vano
Guest
|
|
« Reply #660 on: January 06, 2009, 20:31:38 PM » |
|
михаиле сложи буян и сивото на кюреница едно до друго и данди дани обясни по какво си приличат че са от една порода
Сложи сега твоя вълчан и дженк,ако искаш и тигър и кажи ти те по какво си приличат и една порода ли са Не се вързвай И при БОК и при КК има голямо вътрепородно разнообразие. Именно затова дадох за пример кучетата на Тичо Елит като еталон за изравнена селекция
|
|
|
|
|
|
|
primeval (chokush)
|
|
« Reply #661 on: January 06, 2009, 20:34:00 PM » |
|
Михаиле,кажи тез 2-те твоите по какво си приличат Че и двете са дворни кучета от България но никъде не съм писъл или обявил че са чистопородни
|
|
|
|
Не плачи майко не тъжи че станах ази каракачанин кракачанин майко предател та тебе оставих за първо чедо да жалиш но кълни маико проклинай таз каракачанска черна прокуда дето наз млади НАМАМИ за пусти гръцки парици
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #662 on: January 06, 2009, 20:34:42 PM » |
|
Вано,не се връзвам,нямам развъдник,не продавам кутрета и не ми пука така както май на някои им се иска. Доказала съм че мога да водя нормален диалог с всеки който се отнася нормално с мен,въпреки различията по отношение на кучетата.
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #663 on: January 06, 2009, 20:38:39 PM » |
|
"Че и двете са дворни кучета от България но никъде не съм писъл или обявил че са чистопородни" Не се ли замисли като ги публикува в американския сайт в галерията на БОК с надпис под снимките БОК,че може да навредиш на привържениците на БОК?
|
|
|
|
|
|
|
Бай Пич
Jr. Member
|
|
« Reply #664 on: January 06, 2009, 20:38:57 PM » |
|
михаиле сложи буян и сивото на кюреница едно до друго и данди дани обясни по какво си приличат че са от една порода
Данди щени осветлиш ли
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
|
« Reply #665 on: January 06, 2009, 20:39:13 PM » |
|
Вано,не се връзвам,нямам развъдник,не продавам кутрета и не ми пука така както май на някои им се иска. Доказала съм че мога да водя нормален диалог с всеки който се отнася нормално с мен,въпреки различията по отношение на кучетата.
Знам и именно затова ти се чудя, че толкова се палиш. И аз се палих преди - сега вече ми е все тая - аз съм си направил изводите кой, какъв, защо и как. Нема смисъл от излишно хабене на нерви.
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #666 on: January 06, 2009, 20:40:58 PM » |
|
Сложи сега твоя вълчан и дженк,ако искаш и тигър и кажи ти те по какво си приличат и една порода ли са Данди щени осветлиш ли А ти?
|
|
|
|
|
|
|
primeval (chokush)
|
|
« Reply #667 on: January 06, 2009, 20:41:09 PM » |
|
"Че и двете са дворни кучета от България но никъде не съм писъл или обявил че са чистопородни" Не се ли замисли като ги публикува в американския сайт в галерията на БОК с надпис под снимките БОК,че може да навредиш на привържениците на БОК?
Не! Беше грешка но това беше единствената тема която видях за Български кучета тогава чак след месец видех че има и за КК. Всеки греши
|
|
|
|
Не плачи майко не тъжи че станах ази каракачанин кракачанин майко предател та тебе оставих за първо чедо да жалиш но кълни маико проклинай таз каракачанска черна прокуда дето наз млади НАМАМИ за пусти гръцки парици
|
|
|
primeval (chokush)
|
|
« Reply #668 on: January 06, 2009, 20:42:32 PM » |
|
Знам и именно затова ти се чудя, че толкова се палиш. И аз се палих преди - сега вече ми е все тая - аз съм си направил изводите кой, какъв, защо и как. Нема смисъл от излишно хабене на нерви. Нема нерви.Инак не е интересно. Требе да има цирк от време на време.
|
|
|
|
|
|
|
Бай Пич
Jr. Member
|
|
« Reply #669 on: January 06, 2009, 20:44:11 PM » |
|
Сложи сега твоя вълчан и дженк,ако искаш и тигър и кажи ти те по какво си приличат и една порода ли са Данди щени осветлиш ли А ти? аз гледам кучета за кеф и да вьрвят с кравите вьншния вид нее толкова важен а вие претендирате за автентични автохтони и прочие така че тиси на ход тез кюреница и буян от една порода лиса
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
|
« Reply #670 on: January 06, 2009, 20:44:17 PM » |
|
Знам и именно затова ти се чудя, че толкова се палиш. И аз се палих преди - сега вече ми е все тая - аз съм си направил изводите кой, какъв, защо и как. Нема смисъл от излишно хабене на нерви. Нема нерви.Инак не е интересно. Требе да има цирк от време на време. Ако седнем да прочетем писаниците във всички форуми за овчарски кучета от последните 3 години ще видим че наистина сме голям цирк.
|
|
« Last Edit: January 06, 2009, 20:46:27 PM by vano »
|
|
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #671 on: January 06, 2009, 20:44:43 PM » |
|
Знам и именно затова ти се чудя, че толкова се палиш. И аз се палих преди - сега вече ми е все тая - аз съм си направил изводите кой, какъв, защо и как. Нема смисъл от излишно хабене на нерви. Ти си си направил,аз също за някои,но проблема ми е че не познавам почти никой лично(и като чета май много добре). Не се паля въпреки че така изглежда.В тая дивотия с 50 жители е много скучно,това ми е забавление
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
|
« Reply #672 on: January 06, 2009, 20:46:59 PM » |
|
Сложи сега твоя вълчан и дженк,ако искаш и тигър и кажи ти те по какво си приличат и една порода ли са Данди щени осветлиш ли А ти? аз гледам кучета за кеф и да вьрвят с кравите вьншния вид нее толкова важен а вие претендирате за автентични автохтони и прочие така че тиси на ход тез кюреница и буян от една порода лиса Аз също забележи,само че моите да вървят с овцете.
|
|
|
|
|
|
|
primeval (chokush)
|
|
« Reply #673 on: January 06, 2009, 20:49:53 PM » |
|
От мен адиос или как викат блондинките адидас.
|
|
|
|
|
|
|
Бай Пич
Jr. Member
|
|
« Reply #674 on: January 06, 2009, 20:52:21 PM » |
|
От мен адиос или как викат блондинките адидас. дане отиваш на лов за каракачанки
|
|
|
|
|
|
|
|