todor_govedarci
|
|
« Reply #345 on: November 22, 2012, 20:31:26 PM » |
|
Къде го видя тоя стоп бе, див селянин,голям експерт стана,целият форум ти се смее на мастийте,чак стоп и скакателни стави,гледай си помиярите и недей да се изказваш където не ти е работа!
Ми на главата на кучето го видях! Защо да си кривим душата,че ума изразен стоп? я качи твоя тито да го видиме Нямам скорошни снимки... И съжалявям,че имам собствено мнение аз май съм първия дет не премира по Атила :-D
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #346 on: November 22, 2012, 20:44:01 PM » |
|
Къде го видя тоя стоп бе, див селянин,голям експерт стана,целият форум ти се смее на мастийте,чак стоп и скакателни стави,гледай си помиярите и недей да се изказваш където не ти е работа!
Ми на главата на кучето го видях! Защо да си кривим душата,че ума изразен стоп? я качи твоя тито да го видиме киселото грозде какво му е на скакателните стави Нямам скорошни снимки... И съжалявям,че имам собствено мнение аз май съм първия дет не премира по Атила :-D
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #347 on: November 22, 2012, 20:46:10 PM » |
|
Ми на главата на кучето го видях! Защо да си кривим душата,че ума изразен стоп? я качи твоя тито да го видиме киселото грозде какво му е на скакателните стави Нямам скорошни снимки... И съжалявям,че имам собствено мнение аз май съм първия дет не премира по Атила :-D Ми малко поизправени ми се видяха,ама знам ли
|
|
« Last Edit: November 22, 2012, 20:47:05 PM by todor_govedarci »
|
|
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #348 on: November 22, 2012, 20:57:15 PM » |
|
я ходи до росен да го питаш и тогава коментираи
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #349 on: November 22, 2012, 21:01:04 PM » |
|
я ходи до росен да го питаш и тогава коментираи
Няма какво да намесваш Росен! Това си е мое мнение и е изградено,на база видяно наживо куче,а не от снимка! Кат слушах хората как говорят за Атила очаквах нещо не виждано,но кат го видях,не е нищо особенно... Пак казвам съжалявам,че не премирам по кучето,но всеки си има мнение
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
|
« Reply #350 on: November 22, 2012, 21:05:25 PM » |
|
Всеки има различни възгледи в живота за нещата които го интересуват. За един "чашата е наполовина пълна-за другия е наполовина празна". А сега на темата. Трябва да се радваме,че такова животно излезе на яве,макар и малко късно . Няма куче харесвано от всички,но колко от днешните кучета имат излъчването на Атила? Тошко,мисля,че си в заблуждение за изразения стоп: Мисля,че най-големия недостатък на това куче е,че е собственост на Краси... Всеки да го разбира както иска... Лично мнение.
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #351 on: November 22, 2012, 21:07:17 PM » |
|
Всеки има различни възгледи в живота за нещата които го интересуват. За един "чашата е наполовина пълна-за другия е наполовина празна". А сега на темата. Трябва да се радваме,че такова животно излезе на яве,макар и малко късно . Няма куче харесвано от всички,но колко от днешните кучета имат излъчването на Атила? Тошко,мисля,че си в заблуждение за изразения стоп: Мисля,че най-големия недостатък на това куче е,че е собственост на Краси... Всеки да го разбира както иска... Лично мнение. Няма спор за излъчването! Но за стопа съм убеден...
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #352 on: November 22, 2012, 21:12:01 PM » |
|
еи момче ти неразбирш от кучета
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #353 on: November 22, 2012, 21:14:29 PM » |
|
Всеки има различни възгледи в живота за нещата които го интересуват. За един "чашата е наполовина пълна-за другия е наполовина празна". А сега на темата. Трябва да се радваме,че такова животно излезе на яве,макар и малко късно . Няма куче харесвано от всички,но колко от днешните кучета имат излъчването на Атила? Тошко,мисля,че си в заблуждение за изразения стоп: Мисля,че най-големия недостатък на това куче е,че е собственост на Краси... Всеки да го разбира както иска... Лично мнение. андро на ли знаеш за киселото грозде
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #354 on: November 22, 2012, 21:15:08 PM » |
|
еи момче ти неразбирш от кучета
щот не мисля кат теб и харесвам повече онова "къдравото" ли?
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #355 on: November 22, 2012, 21:17:33 PM » |
|
еми почни да гледаш пудели
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #356 on: November 22, 2012, 21:19:05 PM » |
|
Ако са кат тоя дет показах,ще започна кязах ти,ще ти кажа къде да ходиш наживо да го видиш кучето и после,ще чакам коментар тук
|
|
|
|
|
|
|
петко
|
|
« Reply #357 on: November 22, 2012, 21:20:56 PM » |
|
И на мен ми харесва ,ама не съм екперт и съм го виждал на снимка само ,понякога на живо е балкан разлика ,кучето е много добре окосмено и често косъма "докарва" стоп ,незнам как да го обясня ама са им рунтави и главите на някои един такъв изправен косъм имат докато в мучуната космато не съм видял
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
|
« Reply #358 on: November 22, 2012, 21:33:49 PM » |
|
Ако са кат тоя дет показах,ще започна кязах ти,ще ти кажа къде да ходиш наживо да го видиш кучето и после,ще чакам коментар тук достатчно кучета сам видял на живо и поне ми говориш за костенски кучета ,виждлсам и караман и гриво и сирака
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #359 on: November 22, 2012, 21:47:24 PM » |
|
Ако са кат тоя дет показах,ще започна кязах ти,ще ти кажа къде да ходиш наживо да го видиш кучето и после,ще чакам коментар тук достатчно кучета сам видял на живо и поне ми говориш за костенски кучета ,виждлсам и караман и гриво и сирака Е и?
|
|
|
|
|
|
|
|