959 times)
0 Members and 30 Guests are viewing this topic.
KARA
Full Member

« Reply #780 on: January 08, 2009, 12:24:53 PM »

Писах във форума на ДОГ-не на ВАС на лични.
Когато се опитах да вляза тук през целия ден ми изписваше че имам бан-може би се е получила грешка-нямам представа.но това е истината.
Получих съобщение от този форум на електронната поща и отговорих.
Можете да ми сдложите бан-но по-обидно ми е че ме наричате лъжкиня-аз държа  на честността и никога не съм спекулирала с нея.
Никъде досега не съм получавала бан-така че след първия Ви жълт картон-ще спра сама да пиша.
Жив и здрав.
STARTER
Hero Member

« Reply #781 on: January 08, 2009, 12:32:26 PM »

Прочети го още веднъж да му се радваш, Диамандиев. cheers

"...за съжаление аз от малка тия кучета ги знам като каракачански но когато преди 5 год си вземах ми го додоха като бок иначе дядо ми цял живот е гледал овце и имаше кучета които по нищо не приличат на сегашните..."
Кара, това и за теб, щото кучетата не си им казвала така.
Стартер-мисля че почна да си нагласяш писаниците си-както ти отърва no no no
Не поствай неща които не съм казала excl excl excl
АЗ НИКОГА НЕ СЪМ НАРИЧАЛА КУЧЕТАТА СИ ТАКА-ЯСНО excl excl excl
Не съм човек който да постне нещо за теб-което не си написал-не че е трудно excl excl excl
А мненията, които цитирах са на  jolyp. Ако нямате нищо общо съм сгрешил. Ако си същата жена, значи това са твои мнения. И в такъв случай всеки може да си направи извода, четейки по-горния ти пост.
Всичко е директен цитат от съобщения на jolyp.

Има
KARA
Full Member

« Reply #782 on: January 08, 2009, 12:35:19 PM »

Прочети го още веднъж да му се радваш, Диамандиев. cheers

"...за съжаление аз от малка тия кучета ги знам като каракачански но когато преди 5 год си вземах ми го додоха като бок иначе дядо ми цял живот е гледал овце и имаше кучета които по нищо не приличат на сегашните..."
Кара, това и за теб, щото кучетата не си им казвала така.
Стартер-мисля че почна да си нагласяш писаниците си-както ти отърва no no no
АЗ НИКОГА НЕ СЪМ НАРИЧАЛА КУЧЕТАТА СИ ТАКА-ЯСНО excl excl excl
Не съм човек който да постне нещо за теб-което не си написал-не че е трудно excl excl excl
А мненията, които цитирах са на  jolyp. Ако нямате нищо общо съм сгрешил. Ако си същата жена, значи това са твои мнения. И в такъв случай всеки може да си направи извода, четейки по-горния ти пост.
Всичко е директен цитат от съобщения на jolyp.

Има
Можеш ли да го докажеш excl excl excl
goce_07
Hero Member

« Reply #783 on: January 08, 2009, 12:41:37 PM »

спациално за латиноамериканския герой 4егевара.няма да се извинявам на никого,защото(за 4ти път го казвам)аз казах за какво не ми харесва ку4ето на Седеф4ев и от кого какво сум 4ул ,с конкретни имена.и за стотен път ви казвам нека сега вие кажете от кого сте 4ули 4е ка4ените от вас ку4ета БОК са мелези (с конкретни имена или фамилии) и кажете какво не ви харесва в тях.ако не можете да кажете нека тогава латиногероят да се извинява.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #784 on: January 08, 2009, 12:42:41 PM »

Нормалната реакция на потребител, който има някакъв проблем с този форум е да се обърне към администрацията на този форум преди да тиражира саркастични обвинения в други форуми.
Прочетох "коледното ви съобщение" и веднага проверих статуса ви. И двата ви ника с които влизате тук не бяха баннати. Моментално ви написах съобщение в което исках от вас да ми обясните защо твърдите че сте банната след като не сте. Очаквах да ми върнете отговор със съобщение или е-маил. Но до момента няма такъв. Както и не видях да се сте написали опровержение на "коледното съобщение" там където го пуснахте - bgDOGFORUM.
Според мен така е редно. Особено след като твърдите че ме уважавате.
Имайте предвид горното при следващ подобен случай.

Приятно писане тук!  Wink

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
KARA
Full Member

« Reply #785 on: January 08, 2009, 12:49:43 PM »

Другият ник никога не съм го използвала тъй като забравих паролата blush
Извинявам се лично на Вас за грешката която се е получила.
Нямам идея защо не сте получили отговора ми на Ел. пощата .
Благодаря за вниманието notworthy
STARTER
Hero Member

« Reply #786 on: January 08, 2009, 13:00:29 PM »

[/quote]
Можеш ли да го докажеш excl excl excl
[/quote]
Ако си jolyp, мога без никакъв проблем. lol Има си начини, дето не могат да се манипулират.
KARA
Full Member

« Reply #787 on: January 08, 2009, 13:05:19 PM »

ДА аз съм и мисля че вие всички го знаете -включително и Каракитан excl
Не ме притесняват компромати-за мен е подло да се използват-но ако решиш давай.Дано най-накрая ти олекне.
« Last Edit: January 08, 2009, 13:07:28 PM by KARA » Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #788 on: January 08, 2009, 13:09:57 PM »

Данди-към теб имам един въпрос.
Уважавам те и харесвам много от твоите кучета.Много искам честно да ми отговориш има ли разлика в постановката на главите на КИТАН и ТАНЬО Каракитан-който е един от предсавителите на КК-който лично аз много харесвам.
Нека бъдем честни-разликата е очевадна eek

Таньо - един от най-красивите каракачански песове, които съм виждала в живота си......цитат на Mad Max   notworthy clap

- силно изразения стоп ли;
- много добре оформената бразда на главата ли;Две полукълба които ясно си личат excl
- отворения очен процеп с окръглени очи ли;
- или може би високо поставените уши ?
Тук на тази снимка-аз виждам  нетипичен представител на КК за разлика от Таньо Каракитан.Там просто нямам забележка. notworthy
Бих искала да чуя твоето мнение-ако искаш направи и съпоставка с кучето от твоя аватар-което също е отличен представител на породата според мен.

KARA,
Да се върнем на дискусиите. Ще взема аз да ти отговоря. Все пак за разлика от мен Данди е виждала и двете кучета само на снимка.

Продължаваш да ме учудваш! Къде видя силно изразен стоп? Особено в 2 кадъра снимани в 3/4. Бразда?? Окръглени очи?? „Или може би високо поставени уши”(цитат)Huh?

Кучето което много ти харесвало се казва Китан, не Таньо КараКитан. Грешката е на Mad Max. Кръстен е на дядо му Китан.
Та този Китан дето много ти харесва е син на Буян КараКитан и Вихра. Последен собственик му беше Вергил Мураров. Кучето на горното фото е снимано 2 седмици преди да умре от рак в черния дроб, с тежък асцит и силно обезводняване. Дори и на физиономията му се вижда че е болно.
Същият Китан бе кръстен така от неговият първи собственик Сашо, защото много приличаше на дядо си. Пускам ти снимка на Китан правена почти година по рано и в същият ракурс като дядо му Китан. Гледай и сравнявай!
И двете кучета са с много близки глави и изражения. Основните разлики помежду им бяха, че дядото беше по-едър и по дългокосмест. Внука бе с по ясно изразен трети цвят по лицето(подпал) и с нормално дълга опашка. Страхотно куче беше!

p.s.. Впрочем истинският Таньо КараКитан(на аватара ми) също имаше много сходна с дядо си Китан глава. Но това не е случайно. Все пак е инбреден на него.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
STARTER
Hero Member

« Reply #789 on: January 08, 2009, 13:19:00 PM »

Нямам никаква идея да те компрометирам, jolyp. Това, което говориш и правиш ми е напълно достатъчно.
Просто не мога да мълча, когато на твой думи, който цитирам в абсолютно прав текст ти казваш, че не са твой.
По-добре си мълчи в такива случай, отколкото да се излагаш пред хората.
Съвсем тактично, когато те цитирах не бях написал, за кого става дума за да не те излагам.
Надявам се да успокоиш топката и да се опиташ да говориш за кучетата.

KARA
Full Member

« Reply #790 on: January 08, 2009, 13:24:50 PM »

Имам предвид Таньо -на аватара ви.
Имаше една прекрасна снимка в Мартен-галерията.
Тази на Мад Макс ме учуди-не вярвах че е той но и не вярвах че е сбъркала затова я постнах-не намерих друга.
Възможно е да е променено от болестта-възможно е да е и от снимката-те често дават различна и грешна представа от ъгъла на снимане.
Като цяло на клипа изглежда по различен начин.
Не съм твърдяла че е мелез-но главата в сравнение  с тази на Таньо е много различна на тази снимка.
Ако се сещате за коя снимка на Таньо в Мартен говоря-пуснете я моля.
И пак повтарям-когато в едно куче има много събрана кръв-то винаги ще дава отлично поколение. За инбридинга съм писала мнението си по темата.
« Last Edit: January 08, 2009, 14:41:01 PM by KARA » Logged
KARA
Full Member

« Reply #791 on: January 08, 2009, 14:31:25 PM »

Нямам никаква идея да те компрометирам, jolyp. Това, което говориш и правиш ми е напълно достатъчно.
Просто не мога да мълча, когато на твой думи, който цитирам в абсолютно прав текст ти казваш, че не са твой.
По-добре си мълчи в такива случай, отколкото да се излагаш пред хората.
Съвсем тактично, когато те цитирах не бях написал, за кого става дума за да не те излагам.
Надявам се да успокоиш топката и да се опиташ да говориш за кучетата.

Къде съм отричала че думите не са мои confused
Кога съм се крила коя съм. confused
Във различните краища на България го наричат различно-и аз не мога да убедя никого как да нарича кучето си при положение че хората не са във вихъра на танца между няколко организации които спорят за името.
Много пъти съм писала че имам приятели в КК-много добри-познавам и С.Стоев лично но никога не сме били врагове заради името.
За мен е важно думата БЪЛГАРСКО да фигурира в названието на породата.
Прекратявам дискусията си с теб защото не виждам че можем да постигнем консенсус.Можеш да постнеш цялото ми съобщение-дословно-нека всеки сам прецени какво съм излъгала и защо се излагам.
Всичко добро.
« Last Edit: January 08, 2009, 14:34:10 PM by KARA » Logged
STARTER
Hero Member

« Reply #792 on: January 08, 2009, 14:54:29 PM »

Права си, не си го казвала. no
petko
Hero Member

« Reply #793 on: January 08, 2009, 15:24:50 PM »

:clap:djoli koga kvo si krila li? i az moga da luja kato teb...poniakoga go i pravia .umnaise pyti te pitah kuv ti e nika ne mi otgovori pitah te i koi ti cherate kuchetata pak ne mi otgovori ..chertichkite moje i da mojesh da gi slojish ot tehnicheska gledan tochka obache neznaesh kude i ti kat men si pulna mugla a onzi ti post beshe napravo s dumite prekupiran ,i az go pripoznah kato karakitan

i kad vzemesh da povtariash za imeto me kefish iako ,sto puti ti otgovariat ti pak ubeden sym che tochno na tozi ti vypros e otgovariano ti mine ,ne mine ,ma diado mi ma ot karakachanin vzimala li sum ,ma nemojelo na etnos ....dori kucheto da beshe izvestno kato ......goran da rechem (ne bulgarski goran) i nikoga da ne sa se upotrebiavali kavito i de sinonimi ,pak shteshe da ima bok .ne razbirash li che tva ime e manipulativno?
chuvala li si za ludogorsko gonche ? na nego kuv mu e problema che da stne bulgarsko gonche ? syshtata pomia i tam ,standarta sus bialo .posle bez bilao ,posle s bialo kato starite 5 stotinki  posle bialo do edi kolko si decimetra na cviat dokarano sus rotvailer i doberman ,glas veche nikoi ne gleda na gter melezite se predstaviat po dobre shtoto leikite haresvat zadurjane v stil dogoarjentino ........syshtata pomia ,samo det tam niama kak da kajat nemoge da se kazva ludogorsko vie chuvali li ste kuche da e krusteno na raion(shtoto sa poveche kuchetata krusteni ne na dyrjavite si a imeno na regionite si) ......i vse pak novoto kuche BULGARSKO gonche ironiata e che ludogoreca e po gonche i po bulgarsko ,tochno kato bok i kk

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
KARA
Full Member

« Reply #794 on: January 08, 2009, 15:46:26 PM »

Ок Петко-на твоето да е-не ми се спори-мисли каквото искаш.
Не ти казах за ника-защото бях сигурна че знаеш още преди да ме питаш.
Може и да съм мъгла-но не съм зомби.
Във форума на Вано ти беше черната овца-а аз тук съм такава.
Беше писал че ме е страх да пиша тук-виж от кога съм регистрирана и колко поста имам-не се плаша-няма от какво-просто си имам мое мнение и го казвам.
Както писах и на Каракитан-ако съм неудобна-спирам да пиша.
Приятна вечер-ти наистина си един от добрите събеседници във всички форуми-диалогът с теб е предизвикателство.
Pages: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 79
  Print  

Jump to: