Пеньо
|
 |
« Reply #840 on: August 07, 2019, 11:02:08 AM » |
|
Поздрав от снежна Витоша за един джентълмен! Благодарение на г-н Огнян Симеонов р-к Номад има нов член:  Сирма ГоранAндро, дал съм ти сърцето си, Андро и умната !  Между "дал" и "продал" нали трябва да има някаква разлика?
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #841 on: August 07, 2019, 11:22:53 AM » |
|
Пена, що така гледаш да си на всяка манджа мерудия?! И що тъй все се гледа да се омаскари човек направил много за кучето, изобщо, че го е отгледал и не само него?! И що тъй сме долни, да омаскарим някой, да почерним, да унижим?! Не вЕрвах, че до това ниво си паднал. А беше пичага, когато взимах кучета от теб, беше свестен! Кво стана с теб и кой спечели от това ти поведение, просто незнам?!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #842 on: August 07, 2019, 11:31:23 AM » |
|
Ма нЕма лошо бре, чувствай се щастлив и толкова.
Ми не мога да съм щастлив. Ще ми се да има повече мъжкари, които с достойнство си признават, когато не са прави. Поне в твое лице не виждам такъв. Още повече, ти самия твърдеше, че така е редно. Белот и последно десет. Е тогава мога да ти дам съвета, иди на психолог. Виждам, че семките и картите ти се отдават - действай ги! Може да те послушам и да потърся психолог. Ще му покажа к'во пишеш тук и из ФБ. Тогава, надявам се, няма да бъдеш изненадан ако те посети екип от психолози (екип, защото твоят случай е специален) и ти надянат онази униформа, дето и се събират ръкавите на гърба. Да те видя тогава как ще свириш на гайдата.
|
|
|
|
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #843 on: August 07, 2019, 11:39:16 AM » |
|
Пена, що така гледаш да си на всяка манджа мерудия?! И що тъй все се гледа да се омаскари човек направил много за кучето, изобщо, че го е отгледал и не само него?! И що тъй сме долни, да омаскарим някой, да почерним, да унижим?! Не вЕрвах, че до това ниво си паднал. А беше пичага, когато взимах кучета от теб, беше свестен! Кво стана с теб и кой спечели от това ти поведение, просто незнам?!
Аз и сега съм си пичага.  И сега съм си свестен. Но за когото трябва. Ти освен с психиката, явно имаш проблем и с паметта. Не помниш ли публичните си изяви из ФБ, касаещи мен и мои кучета. Ако има някаква промяна в поведението ми спрямо теб или някой друг, това е защото имам непоносимост към педалски номера.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #844 on: August 07, 2019, 13:27:22 PM » |
|
Ей щом оназ история с куче с неясен произход, което искаше да плодиш ти е педалска история, значи толкова си и пич. Излиза, че кога ти е изгодно си пич, а кога не .... ама жив и здрав бъди! Нали и такива българи трябват на майка България!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #845 on: August 07, 2019, 13:48:55 PM » |
|
А мелезачката като знаеше, че е мелез защо я окучи и продава мелези?
|
|
|
|
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #846 on: August 07, 2019, 14:59:29 PM » |
|
Ей щом оназ история с куче с неясен произход, което искаше да плодиш ти е педалска история, значи толкова си и пич. Излиза, че кога ти е изгодно си пич, а кога не .... ама жив и здрав бъди! Нали и такива българи трябват на майка България!
Педалски номер от твоя страна бяха коментарите ти из фейса тогава. Педалски номер бяха коментарите ти за Яна ТОПО, че фигурира в два регистъра. Педалски номер бяха коментарите ти за мен, затова че съм присъствал на учредяването на НОКК. Имам непоносимост (остра) към хора като теб. Ти го използваш често: каквото посееш, това ще пожънеш. Така че, ще си носиш кръста за действията, mr. harvester. Затова се сърди на себе си, че вече не съм ти пичага.
|
|
« Last Edit: August 07, 2019, 15:00:27 PM by Пеньо »
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #847 on: August 08, 2019, 07:14:59 AM » |
|
Ама виж как хубаво го описа! До колкото знам това са действителни събития и факти, голямата част твои решения. Така, че май педерасът не съм аз, ше извиняваш, ама можеш да ме наричаш както искаш, но щом ти посочвам грешките, значи съм на мястото си. А виждам, че това само ви дразни.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #848 on: August 08, 2019, 09:27:45 AM » |
|
Трайко, спешно ти препоръчваш посещение в диспансер! Ако не се вслушаш в съвета ми, има опасност да посетиш ортопедия.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #849 on: August 08, 2019, 10:08:23 AM » |
|
Какво излиза?! Когато ти утърва можеш да си пич. Когато не, почваш да обиждаш. Когато разговорът загрубее започват заплахи. Както знаеш, нито съм ти седнал на масата, нито съм ти от семейството, за да си позволяваш да заплашваш! Още по-малко, аз ако от заплахи се плашех отдавна щях да съм се изпокрил и да робувам на някого. Както забелязваш това, че ме хейтвате не ме спира нито да си гледам животните, нито да си ги показвам. Тъй, че можеш да продължаваш да заплашваш. Само бъди внимателен ако решиш нещо повече, че българина е отмъстителен и див. Нали си гледал филма “Края на песента”?! Ако не си, гледай го и тогава ме пращай на ортопед.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Пеньо
|
 |
« Reply #850 on: August 08, 2019, 19:36:47 PM » |
|
Трайко, възможно ли е бай Радой да те е срещал, дори за миг? 
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #851 on: August 09, 2019, 06:22:25 AM » |
|
С Радой не съм, но с описаната от него персона ми се е случвало, както в момента.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #852 on: September 07, 2019, 16:49:11 PM » |
|
Любча Номад 
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #853 on: September 29, 2019, 17:19:27 PM » |
|
Лахта Номад (Барон ТоПо х Идилия Номад) 5 месеца  
|
|
|
|
|
|
|
ForumModerator
|
 |
« Reply #854 on: October 04, 2019, 14:15:55 PM » |
|
Forum Moderаtor: На потребител trayko.asenov се налага наказание от 10 дни за умишлено разгаряне на междуличностен спор в темата на развъдник Номад, чрез писане на реплики и арогантни подмятания, касаещи дискусии в други интернет медии. Постовете извън темата ще бъдат премахнати.
N.B. Напомняме, че форум "Каракачанско куче" е предназначен за дискутиране на породата Каракачанско куче и свързани с нея теми. Форума не е територия за личностни конфликти. Такива се решават очи в очи, по телефон, e-mail, лични съобщения или чрез съда.
Oтбелязваме, че интензитета и активността на даден член на форума да публикува текстове и снимки свързани с целите на форума е лично негово решение, съобразно личното му желание и възможности и не подлежи на санкция от администратор и модератор. Форума дава възможност потребител-титуляр на развъдник да презентира работата си в честота и обем, които отразяват само и единствено личното му желание. Дали потребител публикува всеки ден или веднъж годишно, не е критерий за коректността или некоректността на изнесената от него информация.
В историята на форума са наблюдавани случаи, когато действие на модератор е оценявано от всяка от санкционираните спорещи страни като едва ли не толериране на отсрещната. Има и случаи, когато е искано модератора да вземе едната страна, защото иначе ... Опитите за въвеждане на администрацията на форума и/или ръководството на МАКК като страна в личностни спорове между отделни граждани е неприемливо.
|
|
|
|
|
|
|
|