Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 12, 2025, 07:24:18 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 79
  Print  
Author Topic: НЕчистокръвни /мелези/  (Read 654368 times)
0 Members and 21 Guests are viewing this topic.
miroslav
Full Member

« Reply #1095 on: December 21, 2009, 07:43:33 AM »

emi za za oniq tam kadeto ne vajeha lesno gi opredelqhte ...  az ne razbiram no koi kakvoto i da mi kazva tova kuche e hubavo ... Wink
petko
Hero Member

« Reply #1096 on: December 22, 2009, 14:21:29 PM »

Znachi s edna duma ... Shto e bulgarsko ovcharsko kuche se e bokluk ... shto e karakachansko se e ubavo ....       Tova razbiram az ot taq tema ... az mislq che ima i kucheta ot bok klubove koito sa hubavi no vie ste "chobanite" vie znaete shto e karakachansko i shto ne e !!!     smile
ako celata populacia na bok e tuk ,sigurno e taka .ma az sum chuval che vadeli po trista kucheta samo na edna izlojba . demek tva tuk e chast ot populaciata im.napulno e vuzmojno da ima i dobri lol
i dragi ideiata ne e da se opliue bok a da se pokajat melezite ,tvurdish li che vsichki sa chisti aide da go kaja ? ako ne posochi melezite 
:nogo brutalno priznanie iskash bre Petko  clap Ti sposoben li si na takova Wink
o da sposoben sum ,s izkliuchenie na edno vsichki sa mi melezi (ops zabravih imam i edno kangalche to e nedokazan takuv)vsichki sa mi ednakvo skupi
i da ti kaja neshto moite kucheta ne vliaiat defakto vurhu porodata ,sprehash?

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
petko
Hero Member

« Reply #1097 on: December 22, 2009, 14:23:55 PM »

emi za za oniq tam kadeto ne vajeha lesno gi opredelqhte ...  az ne razbiram no koi kakvoto i da mi kazva tova kuche e hubavo ... Wink
a zashto si mislish che po snimka sa gi opredelili ? tva sa kultovi kucheta rodonachalnici na linii she stavat shampioni ,defakto te sa budeshteto na porodata bok andammu za kvo e vajno da se znae koi sa melezite i tochno shtot ne razbirash she mulchish i ishe chetesh .kelesh lol

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1098 on: December 22, 2009, 17:25:13 PM »

Znachi s edna duma ... Shto e bulgarsko ovcharsko kuche se e bokluk ... shto e karakachansko se e ubavo ....       Tova razbiram az ot taq tema ... az mislq che ima i kucheta ot bok klubove koito sa hubavi no vie ste "chobanite" vie znaete shto e karakachansko i shto ne e !!!     smile
ako celata populacia na bok e tuk ,sigurno e taka .ma az sum chuval che vadeli po trista kucheta samo na edna izlojba . demek tva tuk e chast ot populaciata im.napulno e vuzmojno da ima i dobri lol
i dragi ideiata ne e da se opliue bok a da se pokajat melezite ,tvurdish li che vsichki sa chisti aide da go kaja ? ako ne posochi melezite 
:nogo brutalno priznanie iskash bre Petko  clap Ti sposoben li si na takova Wink
o da sposoben sum ,s izkliuchenie na edno vsichki sa mi melezi (ops zabravih imam i edno kangalche to e nedokazan takuv)vsichki sa mi ednakvo skupi
i da ti kaja neshto moite kucheta ne vliaiat defakto vurhu porodata ,sprehash?
Mnogo se vrutkash bre petko  lol tvoite i moite mindili gi mahni  lol
miroslav
Full Member

« Reply #1099 on: December 22, 2009, 18:49:52 PM »

ne sm doshul tuk da zastavam sreshtu istinata ...  istina e melezi sa ... no kakvo prechi grupa lubiteli  sus "stopanska cel" da razvujdat bulgarsko ovcharsko kuche  moje da sa melezi moje sichko da e no  shtom imat jelanie neka si gi gledat shtom im haresvat ... spored men che e po dobre kato nachalo da kajut che e novosformiarala se poroda a ne kakto q predstavqt ...   lol  a inche i az sm protiv  vlivaneto na druga kruv ...  no men i vas nikoi nepita  a nai loshoto e che she zavladeqt Bulgaria     lol lol
dandi
Hero Member

« Reply #1100 on: December 22, 2009, 21:15:26 PM »

Мирославе,правилно си го казал,но май хич не е смешно no
Плачевно е дори.
DIO
Sr. Member

« Reply #1101 on: December 23, 2009, 08:44:30 AM »

ne sm doshul tuk da zastavam sreshtu istinata ...  istina e melezi sa ... no kakvo prechi grupa lubiteli  sus "stopanska cel" da razvujdat bulgarsko ovcharsko kuche  moje da sa melezi moje sichko da e no  shtom imat jelanie neka si gi gledat shtom im haresvat ... spored men che e po dobre kato nachalo da kajut che e novosformiarala se poroda a ne kakto q predstavqt ...   lol  a inche i az sm protiv  vlivaneto na druga kruv ...  no men i vas nikoi nepita  a nai loshoto e che she zavladeqt Bulgaria     lol lol
Работата е че всички са любители,а няма профисионалисти Wink
petko
Hero Member

« Reply #1102 on: December 23, 2009, 10:05:14 AM »

Работата е че всички са любители,а няма профисионалисти Wink
men ako pitash aman ot profesionalisti

pp vsushtnost kakvo rabirash pod profesionalisti?

miroslav
Full Member

« Reply #1103 on: December 23, 2009, 18:27:48 PM »

abe ne e vajno da profesionalist   i da ne si pak moje da imash nabito oko za kucheta ... i  nekude sm chel ...  Chovek e shtasliv kato pritejava tova koeto sam haresva a ne drugite ...    Wink   taka che ako shte   hrutki da gledat i da gi predstavqt za karakachanki li bok li vajnoto e che si gi harsvat ....      smile   sega ne seki moje da ima kato vashte pesove .... no se pak     biggrin
petko
Hero Member

« Reply #1104 on: December 25, 2009, 11:17:49 AM »

abe ne e vajno da profesionalist   i da ne si pak moje da imash nabito oko za kucheta ... i  nekude sm chel ...  Chovek e shtasliv kato pritejava tova koeto sam haresva a ne drugite ...    Wink   taka che ako shte   hrutki da gledat i da gi predstavqt za karakachanki li bok li vajnoto e che si gi harsvat ....      smile   sega ne seki moje da ima kato vashte pesove .... no se pak     biggrin
tvoito lichno shastie e druga tema ,govorim za poroda.

miroslav
Full Member

« Reply #1105 on: December 25, 2009, 14:19:56 PM »

abe az ne govorq za moito shtasite ... za tehnoto ...  biggrin  az sm shtasliv pokrai kucheta no tova dalech ne e cqloto mi shtastie ....
Ariman
Hero Member

« Reply #1106 on: March 21, 2010, 11:39:58 AM »

Какво е това? confused

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
Ariman
Hero Member

« Reply #1107 on: May 03, 2010, 05:49:58 AM »

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
miroslav
Full Member

« Reply #1108 on: May 03, 2010, 07:29:14 AM »

Ariman kakuv e toq Landzeer be mn golqm  biggrin
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #1109 on: May 03, 2010, 10:09:05 AM »

познай какво е:
а)куче
б)говедо
в)кон
верния отговор е... дайте амониция no
« Last Edit: May 03, 2010, 10:11:11 AM by DonKrasi » Logged

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
Pages: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 79
  Print  

Jump to: