Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на Каракачански кучета, 11 ноември 2023г. гр.Казанлък.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 09, 2025, 23:47:34 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 79
  Print  
Author Topic: НЕчистокръвни /мелези/  (Read 648586 times)
0 Members and 87 Guests are viewing this topic.
dandi
Hero Member

« Reply #540 on: January 06, 2009, 16:09:11 PM »

Данди-към теб имам един въпрос.
Уважавам те и харесвам много от твоите кучета.Много искам честно да ми отговориш има ли разлика в постановката на главите на КИТАН и ТАНЬО Каракитан-който е един от предсавителите на КК-който лично аз много харесвам.
Нека бъдем честни-разликата е очевадна eek

Таньо - един от най-красивите каракачански песове, които съм виждала в живота си......цитат на Mad Max   notworthy clap

- силно изразения стоп ли;
- много добре оформената бразда на главата ли;Две полукълба които ясно си личат excl
- отворения очен процеп с окръглени очи ли;
- или може би високо поставените уши ?
Тук на тази снимка-аз виждам  нетипичен представител на КК за разлика от Таньо Каракитан.Там просто нямам забележка. notworthy
Бих искала да чуя твоето мнение-ако искаш направи и съпоставка с кучето от твоя аватар-което също е отличен представител на породата според мен.

Джоли,и дума не можа да става за сравнение,но не м/у кучетата,а точно между тия 2 снимки.
Сега ще намеря и ще ти публикувам 2 снимки под различен ъгъл на едно и също куче,наподобяващи тези 2-те,разчертой и тях ако обичаш и коментирай.

Бай Пич
Jr. Member
**

« Reply #541 on: January 06, 2009, 16:12:48 PM »

много  хора  пишат  за   китан   без  даго  знаят    или  даса  го  виждали    има  хора  от  банско  които  му  знаят   СЛУЧАЯ Wink
petko
Hero Member

« Reply #542 on: January 06, 2009, 16:17:13 PM »

http://www.youtube.com/watch?v=q2IXZbC74WM
http://www.youtube.com/watch?v=Eubf1UkwZfg

kk i bok te tva e razlikata ......otnoshenieto kum neshto

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
dandi
Hero Member

« Reply #543 on: January 06, 2009, 16:23:26 PM »

На тия двете кучета представени на изложба на БОК ,някой знае ли им случая?
Чакуш виж сега къдрав и мек косъм,а Джоли да разчертае главите за стоп,има ли го няма ли го

ето го и Китан за сравнение
KARA
Full Member

« Reply #544 on: January 06, 2009, 16:26:04 PM »

http://www.youtube.com/watch?v=V-zwXVBe8LE naughty
на мен тази ми е любима cheers

« Last Edit: January 06, 2009, 16:31:13 PM by KARA » Logged
petko
Hero Member

« Reply #545 on: January 06, 2009, 16:26:47 PM »

dandi ti viarvash li che tia gi chertae? samo mi e chudno shto toz ne vlez tuka sam da si gi nachertae i zashto tia stava nechia ....masha

Бай Пич
Jr. Member
**

« Reply #546 on: January 06, 2009, 16:29:35 PM »

НЯМА  ЛИ  НЯКОИ  КЛИП  ДА  ВИДИМ  ТИ  КАК  ИЗПЬЛНЯВАШ
petko
Hero Member

« Reply #547 on: January 06, 2009, 16:30:04 PM »

много  хора  пишат  за   китан   без  даго  знаят    или  даса  го  виждали    има  хора  от  банско  които  му  знаят   СЛУЧАЯ Wink
e to ima li nachin da ne mu go znaiat

......a spored teb za kucheta koito nishto ne se znae i nishto ne moje da se dokaje ,....i nakraia i na nishto ne miasat ,li sa istinski? ma che se rajdali niakvi si pomiari niama znachenie ,na kitan moje da sa hubavi ma "se znae"(men ako pitash chie e )

Бай Пич
Jr. Member
**

« Reply #548 on: January 06, 2009, 16:35:26 PM »

Перчо   не  ти  разбирам  писането   иди  на   учител  дасе  понаучиш 
petko
Hero Member

« Reply #549 on: January 06, 2009, 16:36:38 PM »

....neviarvah da izbersh neia ,i drygata e bulgarska ,syzdadena na bazata na pyrvata ,osven tova veche ne tolkoz selska ,gradska pesen taka da se kaje .....i e niakak si po otvorena za pred sveta ne mislish li?,e niama da e tipichnata rodopska pesen ,ma Bulgaria ne e samo rodopa

dandi
Hero Member

« Reply #550 on: January 06, 2009, 16:39:44 PM »

dandi ti viarvash li che tia gi chertae? samo mi e chudno shto toz ne vlez tuka sam da si gi nachertae i zashto tia stava nechia ....masha
Мен знаеш ли какво ми е чудно Петко,уж МАКК били сите помияри,пък постоянно въртят около баш тия кучета-на тва произхода кажете,на онова произхода,майка му,баща му кои са,поколението му да десето коляно,инбредни кутрето и кучета покажете т.н. и т.н.
Същевременно никой от привържениците на БОК нищо нито казва,нито показва.
Добре де казват всички плодили на Шаро Пепеленовия и в БОК и МАКК и във всички други организации(не знам имената на всичките)
МАКК има кучета,които без да ти казват си личи че са негови потомци от където и да ги погледнеш.
МОЛЯ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОК да покажат куче потомък на ШАРО,да видим как са съхранили кръвта му.
STARTER
Hero Member

« Reply #551 on: January 06, 2009, 16:40:26 PM »

"Глистията, щто живее в калта, излязла по земята и разказвала на всичките животни: "Изкустен лекар съм. От всякакви билки разбирам." "Че как - рекла лисицата - другите ще цериш, пък себе си да оставиш да бъдеш без крака?"

Ако опитът не е явен, всяка дума е празна."

ПЕТКО Р. СЛАВЕЙКОВ
velislav6
Full Member

« Reply #552 on: January 06, 2009, 16:44:30 PM »

Мен знаеш ли какво ми е чудно Петко,уж МАКК били сите помияри,пък постоянно въртят около баш тия кучета-на тва произхода кажете,на онова произхода,майка му,баща му кои са,поколението му да десето коляно,инбредни кутрето и кучета покажете т.н. и т.н.
Добре де казват всички плодили на Шаро Пепеленовия и в БОК и МАКК и във всички други организации(не знам имената на всичките)
МАКК има кучета,които без да ти казват си личи че са негови потомци от където и да ги погледнеш.
МОЛЯ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОК да покажат куче потоURL=к на ШАРО,да видим как са съхранили кръвта му.
Данди има бе как да няма ето един негов синhttp://www.radikal.ru][/URL]мъ
petko
Hero Member

« Reply #553 on: January 06, 2009, 16:48:23 PM »

МОЛЯ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОК да покажат куче потоURL=к на ШАРО,да видим как са съхранили кръвта му.
Данди има бе как да няма ето един негов синhttp://www.radikal.ru][/URL]мъ

Куче със късмет

О, бедни ми Македонски!
Роднах се чобан кьопек  - на билюка бях отпред,
гонех вълци аз безчет - нямах си късмет.
Даром бачках всеки ден - лягах, ставах уморен
хапвах каша с малко хлеб - нямах си късмет.

Интермецо: Късметът идва
Взе ме кинтолог напет - куче съм с късмет,
лая вече сал за кеф - под час ходя до кенеф!
Чешат ме със гребен мек - нощем къртя на дюшек,
за колега имам СОТ, кльопам мюсли със компот!

Калъпа се счупва
Косъма ми стана мек - лайфя като бял човек!
Качвам кучки аз през ден - имам вече цял харем.
Черни, руси и червени-тръгват си от тук засмени,
санбер-нюфо-азиат - НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД!

И пуснаха корени ...
Скъсах вече с чобанлъка - ся си гледам пашалъка,
премених се със каишка, имам вече здравна книжка!
Стожер станах на порода - в едно турих десет рода,
за патрон си имам кмет - куче съм с късмет!

tva kuche sys kusmet be  ia dai sharo do nego

pp tva kuche nikoga ne me e kefelo ,edna qka glava ,sydeiki po malkoto snimki ,naslednicite mu mai po hubavi

Бай Пич
Jr. Member
**

« Reply #554 on: January 06, 2009, 16:50:26 PM »

стихотворението  е  за   макк clap clap clap clap
Pages: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 79
  Print  

Jump to: