Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 10, 2025, 14:42:38 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 79
  Print  
Author Topic: НЕчистокръвни /мелези/  (Read 650923 times)
0 Members and 18 Guests are viewing this topic.
Mad Max
Hero Member

« Reply #375 on: October 31, 2008, 10:30:33 AM »

Толкова си смешна-защо не ги покажеш и питаш в ДОГ-там ще ти отговорят със сигурност clap

Смешен си ти, щото освен с обиди не можеш да ме обориш с нищо друго.
И то щот няма да ти отвърна.

Mad Max
Hero Member

« Reply #376 on: October 31, 2008, 10:33:52 AM »

Трябва ли да ръкопляскам, че ги продават за БОК?

Mad Max
Hero Member

« Reply #377 on: October 31, 2008, 10:37:22 AM »

Това куче според мен няма нищо общо с КК.

..и ако собствениците се обиждат от думите ми, не е мой проблем..

Mad Max
Hero Member

« Reply #378 on: October 31, 2008, 10:39:18 AM »

нито пък това..

Mad Max
Hero Member

« Reply #379 on: October 31, 2008, 10:41:55 AM »

..и това.. Участвал в клас млади мъжки, удостоверен с диплома.

Mad Max
Hero Member

« Reply #380 on: October 31, 2008, 10:44:04 AM »

Любимец 13

Balchev-Balkan
Jr. Member
**

« Reply #381 on: October 31, 2008, 10:45:07 AM »

......нали от нас зависи кво изкарват оп излижбите,кажи на хората от къде да си вземат по добро и аз бих те послушал notworthy

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
KARA
Full Member

« Reply #382 on: October 31, 2008, 10:47:26 AM »

Балчев, "Барса" не беше ли на онзи с линията на Негър от Чилик?
Таро има ли снимка на черното на майка му /дето от добричките - Искърски/?
Тебе какво те интересува БАРСА
Не е по линията на Негъра
Мисля че е крайно време да спреш да се занимаваш с чуждите кучета и да се явяваш като съдия-коя си и кой ти дава право да ги обявяваш за мелези и нетипични
Ще е добре да покажеш малко от вашите мелези тук

Чшш.. Мо`чеки малко.. Интересува ме, що да не ме интересува. И той беше с няколко версии за произхода си. Интересува ме истината.
Явявам се като себе си, говоря от свое име, което е известно на всички. Обяснявам какво мисля и защо, и чакам някой да ме обори с факти. Аз това имам - снимките, информацията споделена от вас в интернет, своето си мнение според прочетеното, видяното, изживяното, чутото..
Много малко си живяла-за да чуеш видиш и изживееш
Хората които от половин век работят с тая порода нямат толкова опит като теб
Дай факти за тези НЕтипични кучета че са такива-щом ги обявяваш
Ти коя си че да ти дават информация-питай преди да ги обявиш за такива и може би ще ти се отговори
От слухове щом коментираш за дадено куче-няма за какво да говорим
Продължавай да си пишеш и да си вярваш сама
Mad Max
Hero Member

« Reply #383 on: October 31, 2008, 10:52:43 AM »

Приятен ден!

Балчев,
фаворита ми за тази година - жив и здрав да е, е този юнак. Майка Вранка Вучо, баща Буйо КараКитан, син на МЕДО КК. /ако си следил постовете ми до сега, щеше да знаеш че ми е слабост/

Надявам се да си отиде на мястото.

Mad Max
Hero Member

« Reply #384 on: October 31, 2008, 11:05:09 AM »

пс. Таро, сетих се за тази кучка. Имам я снимана легнала, по-скоро главата й в близък план. Добре изглеждаща кучка. Отличен профил, липса на какъвто и да е стоп; голямо ухо. Черна май беше с малко бяло на брадичката - тя ли е?

Mad Max
Hero Member

« Reply #385 on: October 31, 2008, 11:09:48 AM »

Балчев, това не беше ли и твое куче? Ще ме запознаеш ли с произхода и историята му?

Balchev-Balkan
Jr. Member
**

« Reply #386 on: October 31, 2008, 14:08:57 PM »

eeeeee те в Полицията не са ме разпитвали така,ти направо ме взе за енциклопедия :naughty:такъв урок за един ден не се учи :eek:кво да ти кажа Польо го взех от Славейко,а той от Рангел :fart:ако ти знаеш повече просвети ме confused

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
steren
Newbie
*

« Reply #387 on: October 31, 2008, 14:21:49 PM »

Играта започва да загрубява....

Кристина, мисля,че трябва да поуталожите страста си в търсене на перфектно каракачанско куче-вие не може да се самообявявате за съдия изпълнител-хората започват да се дразнят от вашето драстично вмешателство, некоректност и неетичност в копиране на снимки от други форуми-освен това не съм забелязала притежателите на БОК да наричат своите кучета кк и да имат раздел за кк мелези.Разберете -разбуждате негативност и резултата ще е тотална алиенация от форума и неприязаност към каузата на МАКК.
Вие колко каракачански кучета притежавате-кой е вашия развъдник!

Ако интелигентността не е подкрепена с дипломатичност, а се превърне в твърдоглавие и необуздана страст and obsession тя губи значимостта си.

Работете с мярка и такт, а не с бомбардировки-knowledge without integrity is dangerous and dreadful.

Това ваш личен форум ли е?!

Боже, бог да благослови кучетата!

Life is what happens to you while you're busy making other plans.
John Lennon
Mad Max
Hero Member

« Reply #388 on: October 31, 2008, 16:08:06 PM »

confused

steren
Newbie
*

« Reply #389 on: October 31, 2008, 19:42:02 PM »

ММ, съвета ми е приятелски-просто няма смисъл от безкрайни страници от кучета , наричани мелези-просто ми е болно за кучаците.Тук в UK хората осиновяват всякакви смески.Но ако на българина му посочиш, че си е купил мелез-той и кучето ще намрази и отстрани, а да не говорим за разбуждане на човешки междуособици.Аз имам две овчарки-едното е Българско планинско(ненавиждам названието BOK=slang за кенеф), а другото е кк на Драганов.Чудесни животни са и двете и въпреки, че  все още нямам стадо и вълците са само в зоологическата градина,цялото ни семейство всекидневно ги обучава и извежда, полага грижа и внимание, а те от своя страна не дават муха да бръмне в двора.
Аз се гордея и с двете.За това ми е болно, когато се посочват кучета с пръст, като че са крастави-ние хората си играем с природата,създаваме си каквото ни хрумне, играем си на всевишния и ако нещо не ни удовлетворява-на боклука.Жалка гледка сме...
Не ме разбирайте погрешно-аз уважавам приноса ви за естетическия ,журналистически и научен подход на оформяне на информацията, която се предоставя и е своеобразно уникална.Единствената ми забележка е, че трябва да се спазва интелигентен баланс, за да не се превърне форума в развихряне на дребнави страсти.   

Life is what happens to you while you're busy making other plans.
John Lennon
Pages: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 79
  Print  

Jump to: