DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #15 on: September 14, 2011, 20:13:32 PM » |
|
Продължавай,страхотни снимки и кучета еми явно и това е кавказко бе краси,спеца ще каже-брат пита аааа не знам,той не беше ли по каракачанките
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
sensation
Jr. Member
|
|
« Reply #16 on: September 14, 2011, 20:16:09 PM » |
|
След като Рангел е съгласен да се пише в такава тема за неговите животни,ще е безкрайно интересно,защото,тази тема и в другите,в които се отглеждат кк охрана на стада са най-поучителните за нас,хората,които вървим по стъпките им. Тук защо не се споменава нищо за Петьо ,защото гледам три от неговите кучета.
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #17 on: September 14, 2011, 20:18:02 PM » |
|
има хора,които с видим плам говорят за каракачанското куче,аз лично познавам няколко такива,видели истинското в тях и които успяха да го запазят! Е,Рангел и Петьо са едни от тези хора(на тях им говорете за Бок (бок ли беше-какво беше )
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
sensation
Jr. Member
|
|
« Reply #18 on: September 14, 2011, 20:22:29 PM » |
|
Продължавай,страхотни снимки и кучета еми явно и това е кавказко бе краси,спеца ще каже-брат пита аааа не знам,той не беше ли по каракачанките Не бъдете толкоз крайни с мнението на различните хора.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #19 on: September 14, 2011, 20:26:51 PM » |
|
Кой е краен?Просто си говорим и обменяме мнение
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
vlado
|
|
« Reply #20 on: September 15, 2011, 03:49:52 AM » |
|
Пaк нaляхтe бeнзин нa Тошко -сeгa щe зaпaли моторeткaтa
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #21 on: September 15, 2011, 05:50:13 AM » |
|
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #22 on: September 15, 2011, 08:46:22 AM » |
|
След като Рангел е съгласен да се пише в такава тема за неговите животни,ще е безкрайно интересно,защото,тази тема и в другите,в които се отглеждат кк охрана на стада са най-поучителните за нас,хората,които вървим по стъпките им. Какво да кажа? Просто КК и то Титовци За Тито 3 просто оставам безмълвен Мишо-лудия,аба луд си е Само ми идва едно на ум- Рангел
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #23 on: September 15, 2011, 08:48:55 AM » |
|
Пaк нaляхтe бeнзин нa Тошко -сeгa щe зaпaли моторeткaтa Абе vlado не разбирам,какъв е проблема с мен? Ако пречат мойте мнения,да ме банне админа и готово Щом е прблем да имам собствено мнение-ОК...................
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
vlado
|
|
« Reply #24 on: September 15, 2011, 08:59:16 AM » |
|
Проблем няма
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member
мераклията
|
|
« Reply #25 on: September 15, 2011, 09:53:01 AM » |
|
Ако въобще има някой за банване-не е тук Тук сме хора дето се интересуват от кучета,не от друго.Да баннеш някой щото си е казал грамотно мнението(независимо какво е то)ще е най-малкото потъпкване на правата,а ние сме все мускетари-един за всички и всички за един Не че има застрашен от подобни забрани но като е станало въпрос да си кажа Дайте да продължим със снимките,че много се отплеснахме
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #26 on: September 16, 2011, 07:41:42 AM » |
|
Здравейте,
Мисля ,че е редно и аз да кажа мнение по темата. По принцип самото заглавие на темата е сгрешено...Ако се каже само за кучетата на Рангел Б. трябва да се снима на неговата сая и кучетата там . Били са заедно когато са събирали кучетата от стада и т.н. но приноса им към породата е равен на Петьо и Рангел.
|
|
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #27 on: September 16, 2011, 07:45:01 AM » |
|
Рангел Борисов от с. Манолско конаре е стар познавач на каракачанските кучета и след като продаде голяма част от кучетата си от развъдник Тито, все още има запазен мерак - и на кучета и на Вакли овце.
Рангел не само а заедно с Петьо продадоха на мен не само кучетата а и развъдника с името и правата му към МАКК. До момента а и за напред ще продължаваме да упражняваме развъдната ни дейност заедно и т.н.Кучетата по дамазлък и при тях и мен са едни и същи. поздрави,,,
|
|
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
BQLA ROZA
|
|
« Reply #28 on: September 16, 2011, 15:41:39 PM » |
|
|
|
|
|