Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 09, 2025, 05:22:11 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24
  Print  
Author Topic: Развъдник "Бяла Роза" - фотопредставяне  (Read 175932 times)
0 Members and 44 Guests are viewing this topic.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #240 on: July 18, 2011, 09:21:44 AM »

Така е,ама нали знаеш,че си трябва побутване за да стане нещо Wink  трябва да го подсетим smile
Нали видя миналия път как изведнъж изникна и ни заля с инфо,дано и сега да стане така.

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
BQLA ROZA
Sr. Member

« Reply #241 on: July 25, 2011, 17:17:55 PM »

BQLA ROZA
Sr. Member

« Reply #242 on: July 25, 2011, 17:18:57 PM »

Бяла Роза и кутретата на 6 дни!
BQLA ROZA
Sr. Member

« Reply #243 on: July 25, 2011, 17:24:20 PM »

Пагане "Бяла Роза"
BQLA ROZA
Sr. Member

« Reply #244 on: July 25, 2011, 17:26:17 PM »

Гергана "Бяла Роза"
BQLA ROZA
Sr. Member

« Reply #245 on: July 25, 2011, 17:28:30 PM »

Монгол "Б. Роза"
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #246 on: July 25, 2011, 17:37:00 PM »

Я виж как можело да се снима и имало снимки Wink

Бяла Роза и кутретата на 6 дни!

Е нали не можеше да се снимат преди 27-я ден?ААА Роза, какви са тия работи?Или нас нещо ни слъгна да не те тормозим или си издебнал "съдружника" кога го няма и си нащракал photo без разрешение naughty

Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
BQLA ROZA
Sr. Member

« Reply #247 on: July 25, 2011, 18:24:46 PM »

А ,бе Дон Краси!Ти  не спиш ли! След някой ден оставам по-свободен и ще има много интересен материал.Започвам едно ново начало.МАРКО от с.Леново.Нова линия,от истинските ,,СТАРИ,, кучета.Чакане му е майката! cheers cheers cheers
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #248 on: July 25, 2011, 19:02:39 PM »

Спя аз спя,ама и помня naughty Wink
Е щом пък чакане му било майката ще чакаме,какво да се прави biggrin
Това дето казваш:
Започвам едно ново начало.МАРКО от с.Леново.Нова линия,от истинските ,,СТАРИ,, кучета.
звучи доста интересно.А да видиме cheers

BQLA ROZA
Sr. Member

« Reply #249 on: July 25, 2011, 19:49:23 PM »

А!!!Щях да забравя!Меца даде три кутрета от сина си Татар,,Б.РОЗА,,.Черно бели.Едното е гаресто.Снимки-след време.Ама кой ще прави оглед на кучилото?АЗ!!!На мен родословие не ми трябва.Ще запазя и трите кутрета.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #250 on: July 26, 2011, 08:13:53 AM »

Данчо, дай да успокоим нещата малко!
Най напред относно Марко от с. Леново, - кучето не е нито толкова старо нито пък е нова линия! По данни кучето е син на Мурджо "Бубайко" на Халил от с. Тополово, който е описан в Родословната книга като основоположник на линия. Около майката обаче има още неясноти, така че избора е малко на сляпо. Ако искаш по подробна информация ми се обади. Говорили сме многократно за "новите аборигени" за които уж нищо не се знае, а пък като се поразрови човек изскача по нещо и се оказва че не от толкова старите и истинските.
По отношение на връзката с Меца Гуджата - да кучката сам каза че не знаеш как произлиза и за това си направил тестово заплождане с неин син. До тук добре. Но за оглед на кутрета и вписването им в Родословна книга е още много рано. На месец или на два все още нищо не може да се прогнозира какъвто и специалист да си. Така че за родословия е още рано. Така че както ти казваш Чакане му е майката, но дали ще си заслужава риска е друг въпрос! Ти решаваш!
BQLA ROZA
Sr. Member

« Reply #251 on: July 29, 2011, 19:21:24 PM »

Здравейте,Д-р Вучков!Благодаря за компетентната намеса.
Да започнем от зад-напред.
Да.Аз казах-Чакане му е майката!!
УСПЕХИТЕ ПРИ ЧИСТОПОРОДНОТО РАЗВЪЖДАНЕ ИДВАТ БАВНО,НО СА СИГУРНИ И ТРАЙНИ!!!-каза ти Насе!!!
Аз много добре знам кое и как е най-лесно.Развъдници-дал Бок!Разплодници и кучки-бол!И какво правим?Лицето ЖОРО,купува кучка от р-к ;;АБ;;Пуска я на разподник от р-к ;БЦ; и след три месеца Жорко регистрира в МААК р-к ;АБЦ;!Лошо няма-Жорко работи с проверени кучета и не си губи времето.А дядо Данчо губи години да доказва нещо на себеси.Лицето Жорко продава кучта с родословия,дядо Данчо ги раздава за по левче-защото трябва време и защото не иска от хоби да прави бизнес.
Та тия дни ще ти се обадя,Насе.Да чуя тезата ти за майката на Марко.
И тогава сам ще преценя какво да правя.
Още веднъж ти благодаря за вклъчването!
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #252 on: August 01, 2011, 13:23:05 PM »

Данчо, не виждам къде е проблема в случая!?
Според мен всеки има право сам да преценя ще продава, ще подарява кучетата които прозвежда. Става въпрос да са чистопородни. Аз също от много време не съм продал и едно кутре. Не ми е това целта! В същото време не се дразня на тези които продават - това си е тяхно право. Напротив! Колкото по скъпо ги продават толкова по добре - това само по себе си означава че Каракачанското куче се цени високо - дай Боже все да е така за напред! Така че няма мято за сърдене!
Поздрави
slavcho
Newbie
*

« Reply #253 on: August 01, 2011, 14:52:57 PM »

Монгол "Б. Роза"

БЯЛА РОЗА сигорен ли си че това е мъжко куче .
 И ако е така качи по хубави снимки на него
BQLA ROZA
Sr. Member

« Reply #254 on: August 04, 2011, 18:54:04 PM »

Славчо,на снимката Монгол е на 11 месеца.Ще кача и други.
Насе,аз също казах,че лошо няма!Нека продават хората.Ама защо не искаш да ме разбереш!?Капка нова кръв да се влее-кяр е!А това иска време,много време.Ти имаш ли смелоста да кажеш на бай Халил,че Марко е мелез?Или на Динко-собственика на Марко.Ти,или който да е кучетар,правили ли сте опит да вземете куче от там срещу пари?
Айде,ако съм бил груб да ми простиш!Дано скоро се срешнем и ще ти разкажа много истории и подробности около Марко.А ти ще си кажеш тежката дума!Ама отсега ти казвам-на сърце и душа ми е това куче!!!А разполагаме с много материал от него.Но помни едно-никога няма да пренебрегна твоя съвет.А моите експерименти-те са си за моя сметка.
Поздрави!
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 24
  Print  

Jump to: