Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 15, 2025, 06:01:00 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Print  
Author Topic: Национална изложба на Каракачански кучета - с. Железница, Софийско, 28.04.2012.  (Read 99147 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
perelik
Full Member

« Reply #90 on: April 30, 2012, 21:54:20 PM »

едно куче, което за пръв път виждам, и което най ме грабна още докато беше вързано и си чакаше реда за ринга.

perelik
Full Member

« Reply #91 on: April 30, 2012, 22:13:00 PM »

и накрая един стар познайник и красавец в отлична форма

Pagan_fire
Hero Member

« Reply #92 on: May 01, 2012, 05:59:16 AM »

perelik ти си отличник  cheers

"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си"
   Леонардо да Винчи
perelik
Full Member

« Reply #93 on: May 01, 2012, 09:29:50 AM »

Благодаря много за отзивите, както на теб Pagan Fire, така и на Pitbull, но пък аз поздравявам Вано за къртовската работа да представи по прекрасен начин по-голямата част от участвалите животни!! Поздрави на всички мераклии
Лайк
Newbie
*

« Reply #94 on: May 01, 2012, 10:12:12 AM »

От новините на Нова
Изложба на каракачански кучета от цялатa страна в село Железница
Лайк
Newbie
*

« Reply #95 on: May 01, 2012, 10:22:13 AM »

Благодаря много за отзивите, както на теб Pagan Fire, така и на Pitbull, но пък аз поздравявам Вано за къртовската работа да представи по прекрасен начин по-голямата част от участвалите животни!! Поздрави на всички мераклии
Поздрави и от мен!

П.П. Приятели, ако не ви представлява трудност, слагайте по едно име под снимките (на кучето), че за нас непросветените е трудно да се ориентираме...
vano
Guest
« Reply #96 on: May 01, 2012, 11:10:03 AM »

Ако всеки развъдчик представи произведените от него кучета, участвали на изложбата ще е най-добре, а и информацията ще е най-достоверна. Защото много собственици си сменят имената на кучетата и не е много ясно кое кое е и стават объркавния Smiley

А и се надявам, че организаторите ще пуснат класирането Smiley
« Last Edit: May 01, 2012, 11:10:51 AM by vano » Logged
vano
Guest
« Reply #97 on: May 01, 2012, 18:22:00 PM »

Накой ще каже ли нещо повече за това куче? От кои родители е, по коя линия върви и т.н.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #98 on: May 01, 2012, 18:44:49 PM »

Накой ще каже ли нещо повече за това куче? От кои родители е, по коя линия върви и т.н.
Ако не бъркам това е от КараБорун Wink

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
Pagan_fire
Hero Member

« Reply #99 on: May 01, 2012, 19:06:04 PM »

Ако не бъркам това е от КараБорун Wink

Продължител е на Мечо Караборун

"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си"
   Леонардо да Винчи
pitbul
Sr. Member

« Reply #100 on: May 01, 2012, 19:56:10 PM »

кучето се казва Рекс Караборун б.Мечо Караборун продължител на линията
vano
Guest
« Reply #101 on: May 01, 2012, 19:57:07 PM »

кучето се казва Рекс Караборун б.Мечо Караборун продължител на линията

А коя е майката ?
perelik
Full Member

« Reply #102 on: May 01, 2012, 19:58:34 PM »

Поздрави и от мен!

П.П. Приятели, ако не ви представлява трудност, слагайте по едно име под снимките (на кучето), че за нас непросветените е трудно да се ориентираме...

Привет Лайк,

разбирам напълно желанието ти - повече от основателно е. Аз обаче не бих могъл да дам пълна информация за кучетата, които съм публикувал - едни знам добре, други по-малко, трети хич. А има и още един момент, качвеането на снимките - може да бъде влудяващо понякога. Този път ми се наложи по няколко пъти да пробвам да ъплоудвам и да губя файлова информация, което е вбесяващо, та камо ли да пиша допълнителна информация. Затова се възхищавам на Вано за търпението и му завиждам за качествения интернет Wink
Във всички случай си взимам бележка. Поздрав.
pitbul
Sr. Member

« Reply #103 on: May 01, 2012, 20:00:38 PM »

ако не се лъжа Рена(но несъм сигурен)
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #104 on: May 02, 2012, 06:14:17 AM »

Жалко че не успях да дойда, хубава изложба се е получила в Железница (както винаги де)  cheers

Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Print  

Jump to: