Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 04, 2025, 09:12:48 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 67
  Print  
Author Topic: Развъдник "Номад" - фотопредставяне.  (Read 559707 times)
0 Members and 7 Guests are viewing this topic.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #885 on: July 27, 2020, 15:08:39 PM »

Отдавна мина времето, в което смятах, че сме шепа хора и не си струва за глупости да се караме! Разбрах, че с идиота не можеш се разбра.

Слушах ги тия истории с 37 килограма, няма как да стане. Моите агнета лежаха в стартерна смеска и ядоха на корем люцерна и майчино мляко и нямам такова агне. Тъй, че приказки колкото искаш. А дали е животното ми в кошарата ти или не физически, не смятам, че вече има значение. Васил, ако е бил доволен от теб, какво е търсил и търси от мен, не се ли питаш? И по-добре да не се питаш, че отговора няма да ти хареса. Останалите пичове са на различно ниво и с различни стада, но общото при всички е, че търсят качествен ген, автентичен и плащат за него.

Да хленча, объркал си човека. Но разбрах, че си подлога, щото поне можеше да му разкажеш защо му звъниш, пък да ти обясни той защо го е качил на това животно.  Питал Царева, може да знае повече.

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #886 on: July 27, 2020, 15:17:39 PM »

На   Кулов само снимките от табелата са му на каракачански овце. Просто защото са на Сидеров и животни biggrin biggrin biggrin
А за гладните слюнки ще те държа още малко в шах. Да не вземеш пак да копираш нещо biggrin biggrin biggrin
Това е твое мнение, което не кореспондира с реалността. За шаха не го умееш сигурен съм!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #887 on: July 27, 2020, 15:21:38 PM »

На мене щом не вярваш, питай него. При тебе е невъзможно да стане защо не храниш.Първо,нямаш пари ти да ядеш качествена храна камо ли животните ти. Веднъж в седмицата може и да даваш нещо по-блажно. После нямаш и вода. Овцете ближат сняг. С една разпаянтена баничарка и една издухана УАЗка и превоз нямаш.
А Васил сигурно с парите за едно агне при мене от теб взима три, та затова идва biggrin biggrin biggrin
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #888 on: July 27, 2020, 15:37:16 PM »

На мене щом не вярваш, питай него. При тебе е невъзможно да стане защо не храниш.Първо,нямаш пари ти да ядеш качествена храна камо ли животните ти. Веднъж в седмицата може и да даваш нещо по-блажно. После нямаш и вода. Овцете ближат сняг. С една разпаянтена баничарка и една издухана УАЗка и превоз нямаш.
А Васил сигурно с парите за едно агне при мене от теб взима три, та затова идва biggrin biggrin biggrin

Много си далеч от моето ежедневие, може би твоето е каквото го описваш или да попитам Царева?!
Отново лъжи по мой адрес чета, ако беше обърнал внимавай щеше да видиш, че освен описаният от теб автопарк имам още два джипа, но не ти влиза в бизнеса какво карам. Агнетата продавам за Великден по 20-25 кг. само от снега! Те твоите ако ядат сняг ще абортират, щото са от истинският извор!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #889 on: July 27, 2020, 15:43:46 PM »

Е защо не продаде част от автопарка, а изкара половината овце на сергията за да купиш тенекиената съборетина biggrin biggrin biggrin
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #890 on: July 27, 2020, 16:03:38 PM »

Е защото имам кинти, дава ми ги Царева.

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #891 on: July 27, 2020, 16:05:37 PM »

Халал, стопанството и е богато biggrin biggrin biggrin
Пеньо
Hero Member

« Reply #892 on: July 27, 2020, 20:59:00 PM »

Как пасе коча и как кастрирания  biggrin biggrin :biggrin
Дей, недей тъй остро, че взема получа Уплах и Сърцетуп! Ти кажи, твои са сниманите кочове, твои са хлопките от Тодор, ти звъниш на хора да ти подкрепят глупостите! Става същото, като изпраска, че женската ти кучка върви по линия, като мъжко куче. Давай, обясни на хората дето ти правят евала пък и четат тук, каква е разликата ...
Живо, здраво, велики животновъде! Без да преглеждам темата назад, си спомням, че аз лично те оборих, че Андрей е прав, когато казва, че кучката му е от дадена линия. Също така помня, как няколко пъти ти намекнах, че един доблестен мъж, в този случай би признал, че не е прав и губи спора. Да, ама ти нямаш доблест. Напротив, с цялото си нахалство отново отваряш темата, при положение, че предния път си се осрал! Всъщност, ти си перманентно осран и тътени от гръмотевици и тропот на копита гърмят само в кухата ти глава.
« Last Edit: July 27, 2020, 21:04:15 PM by Пеньо » Logged
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #893 on: July 28, 2020, 05:19:48 AM »

Пенев, попрочети малко пък после сери! От човек, който нарича почти целогодишното разгонване на овцете сезонна полицикличност, няма как да се обидя, нито да ми е някакъв коректив! Където двама си мерят ... незнам теб какво те сърби?!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #894 on: July 28, 2020, 05:27:06 AM »

Е защо не продаде част от автопарка, а изкара половината овце на сергията за да купиш тенекиената съборетина biggrin biggrin biggrin
“Тенекиената съборетина” е пъти по стабилна и голяма от дървеното ти сандъче за сто овце има няма!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #895 on: July 28, 2020, 05:29:47 AM »

Халал, стопанството и е богато biggrin biggrin biggrin
Да взема да я попитам за кочовете, по ще знае мъда от тебе!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #896 on: July 28, 2020, 09:20:12 AM »

Това си е за темата ти, към снимките ти, да си го четеш!

“...  Тъй, че продължавай да се учиш да стрижеш и не забравяй да намазваш главите на кочовете с балсамче, барем на третата година не стригане докарат перчем, като моите агнета на шест месеца, който всеки необременен с долното ти мнение, може ясно да види!”

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Пеньо
Hero Member

« Reply #897 on: July 28, 2020, 12:09:47 PM »

Пенев, попрочети малко пък после сери! От човек, който нарича почти целогодишното разгонване на овцете сезонна полицикличност, няма как да се обидя, нито да ми е някакъв коректив! Където двама си мерят ... незнам теб какво те сърби?!
Опс, какво си мерите двамата? Ако имаш предвид мъжкото достойнство, ти не го притежаваш ни в прекия, ни в преносния му смисъл.  Така че, ти к'во мериш?!?

ПП. Овцата е сезонно полициклично животно. Освен това има още един термин "сервиз период", който ти явно пренебрегваш. В това, че ти се заплождат овцете повече от веднъж годишно, нещо не е наред. Допускайки го, ти издевателстваш върху горките животни. И за капак се хвалиш. Не знам как психиатрите наричат това. Сигурно си имат някакъв термин.
ПП 2 "Тътен от гръмотевици...". Кефиш ме! Що не започнеш да пишеш романи. Некви мрачни, страховити фентъзита.  Главният герой може да е юначен балканЪджия, който опложда булките на околията. Те на свой ред раждат по три пъти за две години, като редовно близнят. Бебетата са огнедишащи, а от гърдите на майките вместо мляко тече лава. С нея освен че изхранват бебетата, също така правят сирене фламбе. И тътен от гръмотевици, и тропот на копита в мрачния, героичен БалканЪ!!!
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #898 on: July 29, 2020, 05:44:32 AM »

Оуу, сега е модерно да се записва психология, що не запишете една?!

Изобщо не се бутай там, където не те търсят! Освен ако ИСТИНСКИЯТ ОВЧАР се е почуствал некомпетентен и неук, щото от това, което се прочете и видя друг извод не би могло да се направи. Тъй, че дерзай, притичат и му остри и овцете, обясни на кои животни се слагат хлопките, да знае, че много уроци преподава и не му остава време!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #899 on: July 29, 2020, 05:56:29 AM »

Извини ме, за сезонната полицикличност. Толкова си тъп, че даже не се усещаш. Това, че в България има навик да се яде агне по Великден и Гергьовден, и че след тия дни се доят масово овцете, не означава, че всеки овчар е длъжен да се съобразява с това, за да си агни животните тогава. Тъй, че да го напиша за пореден път за неграмотните - щом овцете ми имат еструс, заплождат се, раждат живи и здрави приплоди следва, че животните се хранят добре, гледат се добре и дават добър плод на чорбаджията си! А от тук нататък, вашите поплювки са ми през дедовия!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Pages: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 67
  Print  

Jump to: