Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 11, 2025, 13:54:52 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 79
  Print  
Author Topic: НЕчистокръвни /мелези/  (Read 653205 times)
0 Members and 24 Guests are viewing this topic.
petko
Hero Member

« Reply #210 on: September 17, 2008, 07:34:00 AM »

бре осман как си бре
...видиш ми се много навътре в материята ,явно си един от старите муцуни ,говориш даже за текезарски кучета ,къде ти е джинса ?

ДОБРЕ   Е   ПЕНЧО   ТИ  КАК  СИ 
и аз съм добре ,ама ти маи наистина не отговаряш на въпроси ,що имам чувството че имаш кучета само от чужди дамазлъци само даже не джинс а отделни броики така ли е?и тва един от наи запалените кучетари ,човека де знае произхода на всяко куче още от времето на ткзс ,де знае всяка скачка и тн т

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #211 on: September 17, 2008, 07:58:53 AM »

може и да греша,не е изключено,но понеже от години другаруваме с якорудчани,именно от тях знам историята на тези кучета,може и да са ме подвели а може и да не са,но все пак се твърди,че много кутрета от кандза са отишли в кк,доста от тях са къдрави,а тези хора все пак са производителите на тази линия и са на ясно

Лично мое мнение, е че недоказано твърдение не е редно да се изтъква като доказан факт!
Кои кутрета и кои хора и по кои линии са тези кучета - ако имате информация би било редно да се говори с имена и факти за да се чуе отговор и от другата страна! Аз бях обвинен че съм започнал развъждането си от Скопено куче на Цуфата - Гриве, пък се оказа че не е така! Имало потомци от него - дори и при самия него! Както и да е! Също така бях обвинен че съм получил потомство от Дорковското куче - мисля че дадох точен отговор с имена и факти! Така се ражда истината!
Дано не съм ви обидил с този си пост или да го тълкувате като заяждане, но ми писна от лъжливи обвинения и лъжи! Това не носи добро на истинските кучета, надявам се да се съгласите с мен!
Поздрави!  
няма  потомци  кучето  беше  скопено  100%   попов  си  измисляше  разни  безообразни  че  генерала  и  брат  му  са  от  това  куче
Ефти, не знам какво целиш с тези си изказвания, но не ти прави чест! Никога не съм лъгал по отношения за кучета! Никога не съм казвал че Сурчо е скопен!!!
Нито пък  съм казвал че Попов ми е давал някаква информация за Гриве на Цуфата! Лично съм говорил с Цуфата и при него имаше куче наричано Тайсъна! През 2000 година беше годинак и е от  Гриве на Цуфата и от тигровата кучка която е мелез! Мисля че още е при него! Снимка му е сложила Мад Макс в темата фотогалерия! Нищо не съм казал нито за Генерала нито за брат му които нямат нищо общо с Тайсън! Тогава през 2000 година на Първан от Конарско кучето наричан Гривия беше на 3 години! Той е син на Гриве на Цуфата и сивогривата, злобна кучка на Първан! Питай самият Първан или пък Цуфата те ще ти обяснят! 
« Last Edit: September 17, 2008, 08:04:46 AM by kennel Vucho » Logged
AZIA
Newbie
*

« Reply #212 on: September 17, 2008, 08:34:00 AM »

хубаво е,когато има диалог и той е човешки. Мад,когато разглеждах мелезите,видях,че си пуснала и Калоян,на Вонко Бозаджиев,тук е станала "покрай сухото върви и суровото" защо мислиш,че той е мелез?
osman
Jr. Member
**

« Reply #213 on: September 17, 2008, 08:57:20 AM »

може и да греша,не е изключено,но понеже от години другаруваме с якорудчани,именно от тях знам историята на тези кучета,може и да са ме подвели а може и да не са,но все пак се твърди,че много кутрета от кандза са отишли в кк,доста от тях са къдрави,а тези хора все пак са производителите на тази линия и са на ясно

Лично мое мнение, е че недоказано твърдение не е редно да се изтъква като доказан факт!
Кои кутрета и кои хора и по кои линии са тези кучета - ако имате информация би било редно да се говори с имена и факти за да се чуе отговор и от другата страна! Аз бях обвинен че съм започнал развъждането си от Скопено куче на Цуфата - Гриве, пък се оказа че не е така! Имало потомци от него - дори и при самия него! Както и да е! Също така бях обвинен че съм получил потомство от Дорковското куче - мисля че дадох точен отговор с имена и факти! Така се ражда истината!
Дано не съм ви обидил с този си пост или да го тълкувате като заяждане, но ми писна от лъжливи обвинения и лъжи! Това не носи добро на истинските кучета, надявам се да се съгласите с мен!
Поздрави!  
няма  потомци  кучето  беше  скопено  100%   попов  си  измисляше  разни  безообразни  че  генерала  и  брат  му  са  от  това  куче
Ефти, не знам какво целиш с тези си изказвания, но не ти прави чест! Никога не съм лъгал по отношения за кучета! Никога не съм казвал че Сурчо е скопен!!!
Нито пък  съм казвал че Попов ми е давал някаква информация за Гриве на Цуфата! Лично съм говорил с Цуфата и при него имаше куче наричано Тайсъна! През 2000 година беше годинак и е от  Гриве на Цуфата и от тигровата кучка която е мелез! Мисля че още е при него! Снимка му е сложила Мад Макс в темата фотогалерия! Нищо не съм казал нито за Генерала нито за брат му които нямат нищо общо с Тайсън! Тогава през 2000 година на Първан от Конарско кучето наричан Гривия беше на 3 години! Той е син на Гриве на Цуфата и сивогривата, злобна кучка на Първан! Питай самият Първан или пък Цуфата те ще ти обяснят! 
на  рожен  не  каза  ли  на  ванко  че  сурчо  е  скопен?   гриво  беше  скопен    ти  каза  че  имаш  от  него  поколение  а  пьк  и там  кучка  несе  затваря   всички  сватбуват
« Last Edit: September 17, 2008, 09:06:30 AM by osman » Logged
osman
Jr. Member
**

« Reply #214 on: September 17, 2008, 08:59:08 AM »

бре осман как си бре
...видиш ми се много навътре в материята ,явно си един от старите муцуни ,говориш даже за текезарски кучета ,къде ти е джинса ?

ДОБРЕ   Е   ПЕНЧО   ТИ  КАК  СИ 
и аз съм добре ,ама ти маи наистина не отговаряш на въпроси ,що имам чувството че имаш кучета само от чужди дамазлъци само даже не джинс а отделни броики така ли е?и тва един от наи запалените кучетари ,човека де знае произхода на всяко куче още от времето на ткзс ,де знае всяка скачка и тн т
  пенчо  ела  дати  ги  покажа  отдавна  си  поканен 
osman
Jr. Member
**

« Reply #215 on: September 17, 2008, 09:15:09 AM »

Атанасе   имаш ли снимки   на запложданията   нали  за  родословия   се  искат  доказателства  снимки   протокол  свидетели 
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #216 on: September 17, 2008, 10:16:02 AM »

Ефти, твоето поведение спрямо мен си остава загадка! Нещо ако съм те обидил - моите извинения, но не ми става ясно защо е това заяждане! Нито съм те излъгал, нито обидил с нещо или поне не си спомням!Още повече че съвсем ясно ти отговарям на въпросите!
Все пак за да ти е още по-ясна картинката ще бъда още по-конкретен! Държа да подчертая едно - никога не лъжа за произхода на кучета! Това е прийом на други хора!!!
1. Теб те нямаше на Рожен, и не присъстваше на разговора ми с Ванко!!
2. Действително говорех тогава с Ванко за заплождането на неговата кучка със Сурчо КараКитан! Аз му казах че и аз съм заплождал с него но не ми се окучи кучката - но подчертавам, никога не съм казвал че е СКОПЕН!Попитах го дали е присъствал на скачката, а той отвърна че само е оставил кучката и си е заминал! Това е!
3. По отношение на Гриве на Цуфата - май нещо си се объркал! Никъде не съм казал че имам кучка от него! Виж как върви линията с която работя - показано е във Фотогалерии! Ще те улесня - Първан от Конарско запложда собствената си кучка на Гриве на Цуфата и това става през 1997, като я пуска само на него! Аз взимам впоследствие кутре от Първан, което е внучка на Гриве на Цуфата! Пък и друго - тогава Гриве беше тартора в групата кучета които имаше Цуфата, или и това не помниш! А сам си казвал как в глутницата запложда само най-силния! Както и да е!
4. Последния въпрос за снимките на скачката преди 20 години ми звучи несериозно - та нима за всички по-стари кучета овчарите са ти показвали снимки от скачките на родителите им!??
Дано съм ти отговорил по-ясно този път и да съм разсеял съмненията ти!
Поздрави!
osman
Jr. Member
**

« Reply #217 on: September 17, 2008, 11:55:25 AM »

cheers
osman
Jr. Member
**

« Reply #218 on: September 17, 2008, 12:17:49 PM »

не  бях  на  рожен   но  искаш  да  кажеш  че ванко   льже  какьв  му  е  интереса
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #219 on: September 17, 2008, 12:23:00 PM »

не  бях  на  рожен   но  искаш  да  кажеш  че ванко   льже  какьв  му  е  интереса
Подчертавам - ако Ванко твърди че аз съм казал че Сурчо КараКитан е скопен, то това е лъжа и заставам зад думите си!!!
Не знам какъв интерес би имал той да твърди подобно нещо, но какъв интерес бих имал аз???
Малко тъпо ми звучи! И още нещо - винаги е по лесно да обвиняваш някой друг отколкото да признаеш че си сгрешил!
osman
Jr. Member
**

« Reply #220 on: September 17, 2008, 12:29:11 PM »

това  ми  е  казал  това  знам  ядното че  се   разхожда  на  много  километри  за  нищо  по  добре  беше  даму  откажат  отколкото   да  прави  разходки  и  да  чака    напразно
dandi
Hero Member

« Reply #221 on: September 17, 2008, 12:49:19 PM »

Не знам по какъв начин на теб Османе да ти се обясни,че пресварителната уговорка беше Ванко да запложда кучката си на Сурчо.Той сам на място си избра не Сурчо,а Арзан.Никой не го карал да запложда на Арзан.Маже би ако беше заплодил кучката на Сурчо щеше да има късмет.Щеше да има кутрета.

Но дотук беше с каквото и да е плодене при мен.
До тук беше дори и идването на непроверени хора при кучета ми.
Човек се учи от грешките си.

osman
Jr. Member
**

« Reply #222 on: September 17, 2008, 12:57:20 PM »

ти  имаш  ли  снимка  кучето  дае  заклещило   кучката?
malkia
Full Member

« Reply #223 on: September 17, 2008, 13:47:26 PM »

Ванко смея да твърдя че е ебати долния подмолен интригант - това е мое и доказано мнение - разбира се седя зад него. Ебахти мастията е! Такива да им режат главите!

- Learn to live freely , learn linux -
rex
Hero Member

« Reply #224 on: September 17, 2008, 17:19:51 PM »

Майка му стара!
Защо не се каза нещо градивно - евала на тия хора, дето са си дигнали дърмите да съхранят нещо истинско и искат да го направят непреходно?
Но типично по български  - все се търсят интриги, все се търсят раздори и подмолни ходове мама му стара!
Аве стига с тия простотии - кой какво бил казал, на кой какво еди-кой си му обещал!!!
Спрете да търсите под кравата теле! Ми направи ти нещо градиво, преди да тръгнеш да критикуваш!
То тъй е най-лесно, да го "ожулиш" по нашенски - ами ти какво си направил, какво си запазил и възпроизвел!
Ай стига бе!

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 79
  Print  

Jump to: