Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 06, 2025, 13:11:09 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
  Print  
Author Topic: Очите на КК-повод за размисъл!  (Read 170380 times)
0 Members and 13 Guests are viewing this topic.
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #90 on: January 15, 2012, 18:17:46 PM »

Чакайте, че не мога да ви разбера, за тия светли очи   confused
Ако е жълто или рижо кучето, кви трябва да са му очите  confused
Аз доколкото разбрах. Ако му е черна гъбата трябва и очите да са по тъмни.

Ок, ако кучето е тъмно с тъмна пигментация, както казваш, но родителите са светли или рижи според мен очите може и да са жълти или по светло кафяви. Това не го прави мелез. Виж ако са някви синьо- зелени може  biggrin
Брад Атила ти го написа НЯМА ИСТИНСКО ЧЕРНО  И ЧЕРНО БЯЛО СЪС ЖЪЛТИ ОЧИ.
Хаха, Атила го написа. Ти ако си изграждаш визията на кучето по описанието на Атила аз НЕ. Той написа че има и с по едно синьо око  Wink По тая логика ако излезне някое и със сини очи пак си е нормално и що пък да не е  lol
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #91 on: January 15, 2012, 20:19:46 PM »

Има разбира се.
А при теб по Шабан, няма ли?
Наско знаеш ли кое е лошото.Беловеца е със тъмни очи.
А от къде идват жълтите очи.Май някъде има пробив.
И Наско аз по Шабан имах само едно куче и то не е със такива очи.
Кучето се казва Шабан и очите са му други.

Със Атила несъм съгласен със едо.
Жълтите очи според мене идват от НЮФОВЕТЕ.

Наско ти като ги разбираш я коментирай това на какво ти прилича.
На мене ми прилича на чист НЮФ.

За разлика от много други аз знам как и от къде идват моите кучета, и за пробив мога да съм спокоен че няма от къде да дойде! Пък и Ники, аз да съм казал че ги разбирам? Ей аман от разбирачи!
И Наско що се обиждаж бе човек.
Нищо не знаеш.Щом имаш със Жълти очи явно някой яко те е под хлъзнал.
Даваи коментираи горния МЕЛЕЗ.

Никой не ме е подхлъзнал защото от 15 години сам съм планувал всяка една връзка след предварително проучване на родители и прародители но както и да е - имаше си кучета с по светли очи още от преди да стане модерно да се развъждат тези кучета. А относно наследниците на Шабан - има доста с очи като на самия Шабан - по светли, а сигурно и той е мелез?
bobo
Full Member

« Reply #92 on: January 16, 2012, 11:21:02 AM »

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #93 on: January 16, 2012, 15:45:21 PM »

Бобо, дай го в цял ръст да го видим дали си е стандартно, ако има снимка. Ей на, главата му е идеална с едното око кафяво а другото синьо  Wink Чакръчесто ли му казват на това  Wink
aborigen
Sr. Member

« Reply #94 on: January 16, 2012, 17:08:13 PM »

Има разбира се.

За разлика от много други аз знам как и от къде идват моите кучета, и за пробив мога да съм спокоен че няма от къде да дойде! Пък и Ники, аз да съм казал че ги разбирам? Ей аман от разбирачи!

Никой не ме е подхлъзнал защото от 15 години сам съм планувал всяка една връзка след предварително проучване на родители и прародители но както и да е - имаше си кучета с по светли очи още от преди да стане модерно да се развъждат тези кучета. А относно наследниците на Шабан - има доста с очи като на самия Шабан - по светли, а сигурно и той е мелез?
Абе Наско ти тъп ли си или се правиш на луд.
АТИЛА ТИ ПИШЕ ЧЕ НЕ Е ИМАЛО ТАКИВА КУЧЕТА ТИ МИ ГОВОРИШ ЗА НЯКАКВИ СИ 15 ГОДИНИ.

От мене да знаеш едно МЕЛЕЗАЦИЯТА СТАНА НАЧАЛОТО НА 90ТЕ ГОДИНИ.
Когато развалиха стопанствата и кучетата започнаха да се скитат по махалите и да загонват наред мастийте по улиците. И като се укучиха  тия кутрета ги продаваха на тия голямите разбирачи.
Та твойте кучета щом дават със такива очи значи имаш и ти от тия от сметището.Щото там имаше най мчного храна и там се кучеха кучките. lol lol lol

Ти говориш постояно за Шабан дай близак план на кучето та да му видиме очите.

admin: Потребител aborigen, позиция и теза може да се защитава без да се обиждат другите участници във форума. Имате предупреждение!
« Last Edit: January 17, 2012, 10:28:35 AM by KaraKitan » Logged
aborigen
Sr. Member

« Reply #95 on: January 16, 2012, 17:13:24 PM »

Ок, ако кучето е тъмно с тъмна пигментация, както казваш, но родителите са светли или рижи според мен очите може и да са жълти или по светло кафяви. Това не го прави мелез. Виж ако са някви синьо- зелени може  biggrin
Хаха, Атила го написа. Ти ако си изграждаш визията на кучето по описанието на Атила аз НЕ. Той написа че има и с по едно синьо око  Wink По тая логика ако излезне някое и със сини очи пак си е нормално и що пък да не е  lol
Брад просто незнаеш колко снимков материал има Атила.
И колко много е обиколил преди да стане МЕЛЕЗАЦИЯТА НА ТИЯ КУЧЕТА.

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #96 on: January 16, 2012, 17:54:55 PM »

Ти колко си обиколил ме интересува щом ей така с лека ръка обяви всички кучета със светли очи за мелези, не Атила confused
bobo
Full Member

« Reply #97 on: January 16, 2012, 18:08:00 PM »

Бобо, дай го в цял ръст да го видим дали си е стандартно, ако има снимка. Ей на, главата му е идеална с едното око кафяво а другото синьо  Wink Чакръчесто ли му казват на това  Wink

Нямам снимка в цял ръст. Кучето е женско и е на 7м. на снимката.
aborigen
Sr. Member

« Reply #98 on: January 16, 2012, 18:11:47 PM »

Чакайте, че не мога да ви разбера, за тия светли очи   confused
Ако е жълто или рижо кучето, кви трябва да са му очите  confused

НЕ. Той написа че има и с по едно синьо око  Wink По тая логика ако излезне някое и със сини очи пак си е нормално и що пък да не е  lol

Ти колко си обиколил ме интересува щом ей така с лека ръка обяви всички кучета със светли очи за мелези, не Атила confused
Може и повече да съм обиколил от Атила незнам. biggrin biggrin biggrin
Само че ти казвам че той има повече снимков материал.
Май каза че има 3 кашона от банани снимки на стари кучета. biggrin
Едно е да покажеш друго е да ти разправям врели и некипели.
Ето ти сега невярваш че са МЕЛЕЗИ.
Ама някой ако покаже такова куче от 70те  80те години ще е друго вече. biggrin
И друго аз несъм си поставял за цел да ги проверявам. lol lol lol
А тука от пишещите само това плямпат.АЗ ПРОВЕРИХ.АЗ ПРОВЕРИХ.
Ама кво е провери и той незнае. lol lol lol

А ти откъде знаеш че не ги е обявил.
Това че него е написал незначи че и занего не са мелези. cheers
« Last Edit: January 16, 2012, 18:16:15 PM by aborigen » Logged
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #99 on: January 16, 2012, 18:18:18 PM »

Виж кво. Ти ако си обиколил щеше да даваш конкретни примери  Wink
Неам нерви да споря  santa
goce_07
Hero Member

« Reply #100 on: January 16, 2012, 18:26:31 PM »

Има разбира се.

АТИЛА ТИ ПИШЕ ЧЕ НЕ Е ИМАЛО ТАКИВА КУЧЕТА ТИ МИ ГОВОРИШ ЗА НЯКАКВИ СИ 15 ГОДИНИ.

Когато развалиха стопанствата и кучетата започнаха да се скитат по махалите и да загонват наред мастийте по улиците. И като се укучиха  тия кутрета ги продаваха на тия голямите разбирачи.
Та твойте кучета щом дават със такива очи значи имаш и ти от тия от сметището.Щото там имаше най мчного храна и там се кучеха кучките. lol lol lol

абсолютно не е верно ,4е мелезацията е станала на4алото на 90-те.санбернарът е вкаран в някои от банските ку4ета 1986г.оше преди това в другите райони на страната има вкарвана 4ужда кръв от дог,кавказец и нюф.има хора дето са били сума ти път да заплодят примерно при г-н Же4ков в Шумен.и това примерно го знае да ре4ем В.Дин4ев.и искам да знам (не го приемайте ,като интрига) Атила обикалял ли е преди 89-90г,не дали има снимки на ку4ета подени преди тия години.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #101 on: January 17, 2012, 06:30:13 AM »

Ники, най напред, учтиво те приканвам да си премериш думите които използваш по мой адрес.
После пак ти обяснявам че от 15 години лично съм планувал връзките от които са се раждали кутрета при мен, а това от кога са ми известни родителите на кучетата с които работя и докъде назад съм ги проверил е съвсем отделно нещо. Така че твърденията за сметища и бунища въобще не ти е работа да ги подхвърляш при мен.
Освен това Шабан на Славейко, съм го виждал многократно наживо и знам какви му бяха очите. В никой случай не са като на твоя Шабан! Така че е имало по светли очи и при кучета родени доста отдавна.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #102 on: January 17, 2012, 10:35:32 AM »

admin: Предупреждавам потребителите да дискутират и спорят по същество, без да обиждат другите участници във форума. В противен случай ще се се наложи да се прилагат наказания.
Ако нямате аргументи и факти просто не пишете. Ако имате, ги приложете в защита на тезата си. Голословни твърдения в една или друга посока не помагат на дискусията, а само я обострят на съвсем друга плоскост.

Приятна дискусия!

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
aborigen
Sr. Member

« Reply #103 on: January 17, 2012, 11:55:04 AM »

Има разбира се.

Нищо не знаеш.Щом имаш със Жълти очи явно някой яко те е под хлъзнал.Даваи коментираи горния МЕЛЕЗ.

Когато развалиха стопанствата и кучетата започнаха да се скитат по махалите и да загонват наред мастийте по улиците. И като се укучиха  тия кутрета ги продаваха на тия голямите разбирачи.

admin: Потребител aborigen, позиция и теза може да се защитава без да се обиждат другите участници във форума. Имате предупреждение!
Ок.
Само че  се дъвка едно и също били проверени.
НЯМАШЕ НА ВРЕМЕТО ТАКИВА КУЧЕТА. И ТИ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕШ.

Сега друго да те питам.
На дупнешкия клуб като им обявихте кучетата за мелези що не им дадохте истински а пак им набутахте мелези по ШАМПИОНА НА КРАСИ ОТ ЖИВКОВО.
Във тоя Шампион има Санбернар.

Дай да видиме как изглежда бащата на Шампиона та хората да си направят изводи.
Щото пак някой ще каже че си измислям.
Давайте снимки щото иначе явно го карате на гьотора.
Тоя ми е приятел и неговите са истински другия ми е противен неговите са мелези.
А МИ СЕГА.......... lol lol lol
aborigen
Sr. Member

« Reply #104 on: January 17, 2012, 12:01:35 PM »

Виж кво. Ти ако си обиколил щеше да даваш конкретни примери  Wink
Неам нерви да споря  santa
Брад какви примери да ти дам като НЯМАШЕ ТАКИВА КУЧЕТА.
Аз да несъм Ванга да знам всеки който се занимава със тия кучета със какво ги кръстосва.
Абе неможе 5 6 поколения всичките да са със тъмни очи и в един момент се пръква някои със жълти.
Това според мен е невъзможно. biggrin
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 12
  Print  

Jump to: