Pagan_fire
|
|
« Reply #195 on: April 26, 2011, 14:50:38 PM » |
|
Какво се случва със този развъдник?
Отговарям си на собствения въпрос..... жалко за този развъдник,наглед хубави кучета....когато няма желание нищо не се получава!
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #196 on: April 26, 2011, 15:01:02 PM » |
|
Владо,човека май не е в България,та и да има желание може да няма възможност
|
|
« Last Edit: April 26, 2011, 15:01:42 PM by DonKrasi »
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #197 on: April 26, 2011, 20:13:55 PM » |
|
Казаха ми,че раздал кучетата на "някой" и при този "някой" били измрели.....надявам се да не е така....
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #199 on: April 26, 2011, 20:55:26 PM » |
|
Казаха ми,че раздал кучетата на "някой" и при този "някой" били измрели.....надявам се да не е така....
Дано да не е
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
BQLA ROZA
|
|
« Reply #200 on: April 29, 2011, 19:04:05 PM » |
|
:cheers:ТУК СМЕ ВЕЧЕ . КУЧЕТАТА ГИ ИМА. ИМА ТРИ ЗАПЛОДЕНИ КУЧКИ-ГЕРГАНА ЕДИНАКА,ПАГАНЕ И БАБА РОЗА-НА ДЕСЕТ ГОДИНИ! ПОВЕЧЕ ИНФО-СЛЕД ВРЕМЕ! БЛАГОДАРНОСТИ ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ МААК НЕ СТЕ МЕ ЗАБРАВИЛИ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД НА ОТСАСТВИЕ ОТ МАЙКА Б
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #201 on: April 29, 2011, 19:34:15 PM » |
|
:cheers:ТУК СМЕ ВЕЧЕ . КУЧЕТАТА ГИ ИМА. ИМА ТРИ ЗАПЛОДЕНИ КУЧКИ-ГЕРГАНА ЕДИНАКА,ПАГАНЕ И БАБА РОЗА-НА ДЕСЕТ ГОДИНИ! ПОВЕЧЕ ИНФО-СЛЕД ВРЕМЕ! БЛАГОДАРНОСТИ ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ МААК НЕ СТЕ МЕ ЗАБРАВИЛИ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД НА ОТСАСТВИЕ ОТ МАЙКА Б
Добре дошъл!! Хубава нова информация! Радвам се,че това което разбрах не е истина сега ще гледаме снимки,нали?
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #202 on: April 29, 2011, 22:33:51 PM » |
|
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #203 on: April 30, 2011, 07:21:59 AM » |
|
От 6.05.2010год.Р-к БЯЛА РОЗА,вече има равноправен съдружник- Атанас Желязков,от с.Скутаре-ПЛОВДИВСКО.Наката,дългогодишен мой приятел.Дългогодишен овцевъд,стокар и кучетар. ЦЕЛ на съдружието-кучетата от развъдника да живеят,да се плодят и работят сред стадото. Ново пострената овцеферма на г-н Атанас Желязков се намира само на 15 мин.път от Пловдив и е разположена върху 36000кв.м.земя. Кучетата от развъдника,вече са сред стадото,начело със баба БЯЛА РОЗА! За контакти със съдружника-0893 417 518-НАКАТА. П.П. Съдружието не случайно бе сключено на връх ГЕРГЙОВДЕН и бе отпразнувано с блага ракийка(която много уважаваме с Наката) и пекано агънце на фурна! Присъстваха и много други приятели- овчари и кучетари! Кажете и покажете как се справят кучетата.
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #204 on: April 30, 2011, 11:01:48 AM » |
|
Това родоначалницата ли Е
|
|
|
|
|
|
|
BQLA ROZA
|
|
« Reply #205 on: May 02, 2011, 17:24:39 PM » |
|
Да Брат Пит.А вчера осаществихме една много интересна скачка-Рила б.Кавхан,,Б.Роза,,и ДЖОНИ-брат на покойния вече КАВХАН.Ще има и много снимки,но всичко с времето си.
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #206 on: May 02, 2011, 18:01:50 PM » |
|
Да Брат Пит.А вчера осаществихме една много интересна скачка-Рила б.Кавхан,,Б.Роза,,и ДЖОНИ-брат на покойния вече КАВХАН.Ще има и много снимки,но всичко с времето си. Браво! Честито! айде всичко да е мине по вода и да видиме какво ще излезе
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #207 on: May 02, 2011, 18:38:58 PM » |
|
Бяла Роза ще пуснете ли снимка на Джони по линия Пайо (брата на Кавхан и Пагане) защото не се виждат и какво става с кучката Бета,имам симпатии към нея
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
|
« Reply #208 on: May 02, 2011, 18:41:40 PM » |
|
Видях че има раздвижване и тъкмо се бях заканил да те питам BQLA ROZA за снимки на Кавхан, любимец ми беше, какво се случи с него, съжалявам за загубата!
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
BQLA ROZA
|
|
« Reply #209 on: May 02, 2011, 19:02:42 PM » |
|
Приятели,БЕТА вече не е между живите.КАВХАН-за него мога да говоря сама през салзи.Остави много,ама добро поколение.Щеви кача снимки на негови синове,дащери и дори починал на тази ранна вазраст-вече има правнуци.Дащеря на КАВХАН и БЕТА-ЛОРА УЖАСА,след някой ден ще е готова и ще я пускам на ДЖОНИ-чичо и.Имам идея и за ТАТАРА-последния син на КАВХАНА,но ще помисля.Но това е-кучките,кучките не стигат.А в моя развадник ми трябват злобари,не мендили.Дано някои хора не ме разберат погрешно.
|
|
|
|
|
|
|
|