Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на български породи кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 23:13:17 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 79
  Print  
Author Topic: НЕчистокръвни /мелези/  (Read 645852 times)
0 Members and 7 Guests are viewing this topic.
ТИТО
Hero Member

« Reply #735 on: January 07, 2009, 21:31:32 PM »

Темата започна съвсем да се изкривява.ЗАтова аз ще поспра малко за да не заприлича на подобни други по други форуми..
Така да е Гоце-"Що е маке все е юнак" и толкова.
 notworthy
 Относно това което трябваше да ти отговоря -ето правя го:
Слушай ме внимателно.Ще си взема думите назад за мелезите или ще ти го кажа по друг начин.
Айде добре.Нямате нито един мелез.Ама нямате или подчти нямате и едно куче което да прилича на всичките тези които ги изброи.И как така се получава при нас ,че ние ги пазим тия лица и линии а при вас нямате такъв разказ.Оставям отговора на теб  с ръка на сърцето.Говорим за очевадни факти.    

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #736 on: January 07, 2009, 21:38:48 PM »

Каракитане отговорил съм ти на ли4ни.отговора е конкретен.аз винаги казвам това което мисля,за разлика от някои хора които само увъртат.

Виж какво, тази странна конспиративност не ми се нрави. Това по-долу си ми написал и се чудя защо на лични, а не тук. Какво имаш да криеш? Така и не написа какво в произхода на Буян не било чисто. Дотук написаното от теб е, че някой ти бил казал нещо. Аз питам какво е казано и с какви доводи е подплатено. Само не ми казвай, че посмъртно и от дистанция няколкостотин километра сте направили ДНК тест lol  naughty
от Ройневите в Якоруда го знам това .сега доволен ли си ?така са разбрали така ми казаха ,а на тях кой им е казал не знам.разговора ни беше преди 2-3 години.между другото много харесваха Буян като ку4е,а не като 4истопородност.одобрявам насоката в която развъждаш ,тъй като с подобно равъждане турците развиха много техния кангал,но за мене Буян е мелез.сърдиш се ,не сърдиш това е моето ли4но мнение.просто навремето мисля 4е и ти като много други си бил излъган.мен също са ме лъгали ,но за радост не се набутах да взема ку4е.пък въпроса с 4истопородноста само ДНК ТЕСТ ЩЕ ГО РАЗРЕШИ и тогава ако съм се излъгал ще ти се извиня пред целия форум.стига толкоз за днеска
Така че чакам доводите ти за нечистия му произхода. И не на лични,а тук пред всички.
Да видя с какво ще подплатиш слуховете които разпространяваш.

В допълнение цитирам и поста ти в дог.бг за да си припомниш какво си казал. За улеснение съм почернил частта върху която те питам. Ти си на ход.
щифт4енце мъни4ко ,както виждаш съм ка4ил 15-16 ку4ета БОК от нашия край .хАЙДЕ КА4И И ТИ толкова старотипни  ку4ета от вашите,но без да използваш Данди и нейните снимки.Аз също така уважавам 4аст от дейноста ,която извършват 4леновете на карака4анската организация,но само една 4аст- и знаеш ли защо?Защото имам първи братов4еди в Якоруда и знам за измамата Буян и измамата с Пепеленовата кръв.Изатова ми е жал за Данди ,тъй като ми изглежда знаещ ов4ар и ку4кар.И един съвет към Данди-освободи се от Буяновата кръв и наблегни на местните ви ку4ета,ако искаш ела някой ден към Г.ДЕЛ4ЕВ -МОЖЕ НЕЩО ДА ТИ ХАРЕСА.Като се освободиш от Буяновата кръв ще спе4елиш в 4истопородност.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
goce_07
Hero Member

« Reply #737 on: January 07, 2009, 21:53:04 PM »

казах ти от кой какво съм 4ул.отделно от това визията на Буян е като на кръстоска с санбернар и поради това мисля 4е той е такъв.а ти Тито ми кажи кое от нашите ку4ета няма визия на старите.в дог.бг в нашта тема ги има снимките ,могат да се свалят,ка4и ги тук и коментирай.и както аз казах от кой какво съм 4ул така искам Тито,Каракитан,МадМакс и другите да кажат от кого са 4ули и разбрали 4е посо4ените от тях БоК са мелези.хайде да видим при кой има конспиративност.аз посо4их конкретни хора от които съм 4ул нещо ,хайде кажете и вие от кой какво сте 4ули,макар 4е не ми се вярва да го направите.
ТИТО
Hero Member

« Reply #738 on: January 07, 2009, 21:57:20 PM »

Имаш ли други въпроси ,давай ги сега...Ама пак помисли първо дали тук е темата и по-добре карай конкретно..

goce_07
Hero Member

« Reply #739 on: January 07, 2009, 21:58:48 PM »

Тито аз ти казах 4е бащата на Кашо е бил по-борбен от местните ку4ета не извъртай моабета.Той е бил не много едро якорудско ку4е с доста високо поставени уши,докаран там от помаци които са работели в Самоков.и 4акам да ми кажеш кое е лошото в визията на ку4етата които имаме в Гоце Дел4ев.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #740 on: January 07, 2009, 22:00:02 PM »

казах ти от кой какво съм 4ул.отделно от това визията на Буян е като на кръстоска с санбернар и поради това мисля 4е той е такъв.а ти Тито ми кажи кое от нашите ку4ета няма визия на старите.в дог.бг в нашта тема ги има снимките ,могат да се свалят,ка4и ги тук и коментирай.и както аз казах от кой какво съм 4ул така искам Тито,Каракитан,МадМакс и другите да кажат от кого са 4ули и разбрали 4е посо4ените от тях БоК са мелези.хайде да видим при кой има конспиративност.аз посо4их конкретни хора от които съм 4ул нещо ,хайде кажете и вие от кой какво сте 4ули,макар 4е не ми се вярва да го направите.
Гоце хайде да продължим. Казваш че Буян има визия на кръстоска със санбернар и поради това мислиш че е такъв. Аз казвам, че грешиш. Дай си доводите за това изказване.

п.п. Впрочем мога да ти извадя снимки на кучета, които визуално са като старите ви, но всъщност са кръстоски. Но за това по-късно. Сега си имаме тема на разговор с теб.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
ТИТО
Hero Member

« Reply #741 on: January 07, 2009, 22:01:55 PM »

Ето казвам ти .ТАка съм чул от едни хора дето им казали други а те чули от трети ,пък четвъртите биле на работа някъде  и така.Кучетата ви не ми изглеждат типични а и са много по-различни от моите  и затова са мелези.Според теб ще приемеш ли такъв отговор от мен?а Гоце?
И не мога да разбера защо когато чуете две думи на кръст и пускате цял разказ.С кои кучета се е борил от местните за да твърдиш казаното от теб?Или ти си май на принципа"Абе чух нещо ама знаеш ли как било"..ГОворете по-достоверни неща и ще се завърже добра тема...

« Last Edit: January 07, 2009, 22:08:00 PM by kennel tito » Logged

KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #742 on: January 07, 2009, 22:03:58 PM »

Всъщност ти говориш че:
знам за измамата Буян и измамата с Пепеленовата кръв.
Та давай смело с доводите. Почнахме за Буян. След това ще продължим и с Пепеленовото куче.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
ТИТО
Hero Member

« Reply #743 on: January 07, 2009, 22:10:07 PM »

Ок ,аз ще изчакам.Извинявам се за което.Нека да караме наред.Един по един че става мазало.

goce_07
Hero Member

« Reply #744 on: January 07, 2009, 22:13:45 PM »

най-ве4е общото излъ4ване на ку4ето ми напомня за кръстоските с санбернар.няма го това изражение което съм запомнил при текезесарските ку4ета навремето и което аз търся и за мен е много важно.може да докараш козинната ,да издокараш стопа но е много трудно да издокараш общото изражение.едно ку4е ако го гледаш на 4асти може отделните 4асти-стоп,козина,уши да изглеждат добре ,но общото впе4атление от ку4ето да е негативно да 4устваш 4е нещо му куца в изражението.вярвам 4е и ти си изпитвал подобни усещания когато си съдел по изложбите.е аз имам такова впе4атление от Буян,това е напълно искренното ми мнение.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #745 on: January 07, 2009, 22:16:06 PM »

Росене, ако искаш ще метна последните ви постове с Вано в темата на р-к Тито и там може да продължите конструктивно на костенска тема?

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
goce_07
Hero Member

« Reply #746 on: January 07, 2009, 22:18:01 PM »

Тито това за борбеноста съм го 4ул от устата на Николай.имам и свидетел.
goce_07
Hero Member

« Reply #747 on: January 07, 2009, 22:20:35 PM »

Тито пак се измъкна .НЕ каза кое е нетипи4ното в нашите ку4ета.
ТИТО
Hero Member

« Reply #748 on: January 07, 2009, 22:22:35 PM »

Споко бе-ще ви карам един по-един ,че иначе много ще се запотя.Чакай първо на въпросите на Иван да отговоря и те почвам и теб..

dandi
Hero Member

« Reply #749 on: January 07, 2009, 22:23:27 PM »

Дънди за всяко ку4е все някой е казал дали е 4исто или мелез .и всеки може да каже по нещо-така ли е?а най-сигурното доказателство е генотест,това е моето мнение
Гоце,инбрийдинга вид генотест ли е според теб?
Pages: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 79
  Print  

Jump to: