Mad Max
|
|
« Reply #375 on: October 31, 2008, 10:30:33 AM » |
|
Толкова си смешна-защо не ги покажеш и питаш в ДОГ-там ще ти отговорят със сигурност Смешен си ти, щото освен с обиди не можеш да ме обориш с нищо друго. И то щот няма да ти отвърна.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #376 on: October 31, 2008, 10:33:52 AM » |
|
Трябва ли да ръкопляскам, че ги продават за БОК?
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #377 on: October 31, 2008, 10:37:22 AM » |
|
Това куче според мен няма нищо общо с КК. ..и ако собствениците се обиждат от думите ми, не е мой проблем..
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #378 on: October 31, 2008, 10:39:18 AM » |
|
нито пък това..
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #379 on: October 31, 2008, 10:41:55 AM » |
|
..и това.. Участвал в клас млади мъжки, удостоверен с диплома.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #380 on: October 31, 2008, 10:44:04 AM » |
|
Любимец 13
|
|
|
|
|
|
|
Balchev-Balkan
Jr. Member
|
|
« Reply #381 on: October 31, 2008, 10:45:07 AM » |
|
......нали от нас зависи кво изкарват оп излижбите,кажи на хората от къде да си вземат по добро и аз бих те послушал
|
|
|
|
,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
|
|
|
KARA
|
|
« Reply #382 on: October 31, 2008, 10:47:26 AM » |
|
Балчев, "Барса" не беше ли на онзи с линията на Негър от Чилик? Таро има ли снимка на черното на майка му /дето от добричките - Искърски/?
Тебе какво те интересува БАРСА Не е по линията на Негъра Мисля че е крайно време да спреш да се занимаваш с чуждите кучета и да се явяваш като съдия-коя си и кой ти дава право да ги обявяваш за мелези и нетипични Ще е добре да покажеш малко от вашите мелези тук Чшш.. Мо`чеки малко.. Интересува ме, що да не ме интересува. И той беше с няколко версии за произхода си. Интересува ме истината. Явявам се като себе си, говоря от свое име, което е известно на всички. Обяснявам какво мисля и защо, и чакам някой да ме обори с факти. Аз това имам - снимките, информацията споделена от вас в интернет, своето си мнение според прочетеното, видяното, изживяното, чутото.. Много малко си живяла-за да чуеш видиш и изживееш Хората които от половин век работят с тая порода нямат толкова опит като теб Дай факти за тези НЕтипични кучета че са такива-щом ги обявяваш Ти коя си че да ти дават информация-питай преди да ги обявиш за такива и може би ще ти се отговори От слухове щом коментираш за дадено куче-няма за какво да говорим Продължавай да си пишеш и да си вярваш сама
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #383 on: October 31, 2008, 10:52:43 AM » |
|
Приятен ден! Балчев, фаворита ми за тази година - жив и здрав да е, е този юнак. Майка Вранка Вучо, баща Буйо КараКитан, син на МЕДО КК. /ако си следил постовете ми до сега, щеше да знаеш че ми е слабост/ Надявам се да си отиде на мястото.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #384 on: October 31, 2008, 11:05:09 AM » |
|
пс. Таро, сетих се за тази кучка. Имам я снимана легнала, по-скоро главата й в близък план. Добре изглеждаща кучка. Отличен профил, липса на какъвто и да е стоп; голямо ухо. Черна май беше с малко бяло на брадичката - тя ли е?
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #385 on: October 31, 2008, 11:09:48 AM » |
|
Балчев, това не беше ли и твое куче? Ще ме запознаеш ли с произхода и историята му?
|
|
|
|
|
|
|
Balchev-Balkan
Jr. Member
|
|
« Reply #386 on: October 31, 2008, 14:08:57 PM » |
|
eeeeee те в Полицията не са ме разпитвали така,ти направо ме взе за енциклопедия :naughty:такъв урок за един ден не се учи :eek:кво да ти кажа Польо го взех от Славейко,а той от Рангел :fart:ако ти знаеш повече просвети ме
|
|
|
|
,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
|
|
|
steren
Newbie
|
|
« Reply #387 on: October 31, 2008, 14:21:49 PM » |
|
Играта започва да загрубява....
Кристина, мисля,че трябва да поуталожите страста си в търсене на перфектно каракачанско куче-вие не може да се самообявявате за съдия изпълнител-хората започват да се дразнят от вашето драстично вмешателство, некоректност и неетичност в копиране на снимки от други форуми-освен това не съм забелязала притежателите на БОК да наричат своите кучета кк и да имат раздел за кк мелези.Разберете -разбуждате негативност и резултата ще е тотална алиенация от форума и неприязаност към каузата на МАКК. Вие колко каракачански кучета притежавате-кой е вашия развъдник!
Ако интелигентността не е подкрепена с дипломатичност, а се превърне в твърдоглавие и необуздана страст and obsession тя губи значимостта си.
Работете с мярка и такт, а не с бомбардировки-knowledge without integrity is dangerous and dreadful.
Това ваш личен форум ли е?!
Боже, бог да благослови кучетата!
|
|
|
|
Life is what happens to you while you're busy making other plans. John Lennon
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #388 on: October 31, 2008, 16:08:06 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
steren
Newbie
|
|
« Reply #389 on: October 31, 2008, 19:42:02 PM » |
|
ММ, съвета ми е приятелски-просто няма смисъл от безкрайни страници от кучета , наричани мелези-просто ми е болно за кучаците.Тук в UK хората осиновяват всякакви смески.Но ако на българина му посочиш, че си е купил мелез-той и кучето ще намрази и отстрани, а да не говорим за разбуждане на човешки междуособици.Аз имам две овчарки-едното е Българско планинско(ненавиждам названието BOK=slang за кенеф), а другото е кк на Драганов.Чудесни животни са и двете и въпреки, че все още нямам стадо и вълците са само в зоологическата градина,цялото ни семейство всекидневно ги обучава и извежда, полага грижа и внимание, а те от своя страна не дават муха да бръмне в двора. Аз се гордея и с двете.За това ми е болно, когато се посочват кучета с пръст, като че са крастави-ние хората си играем с природата,създаваме си каквото ни хрумне, играем си на всевишния и ако нещо не ни удовлетворява-на боклука.Жалка гледка сме... Не ме разбирайте погрешно-аз уважавам приноса ви за естетическия ,журналистически и научен подход на оформяне на информацията, която се предоставя и е своеобразно уникална.Единствената ми забележка е, че трябва да се спазва интелигентен баланс, за да не се превърне форума в развихряне на дребнави страсти.
|
|
|
|
Life is what happens to you while you're busy making other plans. John Lennon
|
|
|
|