miroslav
|
|
« Reply #1095 on: December 21, 2009, 07:43:33 AM » |
|
emi za za oniq tam kadeto ne vajeha lesno gi opredelqhte ... az ne razbiram no koi kakvoto i da mi kazva tova kuche e hubavo ...
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
|
« Reply #1096 on: December 22, 2009, 14:21:29 PM » |
|
Znachi s edna duma ... Shto e bulgarsko ovcharsko kuche se e bokluk ... shto e karakachansko se e ubavo .... Tova razbiram az ot taq tema ... az mislq che ima i kucheta ot bok klubove koito sa hubavi no vie ste "chobanite" vie znaete shto e karakachansko i shto ne e !!! ako celata populacia na bok e tuk ,sigurno e taka .ma az sum chuval che vadeli po trista kucheta samo na edna izlojba . demek tva tuk e chast ot populaciata im.napulno e vuzmojno da ima i dobri i dragi ideiata ne e da se opliue bok a da se pokajat melezite ,tvurdish li che vsichki sa chisti aide da go kaja ? ako ne posochi melezite :nogo brutalno priznanie iskash bre Petko Ti sposoben li si na takova o da sposoben sum ,s izkliuchenie na edno vsichki sa mi melezi (ops zabravih imam i edno kangalche to e nedokazan takuv)vsichki sa mi ednakvo skupi i da ti kaja neshto moite kucheta ne vliaiat defakto vurhu porodata ,sprehash?
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
petko
|
|
« Reply #1097 on: December 22, 2009, 14:23:55 PM » |
|
emi za za oniq tam kadeto ne vajeha lesno gi opredelqhte ... az ne razbiram no koi kakvoto i da mi kazva tova kuche e hubavo ... a zashto si mislish che po snimka sa gi opredelili ? tva sa kultovi kucheta rodonachalnici na linii she stavat shampioni ,defakto te sa budeshteto na porodata bok andammu za kvo e vajno da se znae koi sa melezite i tochno shtot ne razbirash she mulchish i ishe chetesh .kelesh
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #1098 on: December 22, 2009, 17:25:13 PM » |
|
Znachi s edna duma ... Shto e bulgarsko ovcharsko kuche se e bokluk ... shto e karakachansko se e ubavo .... Tova razbiram az ot taq tema ... az mislq che ima i kucheta ot bok klubove koito sa hubavi no vie ste "chobanite" vie znaete shto e karakachansko i shto ne e !!! ako celata populacia na bok e tuk ,sigurno e taka .ma az sum chuval che vadeli po trista kucheta samo na edna izlojba . demek tva tuk e chast ot populaciata im.napulno e vuzmojno da ima i dobri i dragi ideiata ne e da se opliue bok a da se pokajat melezite ,tvurdish li che vsichki sa chisti aide da go kaja ? ako ne posochi melezite :nogo brutalno priznanie iskash bre Petko Ti sposoben li si na takova o da sposoben sum ,s izkliuchenie na edno vsichki sa mi melezi (ops zabravih imam i edno kangalche to e nedokazan takuv)vsichki sa mi ednakvo skupi i da ti kaja neshto moite kucheta ne vliaiat defakto vurhu porodata ,sprehash? Mnogo se vrutkash bre petko tvoite i moite mindili gi mahni
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #1100 on: December 22, 2009, 21:15:26 PM » |
|
Мирославе,правилно си го казал,но май хич не е смешно Плачевно е дори.
|
|
|
|
|
|
|
DIO
|
|
« Reply #1101 on: December 23, 2009, 08:44:30 AM » |
|
ne sm doshul tuk da zastavam sreshtu istinata ... istina e melezi sa ... no kakvo prechi grupa lubiteli sus "stopanska cel" da razvujdat bulgarsko ovcharsko kuche moje da sa melezi moje sichko da e no shtom imat jelanie neka si gi gledat shtom im haresvat ... spored men che e po dobre kato nachalo da kajut che e novosformiarala se poroda a ne kakto q predstavqt ... a inche i az sm protiv vlivaneto na druga kruv ... no men i vas nikoi nepita a nai loshoto e che she zavladeqt Bulgaria Работата е че всички са любители,а няма профисионалисти
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
|
« Reply #1102 on: December 23, 2009, 10:05:14 AM » |
|
ne sm doshul tuk da zastavam sreshtu istinata ... istina e melezi sa ... no kakvo prechi grupa lubiteli sus "stopanska cel" da razvujdat bulgarsko ovcharsko kuche moje da sa melezi moje sichko da e no shtom imat jelanie neka si gi gledat shtom im haresvat ... spored men che e po dobre kato nachalo da kajut che e novosformiarala se poroda a ne kakto q predstavqt ... a inche i az sm protiv vlivaneto na druga kruv ... no men i vas nikoi nepita a nai loshoto e che she zavladeqt Bulgaria Работата е че всички са любители,а няма профисионалисти men ako pitash aman ot profesionalisti pp vsushtnost kakvo rabirash pod profesionalisti?
|
|
|
|
|
|
|
miroslav
|
|
« Reply #1103 on: December 23, 2009, 18:27:48 PM » |
|
abe ne e vajno da profesionalist i da ne si pak moje da imash nabito oko za kucheta ... i nekude sm chel ... Chovek e shtasliv kato pritejava tova koeto sam haresva a ne drugite ... taka che ako shte hrutki da gledat i da gi predstavqt za karakachanki li bok li vajnoto e che si gi harsvat .... sega ne seki moje da ima kato vashte pesove .... no se pak
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
|
« Reply #1104 on: December 25, 2009, 11:17:49 AM » |
|
abe ne e vajno da profesionalist i da ne si pak moje da imash nabito oko za kucheta ... i nekude sm chel ... Chovek e shtasliv kato pritejava tova koeto sam haresva a ne drugite ... taka che ako shte hrutki da gledat i da gi predstavqt za karakachanki li bok li vajnoto e che si gi harsvat .... sega ne seki moje da ima kato vashte pesove .... no se pak tvoito lichno shastie e druga tema ,govorim za poroda.
|
|
|
|
|
|
|
miroslav
|
|
« Reply #1105 on: December 25, 2009, 14:19:56 PM » |
|
abe az ne govorq za moito shtasite ... za tehnoto ... az sm shtasliv pokrai kucheta no tova dalech ne e cqloto mi shtastie ....
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
|
« Reply #1106 on: March 21, 2010, 11:39:58 AM » |
|
Какво е това?
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
Ariman
|
|
« Reply #1107 on: May 03, 2010, 05:49:58 AM » |
|
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
miroslav
|
|
« Reply #1108 on: May 03, 2010, 07:29:14 AM » |
|
Ariman kakuv e toq Landzeer be mn golqm
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #1109 on: May 03, 2010, 10:09:05 AM » |
|
познай какво е: а)куче б)говедо в)кон верния отговор е... дайте амониция
|
|
« Last Edit: May 03, 2010, 10:11:11 AM by DonKrasi »
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
|