primeval (chokush)
|
|
« Reply #495 on: January 05, 2009, 19:41:52 PM » |
|
Чокуш и това кутре сигурно е омешано с вълчак а кво ще кажеш Не това е от разнообразието на КК но поради това че много добре е снимано не мога да кажа точно от кои подтип е. С цел запазване на това разнообразие е разрешено мешането със всяка една извесна порода. Все пак целта е не регистрирането на Българска порода а запазване на разнообразието. Това е същия овчар-Бай Диньо със също нетипични за вашите представи кучета За тия не прочетох некаде да са обявени за нетипични май пак пускаш интрижка и се праиш на ударена пп Байти Диньо много официялен бе
|
|
|
|
Не плачи майко не тъжи че станах ази каракачанин кракачанин майко предател та тебе оставих за първо чедо да жалиш но кълни маико проклинай таз каракачанска черна прокуда дето наз млади НАМАМИ за пусти гръцки парици
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #496 on: January 05, 2009, 19:42:36 PM » |
|
Чокуш,това е пак той,знаеш ли израснах покрай него,предал ми много неща,много научих от него и още уча и съм много по склонна да слушам какво ми казва той за кучетата(да не говорим за овцете) отколкото такива "всезнайковци" като тебе дето говорят за овчарски кучета,ама не знаят от къде пикае овцата.
|
|
|
|
|
|
|
primeval (chokush)
|
|
« Reply #497 on: January 05, 2009, 19:45:02 PM » |
|
Я не говорим за овчарски кучета а за мелезите ви, а ти пак си слушаи байти Диньо никой ти не пречи Ся Динамуто ще призове да те изтрият че не си по темата
|
|
|
|
Не плачи майко не тъжи че станах ази каракачанин кракачанин майко предател та тебе оставих за първо чедо да жалиш но кълни маико проклинай таз каракачанска черна прокуда дето наз млади НАМАМИ за пусти гръцки парици
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #498 on: January 05, 2009, 19:52:59 PM » |
|
"Не това е от разнообразието на КК но поради това че много добре е снимано не мога да кажа точно от кои подтип е. С цел запазване на това разнообразие е разрешено мешането със всяка една извесна порода. Все пак целта е не регистрирането на Българска порода а запазване на разнообразието" То добре че е и снимано,незнам някой по онова време да е правил качествени снимки. Ами уеднаквявайте си ги,работете върху уголемяването,и черно белия цвят,пък дано я регистрирате,ще ви тръгне търговията,ще ви се продават добре кутретата. На мен лично целите и идеалите са ми съвсем други.Запазването на разнообразито е една от тях,запазване на работни качества също. "За тия не прочетох некаде да са обявени за нетипични май пак пускаш интрижка и се праиш на ударена" Прочети стандарта за БОК и ги виж тия,къде се вписват там?Единия при това е без опашка(гуджук) Бай Диньо е ОВЧАР, и природно интелигентен човек,не овчарче и мърляч
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #499 on: January 05, 2009, 19:54:14 PM » |
|
Я не говорим за овчарски кучета а за мелезите ви, а ти пак си слушаи байти Диньо никой ти не пречи Ся Динамуто ще призове да те изтрият че не си по темата Да ме трият,щом трябва,не се засягам като тебе .
|
|
|
|
|
|
|
primeval (chokush)
|
|
« Reply #500 on: January 05, 2009, 19:57:59 PM » |
|
"Не това е от разнообразието на КК но поради това че много добре е снимано не мога да кажа точно от кои подтип е. С цел запазване на това разнообразие е разрешено мешането със всяка една извесна порода. Все пак целта е не регистрирането на Българска порода а запазване на разнообразието" То добре че е и снимано,незнам някой по онова време да е правил качествени снимки. Ами уеднаквявайте си ги,работете върху уголемяването,и черно белия цвят,пък дано я регистрирате,ще ви тръгне търговията,ще ви се продават добре кутретата. На мен лично целите и идеалите са ми съвсем други.Запазването на разнообразито е една от тях,запазване на работни качества също. "За тия не прочетох некаде да са обявени за нетипични май пак пускаш интрижка и се праиш на ударена" Прочети стандарта за БОК и ги виж тия,къде се вписват там?Единия при това е без опашка(гуджук) Бай Диньо е ОВЧАР, и природно интелигентен човек,не овчарче и мърляч
А у вашия се вписват :clap:Вземи и ти го прочети щот не видех къде са им петната за които пишат там. У грешка си кака
|
|
|
|
|
|
|
primeval (chokush)
|
|
« Reply #501 on: January 05, 2009, 20:01:18 PM » |
|
Я не говорим за овчарски кучета а за мелезите ви, а ти пак си слушаи байти Диньо никой ти не пречи Ся Динамуто ще призове да те изтрият че не си по темата Да ме трият,щом трябва,не се засягам като тебе . Така дълбоко съм засегнат че ми се реве. Май ти си най засегната щот само ти риташ от всички други
|
|
|
|
|
|
|
primeval (chokush)
|
|
« Reply #502 on: January 05, 2009, 20:05:37 PM » |
|
dandi 10:01:34 Viewing the topic ОФИЦИАЛЕН СТАНДАРТ Каракачанско куче. А така чети и се учи
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #503 on: January 05, 2009, 20:11:52 PM » |
|
dandi 10:01:34 Viewing the topic ОФИЦИАЛЕН СТАНДАРТ Каракачанско куче. А така чети и се учи Чета ,не че толкова има какво да науча. По горе съм написала някои от целите ми,стандарти,шампиони и тем подобни са за такива като тебе,дето кучето ги интересува за други цели. Да ги обястя ли подробно какво искам да кажа за да схванеш.(Жокер,не всеки който отглежда такива кучета е кучкар и се интересува от кинтология) Ти не си фактор който може да ме накара да ритам(не си показал че вдяваш от такива кучета)
|
|
|
|
|
|
|
primeval (chokush)
|
|
« Reply #504 on: January 05, 2009, 20:17:39 PM » |
|
"По горе съм написала някои от целите ми,стандарти,шампиони и тем подобни са за такива като тебе,дето кучето ги интересува за други цели." Отвори раздел Фотогалерия да видиш колко равъдчици има и привас и как се хвалят с титили и шампиони и маи знаеш кой е автор на вашия стандарт. А йде чао че ще затворат кръчмите докато се занимавам с ваще мастии Знам че ще изтриете всичко ама неисе пп. Мн здраве на Бакоти Диньо, да е жив и здрав човеко и че пием една ракия за негово здраве
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #505 on: January 05, 2009, 20:21:38 PM » |
|
Отвори раздел Фотогалерия да видиш колко равъдчици има и привас и как се хвалят с титили и шампиони и маи знаеш кой е автор на вашия стандарт. Има да,аз имам ли развъдник? Бегай в кръчмата там има за какво да се спори(на маса) Бай Диньо не го закачай,той си е жив и здрав.
|
|
|
|
|
|
|
DIO
|
|
« Reply #506 on: January 05, 2009, 20:53:04 PM » |
|
И да чета,не пиша там(там за кучета не се пише,нито за овце) Къде прочете ,че не ме възмущава(питам се защо на вас все ви се привиждат таласъми)
Каква съм не е твоя работа ,вчера също ме обвини за някаква ама като те питах къде точно съм сгафила не отговори. Овчарка бях,сега съм кехаица(знаеш ли ква е разликата?)
То като гледам тук се скъсахте да пишете за кучета и най предпочитаната тема за писане е НЕчистокръвни /мелези/ Като се възмущаваш от простотията що не написа един пост и да кажеш,че небива така да псува петко като хамалин :confused:или е по лесно да се гледа сиир в др. форум. Щом си принципна простотията трябва да те дразни насякъде не само където на теб ти изнася. Типично за българите гледаме и виждаме това което на нас ни изнася.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Kyurenitsa
|
|
« Reply #507 on: January 06, 2009, 08:57:01 AM » |
|
Доказала е на баба ти родословието ама не и на кучетата къде ги пускаше. Пляскала стари кучета? Ти лут ли си или на лудийо капата носиш. Това ли е доказателсто? ? А ваща кога ще се изчисти? С тия ли вълчаци алоооооооо не си чешаите уста с моето куче дали е вълчак или не си е моя работа не бих го заменил за ни едно от вашите, не остава овцете -кучката е супер и вече роботи на вълк ! кучето по снимка не се определя, доволен съм от него много въпреки че е на девет месеца още и дори овчарите от района много го харесват и очакват "домазлък" от нея. по техни думи и не само такива бяха на времето преди 30г.много от кучетата сиво-бели, жълто-бели, червени, гуджи. - ще сменя всички стари които имам с поколение от тази !!! и кучетата си наричам каракачански, както и целия район. И ШАРО ПЕПЕЛЕНОВИА е бил с високо поставени уши - но всички са се редили на опашка нали така...........
|
|
« Last Edit: January 06, 2009, 09:01:29 AM by кюреница »
|
|
|
|
|
KARA
|
|
« Reply #508 on: January 06, 2009, 09:21:13 AM » |
|
Това че кучето ти върши работа е много добре. Но тук се говореше за стандарт на породата. Нали за това е написан-за да се прави съпоставка как изглеждат кучетата от породата КК. Има ли куче което да не може да пасе овце-всяко едно може да бъде научено-няма значение каква порода е. Честно казано-това куче може и да е много добро за работа-но отговаря ли на изискванията на стандарта на КК
|
|
|
|
|
|
|
KARA
|
|
« Reply #509 on: January 06, 2009, 09:41:14 AM » |
|