perelik
|
 |
« Reply #90 on: April 30, 2012, 21:54:20 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
perelik
|
 |
« Reply #91 on: April 30, 2012, 22:13:00 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #92 on: May 01, 2012, 05:59:16 AM » |
|
perelik ти си отличник 
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
perelik
|
 |
« Reply #93 on: May 01, 2012, 09:29:50 AM » |
|
Благодаря много за отзивите, както на теб Pagan Fire, така и на Pitbull, но пък аз поздравявам Вано за къртовската работа да представи по прекрасен начин по-голямата част от участвалите животни!! Поздрави на всички мераклии
|
|
|
|
|
|
|
Лайк
Newbie

|
 |
« Reply #94 on: May 01, 2012, 10:12:12 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Лайк
Newbie

|
 |
« Reply #95 on: May 01, 2012, 10:22:13 AM » |
|
Благодаря много за отзивите, както на теб Pagan Fire, така и на Pitbull, но пък аз поздравявам Вано за къртовската работа да представи по прекрасен начин по-голямата част от участвалите животни!! Поздрави на всички мераклии
Поздрави и от мен! П.П. Приятели, ако не ви представлява трудност, слагайте по едно име под снимките (на кучето), че за нас непросветените е трудно да се ориентираме...
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #96 on: May 01, 2012, 11:10:03 AM » |
|
Ако всеки развъдчик представи произведените от него кучета, участвали на изложбата ще е най-добре, а и информацията ще е най-достоверна. Защото много собственици си сменят имената на кучетата и не е много ясно кое кое е и стават объркавния  А и се надявам, че организаторите ще пуснат класирането
|
|
« Last Edit: May 01, 2012, 11:10:51 AM by vano »
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #97 on: May 01, 2012, 18:22:00 PM » |
|
 Накой ще каже ли нещо повече за това куче? От кои родители е, по коя линия върви и т.н.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #98 on: May 01, 2012, 18:44:49 PM » |
|
 Накой ще каже ли нещо повече за това куче? От кои родители е, по коя линия върви и т.н. Ако не бъркам това е от КараБорун 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Pagan_fire
|
 |
« Reply #99 on: May 01, 2012, 19:06:04 PM » |
|
 Накой ще каже ли нещо повече за това куче? От кои родители е, по коя линия върви и т.н. Ако не бъркам това е от КараБорун  Продължител е на Мечо Караборун
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
pitbul
|
 |
« Reply #100 on: May 01, 2012, 19:56:10 PM » |
|
 Накой ще каже ли нещо повече за това куче? От кои родители е, по коя линия върви и т.н. кучето се казва Рекс Караборун б.Мечо Караборун продължител на линията
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #101 on: May 01, 2012, 19:57:07 PM » |
|
 Накой ще каже ли нещо повече за това куче? От кои родители е, по коя линия върви и т.н. кучето се казва Рекс Караборун б.Мечо Караборун продължител на линията А коя е майката ?
|
|
|
|
|
|
|
perelik
|
 |
« Reply #102 on: May 01, 2012, 19:58:34 PM » |
|
Поздрави и от мен! П.П. Приятели, ако не ви представлява трудност, слагайте по едно име под снимките (на кучето), че за нас непросветените е трудно да се ориентираме... Привет Лайк, разбирам напълно желанието ти - повече от основателно е. Аз обаче не бих могъл да дам пълна информация за кучетата, които съм публикувал - едни знам добре, други по-малко, трети хич. А има и още един момент, качвеането на снимките - може да бъде влудяващо понякога. Този път ми се наложи по няколко пъти да пробвам да ъплоудвам и да губя файлова информация, което е вбесяващо, та камо ли да пиша допълнителна информация. Затова се възхищавам на Вано за търпението и му завиждам за качествения интернет  Във всички случай си взимам бележка. Поздрав.
|
|
|
|
|
|
|
pitbul
|
 |
« Reply #103 on: May 01, 2012, 20:00:38 PM » |
|
ако не се лъжа Рена(но несъм сигурен)
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #104 on: May 02, 2012, 06:14:17 AM » |
|
Жалко че не успях да дойда, хубава изложба се е получила в Железница (както винаги де) 
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
|