Mad Max
|
|
« Reply #15 on: September 15, 2008, 08:28:33 AM » |
|
Снимките на Мечо Мировски не се виждат..
|
|
|
|
|
|
|
spartak888
|
|
« Reply #16 on: September 27, 2008, 19:33:08 PM » |
|
Бекс от "Бяла Роза" б.Кавхан "Бяла Роза"-м.Грива "Вучо" на снимката е на 10 месеца
|
|
|
|
|
|
|
BQLA ROZA
|
|
« Reply #17 on: September 28, 2008, 17:06:56 PM » |
|
Бекс-хубаво куче,от хубаво кучило! Интересното е ,че Кавхан предава характера си в поколението.Бекс израстна в апартамента и вилата на стопанина си Петър Маринов.Постоянно беше между хора.Никой не го е узверявал!!! Бекс нямаше още една година,когато къса сенджира и започва да налита на хората от цеха,работниците на Петър.Два часа всички (стоят или работът) вътре в цеха,докато дойде Пешо да го върже! При Бяла-Роза няма социализиране! Само характер-от поколение на поколение!Това е КК, за мен-характер,зъби и след това всичко останало!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spartak888
|
|
« Reply #21 on: September 29, 2008, 13:38:06 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #22 on: September 30, 2008, 06:36:36 AM » |
|
Бялото кутре е с изключително породна глава! Още на тази ранна възраст си личи че ще бъде изключително типична! Поздравления!
|
|
|
|
|
|
|
spartak888
|
|
« Reply #23 on: October 01, 2008, 02:09:35 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
BQLA ROZA
|
|
« Reply #24 on: October 02, 2008, 19:35:57 PM » |
|
Малко инфо към снимките! Балкан-няма нужда да говорим! Вижте само погледа! Няма на зад!!! Рекс-ах този Рекс! Целия на дядо си Балкан Мировския. Между другото това са снимки от Панчарево 2008г. Изложба на МАКК, за която не желая да говора! Да живее Шабан. Бяла Рада-Кавхан надмина себе си.Произведение на изкуството.
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
|
« Reply #25 on: October 03, 2008, 06:51:17 AM » |
|
Г-н Минчев, да поговорим за изложбата на МАКК в Панчарево 2008! На изложбата бяха представени изключително добри животни, мисля че всеки който беше там може да го потвърди! Когато от 1 до 6-7 куче в ринг получи оценка "отличен" то това е изключителен УСПЕХ за една развъдна организация! Това означава само едно - че има изключително класни животни с които разполага МАКК за своята развъдна дейност! Но повярвайте - съдията е особено затруднен когато от всичките отлични кучета да избере най-доброто! Естествено е при едно съревнование да има и призьори, но подхода у нас е че щом не си първи то обезателно си ощетен!!! Считам че в МАКК тази практика трябва да се изкорени особенно у развъждачите! Всеки който се занимава сериозно с развъждане трябва да бъде изключително доволен от отличната оценка на даденото разплодно животно защото кучето има качествата и може да участва в разплод и да предава своите качества в потомците си!И нещо друго - мисля и то не само аз, че съдиите които поставят оценки на изложби на МАКК винаги са били обективни и действително оценят кучето а не на кой е или от кой е!!! Та нали именно това е идеята която защитаваме със зъби и нокти в МАКК и считам че в това се убедиха дори и нашите противници!!!! Поздрави!
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
|
« Reply #26 on: October 03, 2008, 17:59:27 PM » |
|
Но повярвайте - съдията е особено затруднен когато от всичките отлични кучета да избере най-доброто!
И за по-лесно айде Хари от Тито. Миналата година Каплан от Тито. Сигурно е съвпадение
|
|
|
|
|
|
|
BQLA ROZA
|
|
« Reply #27 on: October 03, 2008, 19:04:58 PM » |
|
"ГОСПОДИ, ГОСПОДИ! Аз ли грешно се молих, ти ли грешно ме разбра?!" Многоувежаемия от мен д-р Вучков! Този път грешката наистина е в мен.Защо не желая да говоря за Панчарево 2008г? Ами защото от някои хора щеше да се приеме като своеворода реклама.Ама сега ще си го кажа. Толкова породисти,елитни,хубави,КК,събрани на едно место, видях за първи път в живота си!!!!!!!! При такова качество-мъка ми е за съдиите!Никой овчар не гледа куче за медали.Да запазим това,което ни е дар от предците!!! КК-дар от природата.Дано ме разбрахте.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
|
« Reply #28 on: October 03, 2008, 19:22:56 PM » |
|
Страшни думи! "Във един момент цветя са, а в друг КУРШУМИ.."
|
|
|
|
|
|
|
Balchev-Balkan
Jr. Member
|
|
« Reply #29 on: October 03, 2008, 22:24:46 PM » |
|
Но повярвайте - съдията е особено затруднен когато от всичките отлични кучета да избере най-доброто!
И за по-лесно айде Хари от Тито. Миналата година Каплан от Тито. Сигурно е съвпадение ......,че кво му е на Хари хубаво куче си е,де да бях всички като него.........
|
|
|
|
,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
|
|
|
|