Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 04, 2025, 09:57:00 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 67
  Print  
Author Topic: Развъдник "Номад" - фотопредставяне.  (Read 559943 times)
0 Members and 13 Guests are viewing this topic.
Nomad
Hero Member

« Reply #870 on: July 27, 2020, 09:40:17 AM »

Каква е разликата между начина на паша на кастриран и не кастриран коч biggrin biggrin biggrin
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #871 on: July 27, 2020, 10:10:33 AM »

Ако ги пасеше ти, като истински овчар, щеше да знаеш, не да питаш, Fake shepherd!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #872 on: July 27, 2020, 10:16:43 AM »

Ти като ги пасеш всеки ден, отговори. Как пасе коча и кастрата biggrin biggrin biggrin
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #873 on: July 27, 2020, 10:20:45 AM »

Ти си звънял тук-там, сигурно знаеш! Добре би било да знаеш, нали си истински овчар! Или само си играеш на такъв?!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #874 on: July 27, 2020, 10:28:51 AM »

Как пасе коча и как кастрирания  biggrin biggrin :biggrin
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #875 on: July 27, 2020, 10:33:05 AM »

Как пасе коча и как кастрирания  biggrin biggrin :biggrin
Дей, недей тъй остро, че взема получа Уплах и Сърцетуп! Ти кажи, твои са сниманите кочове, твои са хлопките от Тодор, ти звъниш на хора да ти подкрепят глупостите! Става същото, като изпраска, че женската ти кучка върви по линия, като мъжко куче. Давай, обясни на хората дето ти правят евала пък и четат тук, каква е разликата ...

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #876 on: July 27, 2020, 10:48:48 AM »

Как се храни волево коч и кастрат?
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #877 on: July 27, 2020, 12:01:01 PM »

Как се храни волево коч и кастрат?
... незнам, аз откъде да знам. Звънни и питай. Поне питай и как се стрижат овци, барем прихванеш нещо! Байдава си е и това! Как плащаш на хора да ти гледат овцете, плащай и да ги стрижат, като истински овчар!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #878 on: July 27, 2020, 12:18:58 PM »

По какво се различава пашата на лошо остриган коч от пашата на лошо остриган скопен такъв biggrin biggrin biggrin
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #879 on: July 27, 2020, 12:51:07 PM »

Смееш се, а не осъзнаваш колко си жалък. Как не им стрижеш главите надявайки се да станат по-перчемести! Жалко е, че за толкова години не разбра как се селектират овцете, не разбра от къде идва популацията в България, не разбра как изглежда автентичното животно, не разбра, че от тоя извор нищо няма да излезе. Не разбра, че хлопката ти не е за тоя коч. Даже не разбра защо, ама трябваше да питаш тати дали може да се окачва или не може. Какъв мъж си, какъв овчар си, просто е смешно!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #880 on: July 27, 2020, 13:17:45 PM »

Достатъчно ти преподавах.И то безплатно. От тук нататък само ще ме гледаш. И гладен ще преглъщаш. Останали са двама-трима неграмотни  на които си пробутваш медно-червените шуменки и шепа мангали които ти дават така важния палец да си мислиш, че нещо вършиш. R. I. P.
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #881 on: July 27, 2020, 14:10:31 PM »

Оле Боже, това на мен ли го написа?! Ти ли ми преподаваш?! На мен ли ми преподаваш?! И какво мога аз да науча от теб? Как да стана истински овчар ли? Как да си стрижа овцете ли? Как да ги храня, за да се агнят два пъти в годината ли? Как да си лекувам животните, да ги колям? Или как да доя, сиря с химозинова мая и подквасвам млякото? Или пък как да си подкарам линии? Или пък как да ги изследвам генетично?

Поплювкването ти и глупостите ти показват колко далеч си от същината на Каракачанската овца.

А “шепата мангали и неграмотни”  са хора, като Васил Данданов от Лозен, Чавдар от Правешка лъкавица, пичове от Троян, Исперих от Суворово, Доброслав от твоето село и ти, щото от март официално влезе в списъка ген банка от Трайко. Аз няма какво да науча от теб. Пък тия глупости с червеенето си ги ръси на чашка, там им е мястото!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #882 on: July 27, 2020, 14:36:56 PM »

Извинете, забравих Никола Кулов от ферма “Под Балкана”, все хора, който смятат стадото ми за елитно, щом пътуват от близко и далеч, само и само да вземат ген от животните ми!

Не разбирам знамението на думите “гладен да преглъщам”, а най-вероятно и никога няма да ги разбера!

Чудя се, дали Царева е съгласна с мнението ти?!

направи нещо друго, е

Ралф Уолдо Емерсън
Nomad
Hero Member

« Reply #883 on: July 27, 2020, 14:52:35 PM »

Да не ми пращаш пак съобщения за помирение. Още ги пазя каква мастия си и как се увърташ. Твое животно при мен няма да влезе. Доброслав показва доста често стадото си, така, че ако наистина си познаваш стоката ще видиш, че не са излизали от двора му. А ти каза и за хибридното 37 килограмово агне което се роди от твойте мешавини.
Васил го знам, взимал е не веднъж и не се е оплаквал. Другото многолюдихе от "трима пичове" не ги знам. Доста може да научат от тебе. Само и за мен е загатка как пасе коч с голям хлопатар и как поема пашата кастриран такъв пак с голяма хлопка. И защо като хленчи на Тошо, не го попита защо е закичил така животното. Все пак не веднъж си казвал, че се учиш от него.
Nomad
Hero Member

« Reply #884 on: July 27, 2020, 14:58:08 PM »

На   Кулов само снимките от табелата са му на каракачански овце. Просто защото са на Сидеров и животни biggrin biggrin biggrin
А за гладните слюнки ще те държа още малко в шах. Да не вземеш пак да копираш нещо biggrin biggrin biggrin
Pages: 1 ... 57 58 [59] 60 61 ... 67
  Print  

Jump to: