Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на Каракачански кучета, 11 ноември 2023г. гр.Казанлък.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 09, 2025, 23:38:47 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 79
  Print  
Author Topic: НЕчистокръвни /мелези/  (Read 648570 times)
0 Members and 30 Guests are viewing this topic.
vano
Guest
« Reply #660 on: January 06, 2009, 20:31:38 PM »

михаиле   сложи  буян  и   сивото  на   кюреница   едно  до  друго    и данди   дани  обясни  по  какво   си  приличат  че  са  от  една  порода
Сложи сега твоя вълчан и дженк,ако искаш и тигър и кажи ти те по какво си приличат и една порода ли са

Не се вързвай Smiley И при БОК и при КК има голямо вътрепородно разнообразие. Именно затова дадох за пример кучетата на Тичо Елит като еталон за изравнена селекция  lol lol lol
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #661 on: January 06, 2009, 20:34:00 PM »

Михаиле,кажи тез 2-те твоите по какво си приличат

Че и двете са дворни кучета от България но никъде не съм писъл или обявил че са чистопородни

Не плачи майко не тъжи че станах ази каракачанин кракачанин майко предател та тебе оставих за първо чедо да жалиш но кълни маико проклинай таз каракачанска черна прокуда дето наз млади НАМАМИ за пусти гръцки парици
dandi
Hero Member

« Reply #662 on: January 06, 2009, 20:34:42 PM »

Вано,не се връзвам,нямам развъдник,не продавам кутрета и не ми пука така както май на някои им се иска.
Доказала съм че мога да водя нормален диалог с всеки който се отнася нормално с мен,въпреки различията по отношение на кучетата.
dandi
Hero Member

« Reply #663 on: January 06, 2009, 20:38:39 PM »

"Че и двете са дворни кучета от България но никъде не съм писъл или обявил че са чистопородни"
Не се ли замисли като ги публикува в американския сайт в галерията на БОК с надпис под снимките БОК,че може да навредиш на привържениците на БОК?
Бай Пич
Jr. Member
**

« Reply #664 on: January 06, 2009, 20:38:57 PM »

михаиле   сложи  буян  и   сивото  на   кюреница   едно  до  друго    и данди   дани  обясни  по  какво   си  приличат  че  са  от  една  порода

Данди   щени   осветлиш  ли    biggrin
vano
Guest
« Reply #665 on: January 06, 2009, 20:39:13 PM »

Вано,не се връзвам,нямам развъдник,не продавам кутрета и не ми пука така както май на някои им се иска.
Доказала съм че мога да водя нормален диалог с всеки който се отнася нормално с мен,въпреки различията по отношение на кучетата.

Знам и именно затова ти се чудя, че толкова се палиш. И аз се палих преди - сега вече ми е все тая - аз съм си направил изводите кой, какъв, защо и как.
Нема смисъл от излишно хабене на нерви.
dandi
Hero Member

« Reply #666 on: January 06, 2009, 20:40:58 PM »

михаиле   сложи  буян  и   сивото  на   кюреница   едно  до  друго    и данди   дани  обясни  по  какво   си  приличат  че  са  от  една  порода
Сложи сега твоя вълчан и дженк,ако искаш и тигър и кажи ти те по какво си приличат и една порода ли са
Данди   щени   осветлиш  ли
А ти?
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #667 on: January 06, 2009, 20:41:09 PM »

"Че и двете са дворни кучета от България но никъде не съм писъл или обявил че са чистопородни"
Не се ли замисли като ги публикува в американския сайт в галерията на БОК с надпис под снимките БОК,че може да навредиш на привържениците на БОК?

Не! Беше грешка но това беше единствената тема която видях за Български кучета тогава чак след месец видех че има и за КК. Всеки греши

Не плачи майко не тъжи че станах ази каракачанин кракачанин майко предател та тебе оставих за първо чедо да жалиш но кълни маико проклинай таз каракачанска черна прокуда дето наз млади НАМАМИ за пусти гръцки парици
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #668 on: January 06, 2009, 20:42:32 PM »

Знам и именно затова ти се чудя, че толкова се палиш. И аз се палих преди - сега вече ми е все тая - аз съм си направил изводите кой, какъв, защо и как.

Нема нерви.Инак не е интересно. Требе да има цирк от време на време. biggrin

Бай Пич
Jr. Member
**

« Reply #669 on: January 06, 2009, 20:44:11 PM »

А ти?
аз  гледам   кучета  за  кеф   и  да  вьрвят  с  кравите   вьншния   вид   нее  толкова   важен   а  вие   претендирате   за   автентични  автохтони   и  прочие    така  че  тиси  на  ход Wink     тез   кюреница и   буян  от  една порода  лиса
vano
Guest
« Reply #670 on: January 06, 2009, 20:44:17 PM »

Нема нерви.Инак не е интересно. Требе да има цирк от време на време. biggrin

Ако седнем да прочетем писаниците във всички форуми за овчарски кучета от последните 3 години ще видим че наистина сме голям цирк. Wink
« Last Edit: January 06, 2009, 20:46:27 PM by vano » Logged
dandi
Hero Member

« Reply #671 on: January 06, 2009, 20:44:43 PM »

Ти си си направил,аз също за някои,но проблема ми е че не познавам почти никой лично(и като чета май много добре).
Не се паля въпреки че така изглежда.В тая дивотия с 50 жители е много скучно,това ми е забавление smile
dandi
Hero Member

« Reply #672 on: January 06, 2009, 20:46:59 PM »

А ти?
аз  гледам   кучета  за  кеф   и  да  вьрвят  с  кравите   вьншния   вид   нее  толкова   важен   а  вие   претендирате   за   автентични  автохтони   и  прочие    така  че  тиси  на  ход Wink     тез   кюреница и   буян  от  една порода  лиса
Аз също забележи,само че моите да вървят с овцете.
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #673 on: January 06, 2009, 20:49:53 PM »

От мен адиос или как викат блондинките адидас. lol

Бай Пич
Jr. Member
**

« Reply #674 on: January 06, 2009, 20:52:21 PM »

От мен адиос или как викат блондинките адидас. lol
дане  отиваш  на  лов   за  каракачанки confused
Pages: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 79
  Print  

Jump to: