Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 15, 2025, 05:23:48 AM

Login with username, password and session length

Pages: [1] 2 3 ... 9
  Print  
Author Topic: Национална изложба на Каракачански кучета - с. Железница, Софийско, 28.04.2012.  (Read 99119 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« on: March 29, 2012, 07:59:50 AM »

Идва ред на втората изложба от календара на МАКК за 2012 г. Железница отново очаква гости и любители, и ценители на каракачанското куче на 28.04.2012. Първоначалната дата приета на Общото събрание на МАКК за провеждането на изложбата отпада тъй като 21.04.2012 г.(събота) е официален работен ден! Надявам се информацията за промяна на датата е навременна, и няма да възпрепятства някой мераклия! Традиционно изложбите в Железница събират най-много хора и най-много кучета - нека да е хаирлия и тази година!
d-r asen uzunov
Full Member

« Reply #1 on: March 29, 2012, 08:30:27 AM »

Изложбата остава на 28 април-събота благодарение на бързата реакция на Андрей Иванов.Кмета на с.Железница г-н Дойчин Сремкин е дал разрешение за тази дата!Водещ на изложбата ще бъде д-р Атанас Вучков!
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #2 on: March 29, 2012, 21:33:09 PM »

Водещ ясно, а съдя (съдии)?  smile Когато се каже "А", чакаме и "Б".  biggrin
« Last Edit: March 29, 2012, 21:38:22 PM by SIMBEN » Logged

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
Лайк
Newbie
*

« Reply #3 on: April 02, 2012, 16:48:57 PM »

А нещо за час, да кажете?
Някак си не ми се иска да пропътувам 400+ километра и да изтърва началото.
d-r asen uzunov
Full Member

« Reply #4 on: April 03, 2012, 08:50:39 AM »

Записването започва от 9 часа,а официалното откриване е от 11 часа!
Лайк
Newbie
*

« Reply #5 on: April 03, 2012, 16:17:16 PM »

Записването започва от 9 часа,а официалното откриване е от 11 часа!
Благодаря!
d-r asen uzunov
Full Member

« Reply #6 on: April 12, 2012, 06:27:50 AM »

След сбирката на Софийския клуб беше дадено предложение за съдия да бъде избран някой развъдчик,който активно се занимава с развъдна дейност и много добре познава породата.Предложенията бяха за Тодор Петров и Росен Михайлов.Мнението на хората наклони везните в полза на Росен,но след дълги дебати той изяви желание да бъде като помощник съдия и да даде мнението си като развъдчик.Надявам се това да стане като традиция оттук нататък,да се зачита мнението на всеки развъдчик като Миро от Змеево,Тошко от Равно Поле,Жоро Вършилов,и т.н.,да не изброявам всички собственици на развъдници.Като главен съдия най-вероятно ще бъда  аз или някой друг който е бил съдия на такава национална изложба.
Nomad
Hero Member

« Reply #7 on: April 12, 2012, 07:48:28 AM »

Това са гл.съдия и асистента му ( на преден план) във времената когато са от
другата страна на барикадата :

biggrin biggrin biggrin
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #8 on: April 12, 2012, 08:10:57 AM »

biggrin biggrin biggrin
много интересна снимка biggrin това на преден план ако небъркам са Шерин Тито и Фатма Тито,а в дъното таз кучка дет се вижда не е ли Сара Тито biggrin
« Last Edit: April 12, 2012, 08:12:42 AM by todor_govedarci » Logged

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #9 on: April 12, 2012, 13:38:42 PM »

biggrin biggrin biggrin
много интересна снимка biggrin това на преден план ако небъркам са Шерин Тито и Фатма Тито,а в дъното таз кучка дет се вижда не е ли Сара Тито biggrin
Тошко, научете ги тези кучета най-после.  lol
Приставка зад името се слага само когато кучето е родено в даден развъдник. Същевременно собствеността над кучето няма значение. Поради това Сара и Хари нямат приставка Тито.  Същевременно Шериф е Тито независимо, че мина през развъдници КараКитан и ТоПо.
Такива са общоприетите правила. Wink

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #10 on: April 12, 2012, 14:29:20 PM »

biggrin biggrin biggrin
Тошко, научете ги тези кучета най-после.  lol
Приставка зад името се слага само когато кучето е родено в даден развъдник. Същевременно собствеността над кучето няма значение. Поради това Сара и Хари нямат приставка Тито.  Същевременно Шериф е Тито независимо, че мина през развъдници КараКитан и ТоПо.
Такива са общоприетите правила. Wink

От разговора ни с Рангел,съм запомил,че кучката е произведена от него и за това сложих фамилията Тито! И не мисля,че това е най-важното в момента,можеше просро да ми се отговори с да или не? Кат говорим за фамилий ми е любопитно Враня на д-р Вучков има ли приставка Вучо,или не?

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #11 on: April 12, 2012, 18:43:32 PM »

Тодоре, дано не съм прав но си мисля че някой ти пълни главата с глупости! Относно кучета не съм лъгал никога със нищо - нито относно произход, нито като производители!!! Това го запомни добре ако не го знаеш! Ако те интересува моята развъдна работа (а както виждам си заинтересуван), виж подробно какво е писано в хронологичен ред в темата за моя развъдник! Ако имаш нещо неясно - имаш координатите ми можеш да ме попиташ лично!
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #12 on: April 12, 2012, 19:31:23 PM »

Тодоре, дано не съм прав но си мисля че някой ти пълни главата с глупости! Относно кучета не съм лъгал никога със нищо - нито относно произход, нито като производители!!! Това го запомни добре ако не го знаеш! Ако те интересува моята развъдна работа (а както виждам си заинтересуван), виж подробно какво е писано в хронологичен ред в темата за моя развъдник! Ако имаш нещо неясно - имаш координатите ми можеш да ме попиташ лично!

Чакайте,чакайте,що веднага се започва с оправдания,нападки,догадки за пълнене на глави и какви ли не версий? Днес с Вано водихме дискусия във фейсбук и се чудехме дали има,или не приставка Враня(дискусията започна от Вранка Вучо). А аз не мисля,че е лошо да питам тук във форума за кучета на МАКК,не го правя нито подмолно,нито скрито.... Относно работата Ви като развъдчик докторе,преди време ви питах,дали мога да дойда и да видя развъдника,но все още чакам покана....

KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #13 on: April 20, 2012, 18:05:43 PM »

Уважаеми колеги и приятели на каракачанското куче, информираме ви, че за съдия на предстоящата изложба на МАКК в Железница е утвърден д-р Асен Узунов.
Колегата Узунов е Председател на съдийският съвет на МАКК и председател на местна група София.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
d-r asen uzunov
Full Member

« Reply #14 on: April 21, 2012, 16:44:39 PM »

Във връзка с предстоящата изложба ще помоля всички участници и зрители да пазят много добре поддържания стадион в с.Железница!
Pages: [1] 2 3 ... 9
  Print  

Jump to: